Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Call of Duty 4
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2
w00t
Padł pomysł zorganizowania polskiej ligi cod4 ps3 (mecze klanowe), która ruszyłaby na początku przyszłego roku. Jeśli ktoś byłby za takim pomysłem to pisać na pm, ponieważ sam nie dam rady.
Miałoby to być coś takiego:
http://clanbase.ggl.com/ladders.php?gid=83
oczywiście tylko dla graczy ps3, może to też być w formie forum lub innej.
Jak widać na cb, ps3 jest biednie i request też raczej nie przejdzie, dlatego trzeba coś zorganizować:
http://clanbase.ggl.com/ladders.php?gid=74
Domenę postaram się załatwić, potrzebny byłby webmaster, ktoś kto mógłby załatwić serwer na stronkę i osoby do organizacji - zasady, mapy itd.

Tutaj już sobie coś takiego zosrganizowali:
http://www.ps3multiplayer.com/forum/events-competitions/
LiSoQuan
Ja bym sie pisał....
Adi_TEAM LBN
CYTAT(w00t @ 18 12 2007, 15:48) *
Padł pomysł zorganizowania polskiej ligi cod4 ps3 (mecze klanowe), która ruszyłaby na początku przyszłego roku. Jeśli ktoś byłby za takim pomysłem to pisać na pm lub gg 812810, ponieważ sam nie dam rady.
Miałoby to być coś takiego:
http://clanbase.ggl.com/ladders.php?gid=83
oczywiście tylko dla graczy ps3, może to też być w formie forum lub innej.

No spoko tylko ze z tego co wiem sa 3 polskie klany smile.gif [MiP], [POL] do ktorego naleze i [POL] z ps3site.pl
Wiec niech po prostu ktos kto niema klanu zalozy wlasny bo jesli ma byc mowa o jakiejkolwiek lidze to trzeba troche wiecej niz 3-4 klany.
w00t
Nie bój się, jak wszystko będzie gotowe, chętni się znajdą. Ludzie nie robią klanów bo po co? Jak nie ma z kim i gdzie rywalizować... oprócz publików.
Jak napisałem wyżej mogę zasponsorować domenę (np. ps3multiplayer.pl) + jakiś serwer pod stronkę lub forum, lecz chciałbym wiedzieć czy znajdą się osoby które zrobią stronkę lub forum i osoby które popracują nad zasadami gry, mapami itd.
LiSoQuan
to [POL] to klan :)? no to bardzo duzy wiel osób ma POL w clantagu :) .. ciekawe dlaczego :P
Adi_TEAM LBN
CYTAT(LiSoQuan @ 18 12 2007, 17:09) *
to [POL] to klan smile.gif? no to bardzo duzy wiel osób ma POL w clantagu smile.gif .. ciekawe dlaczego tongue.gif

No wlasnie sa 2 POLe o czym bardzo malo osob wie i mysla ze wszyscy Polacy tak maja wiec sobie wpisuja smile.gif Pamietajcie jest [POL] czyli polish elite team i [POL] bez nazwy z ps3site wiec jesli nie jestescie w zadnym z nich to po prostu zmiencie taga.
LiSoQuan
ale ja chce se napisac POL bo zx polski jesteem i co ?
mczaper
CYTAT(LiSoQuan @ 18 12 2007, 20:13) *

To sobie pisz... to nie jest nazwa zastrzezona wiec mozesz miec taki tag.
tomci23
jestem jak najbardziej za ciekawy pomysl dajcie nac jak bedziecie miec jakies ciekawe pomysly

w00t wskocz na gg
konstant
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 18 12 2007, 18:22) *
Pamietajcie jest [POL] czyli polish elite team i [POL] bez nazwy z ps3site wiec jesli nie jestescie w zadnym z nich to po prostu zmiencie taga.

