Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament III
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4
Zeratul
lud juz ma, wiec trzeba dzialac...

jak co Zeratul_pl

glownie po nocach...
WESKER-DL
WESKER-DL, juz ktoś do mnie pisał na PS3 więc jakby co również po nockach, trzeba sie jakoś zgadać na dany dzień i godzine
adamcky
No i ja mam rowniez. Narazie strasznie biedze, ale dajcie mi 2 tygodnie, a bede prezentowal jakistam poziom.
Przez najblizsze 2 tygodnie moge grac nocami. Napiszcie tylko kiedy, bo od wczoraj ani jednego, ani drugiego nie spotkalem
Zeratul
wyslalem ci inv jak co wczoraj...
dzis w halo gram wiec PS3 chyba nie wlacze, ale jutro pewnie bede po ok 24.00
xeda
Ja tez popykuje w UT3, jak co to dodawac mnie.
Zdrowych ,wesolych swiat.
Adi_TEAM LBN
LOOOOOOL biggrin.gif

Kukles
Na sieci gra pelno osob ktore nie maja pojecia o tej grze. To zupelnie co innego niz COD. Jesli chcecie pograc z osobami ktore umieja grac i graja na padzie dodajcie
Kukles-PL
PASCOULD

Da sie grac na padzie i to bardzo dobrze. Ustawiasz szybkosc na maxa albo troche nizej ja sam mam na 19 ten drugi na maxa i jedziesz.
Druciak_PL
hehehe jak ty jestes taki KOZACKI to pochwal sie swoim ratio ??????
karol885
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 26 12 2007, 23:56) *

A TY sie pytałes czemu amerykanie nie lubia polakow. Teraz sam sobie na to odpowiedziales tongue.gif smile.gif Ale nie przejmuj sie jak juz dostane wkoncu moj UT3 ((pipi)ana Poczta Polska) to nie bedziesz juz mial tak łatwo smile.gif
waldusthecyc
na padzie da się grać, ale jest to prawie tak jak na myszce. a prawie robi różnicę...
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Kukles @ 27 12 2007, 10:44) *
Na sieci gra pelno osob ktore nie maja pojecia o tej grze. To zupelnie co innego niz COD. Jesli chcecie pograc z osobami ktore umieja grac i graja na padzie dodajcie
Kukles-PL
PASCOULD

Da sie grac na padzie i to bardzo dobrze. Ustawiasz szybkosc na maxa albo troche nizej ja sam mam na 19 ten drugi na maxa i jedziesz.

Dodam cie
Wiesz, tez na poczatku probowalem grac na takiej czulosci bo myslalem ze do gry tego typu bedzie niezbedna ale z czasem ja zmniejszalem i doszedlem do wniosku ze czulosc miedzy 12 a 14 jest idealna i naprawde nie ma potrzeby grania na 19 czy 20.
Kukles
Spox niestety ja uwazam ze w CTF jest niezbedna jesli biegniesz z flaga a glownie to z kumplem cwicze bo to podstawa gry klanowej. No to czekam na invite nie gralem od niedzieli bo swieta ale nie wytrzymalem i przywiozlem konsole z miasta gdzie studiuje, tylko niestety tu mam gorsze łacze musze przetestowac czy da rade.
Juz nie jestem na 42 miejscu spadlem na 62. Tez nie wiem od czego to jest nie grałęm dlugo ale gralem prawie caly czas w CTF nie wiem co jest wyznacznikiem tej rangi.

Druciak nie mowie ze jestem kozacki poprostu nie uwazam sie za lolka a moje ratio( nie gralem od niedzieli) 1.75
Druciak_PL
cooooooooooo nie jestem kozakiem tylko pytalem sie o ratio ale zapewne jestes dobry w CTF
Kukles
Nie nazwalem Cie kozakiem poprostu dodaj mnie i PASCOULD do znajomych i mozemy grywac niestety obecnie mam lacze 512 ale na hoscie PASCOULD nie mam lagow ani nic wiec jest git.

Szukamy chetnych do wspolnej gry niestety chat voice jest z(pipi)ony i lipa troche ale cwiczyc zawsze mozna razniej z Polakami niz amerykanami. A ratio nie jest takie wazne ono pokazuje skilla w deathmatchu a najwieksza zabawe daje VCTF(tak uwazam)

EDIT
Pogralem dzis na DEATHMATCH troche i spadlem na 297 miejsce wiec cagralem CTF i wrocilem na 43 nie kumam tego ale jest git no i ratio podskoczylo do prawie 1.9
Foxter
Foxter ... jestem na minusie, ale pogram w wiekszym gronie polakow bez lagow tongue.gif
karol885
Jakas wieksza ustawka polaczkow dzisiaj wieczorem??
Afroman
Ja moge grac cały wieczór dziś.
filipekcipek
hehehehe jak nie ma problemu to za(pipi)iscie jeszcze w tym tyg. dolaczam do grona posiadaczy UT3!!!!!!!!!!!
JUHHHUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WESKER-DL
Jakby co zmieniłem nazwę Host'a z POLSKA na BIOHAZARD PL, wczoraj ktoś się zgrał ale tylko na chwilę, jakby co uderzać, przeważnie Deck albo Bio. Za 10 minut startujemy catfight.gif

Sialala
ktos gra jutro online?
Kukles
Nie polecam gry z uzytkownikiem Adamcky ktory po tym jak weszlem na jego serwer i sialem za duze zniszczenie wykopal mnie z gry. Jest on jesli sie nie myle z przeciwnego klanu MiP.

PS. Adi szkoda ze Cie nie bylo smiechu warte:D
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Kukles @ 13 01 2008, 21:08) *
po tym jak weszlem na jego serwer i sialem za duze zniszczenie

Rozwalil mnie ten tekst smile.gif
Ogolnie niezly LOL biggrin.gif
adamcky
to byl trening MiP, a nie otwarty serwer, a niestety wiadomo jak jest w UT nawet nie da sie normalnie druzyny zmienic, wiec musialem uzyc paru sztuczek hosta, zeby grac w jednym teamie ze swoja druzyna.
Sorry
Kukles
Skoro masz trening MiP to zaloz haslo na serwer a jesli chcesz trenowac online to musisz czekac az sie dolaczy ktos wtedy zmieniasz team a nie wykopujesz ludzi