[PET] bylo by lepsze happy.gif
ziemia1

ale i tak nikt nie zrozumie, poza polakami reszta świata od biedy kojarzy PL jako skrót nazwy naszego pięknego. Zresztą kogo to w końcu obchodzi skąd kto jest, większość innostrańców leje na to i uważa za buractwo.
LiSoQuan
CYTAT(mczaper @ 18 12 2007, 20:20) *

No własnie o to mi cohdzi.. dwa klany juzz [POL] i na dodatek jeszczep ojedyńcze osoby,, douze tego jest i bedzie.. lepiej jakbyscie zmienili nawzwy.. a ja nie mam zamiaru pisac [POL] ...
Incognitos
CYTAT(LiSoQuan @ 19 12 2007, 06:15) *
CYTAT(mczaper @ 18 12 2007, 20:20) *

No własnie o to mi cohdzi.. dwa klany juzz [POL] i na dodatek jeszczep ojedyńcze osoby,, douze tego jest i bedzie.. lepiej jakbyscie zmienili nawzwy.. a ja nie mam zamiaru pisac [POL] ...

Jak ktoś ma POL to dlaczego ma to zmieniać ... nie rozumiem... niech lepiej zmienią nazwę klanu, zresztą chyba można się było tego spodziewać, że POL będzie używać wiele osób w Polsce.
tomci23
Moze jednak znajda sie chetni do stworzenia LIGI ??!!! biggrin.gif
Szakal v_1
Ja też bym chętnie się dołączył.Mam dosyć grania z anglikami.Zresztą moglibyśmy sobie poćwiczyć a w późniejszym czasie robić jakieds sparingi z innymi klanami. twisted.gif
Mihau_ALU
Ja tez sie pisze.
Chetny do ciorania po sieci ze zgrana ekipa smile.gif
Dodawac do znajomych biggrin.gif
Szakal v_1
Temat można zamknac poniewaz woot sprzedał cala4 wiadomo z jakich powodów(lagi,camerzy,same problemy)
Mihau_ALU
Nie, nie, nie....
Zorganizujmy sami ekipe smile.gif
Kto by sie pisal do teamu ? Nazwe trza wymyslic.
kulizacja
CYTAT(ziemia1 @ 18 12 2007, 22:37) *
ale i tak nikt nie zrozumie, poza polakami reszta świata od biedy kojarzy PL jako skrót nazwy naszego pięknego. Zresztą kogo to w końcu obchodzi skąd kto jest, większość innostrańców leje na to i uważa za buractwo.

Na podstawie innych gier zauważyłem że hamburgery czytają PL jako PLACE biggrin.gif

Podobno jest jeszcze klan GROM

CYTAT(Mihau_ALU @ 18 02 2008, 21:39) *
Nie, nie, nie....
Zorganizujmy sami ekipe smile.gif
Kto by sie pisal do teamu ? Nazwe trza wymyslic.

Ja się piszę - nazwa teamu KGB - z takim tagiem zawsze gram
Dempo
ja też jestem chetny na LIGE, bardzo dobrze by zrobiła na internetowe potyczki. Zainteresowani dodawac do listy Grego_NS. Moze nazwa klanu może byc po prostu [PL] krótk i tresciwa smile.gif do zobaczenia na "online".
Szakal v_1
GROM to nie klan ani liga.Po prostu ja wpisujemy kiedy gramy razem(druzyna) sam w niej jestem.Liga to fajny pomysl,a ma ktoś kase na domene?
MajinBroda
Ja Ci zaraz wpisze...!
Jest to klan, tyle ze dosyc obszerny (przez co czasami poza moja kontrola)
Ale powoli sytuacja zaczyna sie klarowac...

ps. Zarejestrowany na consolegaming.eu...
elvis004
CYTAT(MajinBroda @ 23 02 2008, 10:57) *
Ja Ci zaraz wpisze...!
Jest to klan, tyle ze dosyc obszerny (przez co czasami poza moja kontrola)
Ale powoli sytuacja zaczyna sie klarowac...

ps. Zarejestrowany na consolegaming.eu...

Czekamy na wyzwanie ... smile.gif Napewno nas znajdziesz na CG.

POL Member

Pozdro
Szakal v_1
Elvis wszystkic was zjedziemy happy.gif
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Szakal v_1 @ 26 02 2008, 14:21) *

Good joke laugh.gif laugh.gif
Lepiej przyjmijcie wyzwanie na CG
Szakal v_1
Na CG to Broda musi przyjąc wyzwanie bo on jest szefem klanu.
Faranell
CYTAT(Szakal v_1 @ 26 02 2008, 17:25) *
Na CG to Broda musi przyjąc wyzwanie bo on jest szefem klanu.

No to jaki problem? Powidz mu zeby przyjąłwink.gif Przez tydzien go w ogole nie ma online?

Nie moge doczekac sie jutra;D
elvis004
CYTAT(Szakal v_1 @ 26 02 2008, 14:21) *

Czekam na to z niecierpliwością wieczorem haha.... smile.gif A tak wogóle to Cię Szakal v1 nie widzę w klanie GROM na CG, no chyba że nie wiecie jeszcze, że aby zagrać klanówkę trzeba być zarejestrowanym na CG, dostać invite do klanu i przejść
"okres przejściowy" w nim, który trwa 24h zanim można zagrać ??
OlooS
ladny poczatek....zaczynacie od walkowera hah...skompletujcie sklad pozniej mozemy grac
Faranell
No chlopaki pieknie dali;) Hmm jak to bylo " Bo my jestesmy ludzie pracujacy,a nie jakas tam banda gowniarzy"

Kulture osobista tez macie na wysokim poziomie,pewnie tak jak skilla;)
Szakal v_1
Hmm jeszcze sie zarejestruje narazie jestem tymczasowym.Nie wiem kto wam to powiedzial z ta kultura ale napewno nie porownujcie mnie do tego goscia.Bo ja sie cały czas pytałem czy bedzie klanówka nastawieni byliśmy pozytywnie a po chwili Broda wysłał że nie nic nie będzie.Nie rozumiem tego,Broda niestey rzadko jest online.
elvis004
CYTAT(Szakal v_1 @ 27 02 2008, 22:28) *
Hmm jeszcze sie zarejestruje narazie jestem tymczasowym.Nie wiem kto wam to powiedzial z ta kultura ale napewno nie porownujcie mnie do tego goscia.Bo ja sie cały czas pytałem czy bedzie klanówka nastawieni byliśmy pozytywnie a po chwili Broda wysłał że nie nic nie będzie.Nie rozumiem tego,Broda niestey rzadko jest online.

Najbardziej mnie i tak rozbawił text, że gramy o 20:00 a nie o 21:00. Bo tak pisze na CG haha owszem pisze o 20:00 ale czasu GMT (dla nie wtajemniczonych GMT = czasu Wsyp Brytyjskich) na co usłyszeliśmy od waszego "Lidera" najpierw: "co z tego" i potem już sławny text wink.gif : " Bo my jestesmy ludzie pracujacy, a nie jakas tam banda gowniarzy" Gratuluje wam takiego Lidera haha porażka tyle tylko napisze (narazie...) Jeśli chcecie możemy zagrać poza CG nie widzę problemu...

@ Broda i jego "Bo my jestesmy ludzie pracujacy, a nie jakas tam banda gowniarzy"

Człowieku wyluzuj i nie rzucaj mi takimi tekstami bo o pracy wiem więcej niż Ci się wydaje, to że przypuśćmy udało się takiemu niedorozwojowi z ADHD i burakowi jak Tobie znaleźć pracę (chodź mam tu pewne wątpliwości po tym jak zaprezentowałeś nam swoją osobę) to nie znaczy, że cała reszta jest bezrobotna. Jakbyś miał jakieś wątpliwości do mojej pracy to odwiedź poniższe strony może wtedy zmienisz zdanie co do "bandy gówniarzy"

http://mobiliti.otomoto.pl/index.php

http://www.mobiliti.pl/

I na przyszłość jak zamierzasz grać na CG w jakimś klanie (w co wątpie, że takowy uda Ci się stworzyć z takim podejściem do tematu i niech za przykład posłuży mi tu odejście z waszego klanu jednego z Was niejakiego Kamikadze właśnie wczoraj) to zapoznaj się z zasadami tam panującymi.
Mihau_ALU
Delete please.
MajinBroda
Az zal komentowac takie wypociny...
Faranell
CYTAT(MajinBroda @ 1 03 2008, 09:05) *

No oczywiscie, przeciez jestescie super ekstra, kultura na najwyzszym poziomie i w ogole jestescie master blaster.

A jakos wygranej na CG to nikt nie dal:) Powodzenia,moze pora zmienic "dyscypline"? Szachy albo bierki, moze puzzle>?
Adi_TEAM LBN

Zal to mi ludzi w twoim klanie bo oni chcieli grac a ty im nie pozwoliles bo sie bales nie wiem o co. Jestem pewnie od ciebie duzo mlodszy ale lepiej wiem jak sie zachowac.

Dlaczego nie zglosiles naszej wygranej na CG? Przegraliscie zanim sie jeszcze mecz zaczal wiec prosze jak najszybciej zglosic POL jako wygranych
elvis004

Nie chce mi się z Tobą wdawać w dyskusje bo nie bardzo chyba wiesz co to znaczy.... A żal to mi Ciebie, i ludzi których spotykasz bo muszą qr.wa niesamowity ciężar głupoty znosić.
MajinBroda
Pieknie, pieknie... tongue.gif
ziolo69
@MajinBroda- zluzuj trochę i postaraj się pisać nieco bardziej rozgarnięte posty bo poziom jaki prezentują nie powala, a i ni jak mają się do "rozmowy"

@elvis004-też zluzuj, nie widzisz, że ta rozmowa brnie w złym kierunku?;
skoro prezentujesz tak wysoki poziom intelektu, to ustąp i "bądź mądrzejszy od jeża"

CYTAT
A żal to mi Ciebie, i ludzi których spotykasz bo muszą qr.wa niesamowity ciężar głupoty znosić.

Nie wydaje Ci się, że to już jego problem, a nie Twój?
elvis004
CYTAT(ziolo69 @ 3 03 2008, 19:56) *
@MajinBroda- zluzuj trochę i postaraj się pisać nieco bardziej rozgarnięte posty bo poziom jaki prezentują nie powala, a i ni jak mają się do "rozmowy"

@elvis004-też zluzuj, nie widzisz, że ta rozmowa brnie w złym kierunku?;
skoro prezentujesz tak wysoki poziom intelektu, to ustąp i "bądź mądrzejszy od jeża"

CYTAT
A żal to mi Ciebie, i ludzi których spotykasz bo muszą qr.wa niesamowity ciężar głupoty znosić.

Nie wydaje Ci się, że to już jego problem, a nie Twój?

Czy prezentuje wysoki poziom intelektu nie mi to oceniać to raz, dwa już dawno zluzowałem, trzy jak najbardziej jego problem smile.gif A tak BTW z całym szacunkiem zioło ale nie znasz tematu do końca ... Ale dość już tej telenoweli bo się offtop robi co do ligi to sorry ale nie widze tego teraz może przy COD6 bo jak wiemy COD5 = WWII co nie wrózy dobrze na większe zainteresowanie Ligą (może się mylę) Jak narazie zauważyłem Klan w którym jestem POL (dziwne nie smile.gif ), Demony Wojny (Panowie zaczynają przygodę z klanem i życzę im powodzenia i sukcesów, sparing wczoraj prócz lagó dał rade nawet oby więcej takich treningów,
z korzyścią jak i dla nas tak i dla was) oraz jakiś trzeci ale nazwy nie pamiętam (bez urazy = zwykła skleroza) więc sorry ale Ligę z 3 klanów robić to jak dla mnie bezsens, lepiej rejestrujcie klany na consolegaming.eu

Pozdro
kulizacja
Witam . Szukam roboty. Oto moje CV:
PSNID: gRooBy6PL ; wiek: 22 ; zobowiązania: wolny strzelec , samotny wilk ; specjalizacja: Hardcore S&D ; skill: na dosyć wysokim poziomie ; przebieg: ponad 140godzin online ; preferencje: Assault guny , claymore or RPG , Smoke granaty , czyli pierwsza linia ognia , mięso armatnie. Bardzo dobra znajomość map i zasad panujących na polu walki.
Posiadam HeadSet i w miarę wolnego czasu. Rozchodzi się o wdrożenie do klanu , więc
bardzo proszę potencjalnych pracodawców o przedstawienie wymagań oraz o rozpatrzenie mojego wniosku wink.gif
SASu
O jezzzu ale burdel… a taki dobry pomysł no…

Do rzeczy:
- na pewno istnieją 3 polskie klany w CODa:
[POL] Polish Elite Team
http://www.polish-elite-team.com/
[RAYA] Ranchos Alcoholic Yakoozy ATEAM
http://www.ps3info.pl/forum/RzYz-Ranchos-z...zTEzM-f127.html
[SS] Specnaz Soldiers
http://www.ss.ps3info.pl/

Słyszałem także o [GROM]
4 to juz nieźle, przy czym mogą być jeszcze jakieś co o nich nie słyszałem. Mam pytanie czy tu na extrimie macie jakiś klan CODa?
A co do domeny na turniej to istnieje taka śmiszna stronka: http://www.yoyo.pl/
W sumie nic specjalnego, ale czy potrzeba nam świecidełek?
My mamy tam postawiony wewnętrzny turniej klanowy 1 vs 1 (nasze korzenie to Resistance: FoM) i stronka spełnia swoje podstawowe funkcje.
Czy zgłosi ssie w końcu jakiś konkret gość co by ssie tym zajął (na mnie nie patrzcie, jestem co-leaderem klanu i zajmuje ssie po troche wszystkim)??
Moim zdaniem idea godna urzeczywistnienia. Można poskakać po forach i poszukać chętnych!
Adi_TEAM LBN
Sa jeszcze Demony Wojny
demonywojny.tk
Litwin25
*POL,bo POL to ja mam a nie jestem w żadnym klanie tongue.gif
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Litwin25 @ 5 03 2008, 16:19) *
*POL,bo POL to ja mam a nie jestem w żadnym klanie tongue.gif

POL bo nie ma czegos takiego jak *POL.
SASu
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 5 03 2008, 18:38) *
POL bo nie ma czegos takiego jak *POL.

To Cie zaskocze:
http://www.ps3info.pl/forum/POzPolish-Stars-t2751.html
z tym że nie wiem czy traktować ich serio...

No ale widze że jest potencjał, ogólnie, hmm... dam tip mojemu leaderowi, on jest młody i "płodny", to może zeżre bakcyla...
klim
SASu ten klan co link podałeś to jest POL* a nie *POL ( zwróć uwagę na to gdzie jest gwiazdka tongue.gif )

jest jeszcze Elite Enemy Eliminators

http://www.cod4-ps3.yoyo.pl/index.php?file=Forum

lub

http://www.callofduty.pun.pl/forums.php

ich strony ? biggrin.gif sam nie wiem tongue.gif
Goldi69-PL-
a taki klan jak MiP jeszcze istnieje, i czy gra wogole w COD4?
marcin0903
On chyba tylko na PS3.. (tak mi się wydaje)
Foxter
taaa istniejemy jeszcze biggrin.gif
obecnie COD4... w ktorego gramy... tak, aby w cos pograc do czasu premiery BFa

skoro inni rzucili linkami to i ja dam adres naszego bloga smile.gif
http://mip-clan.eu/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.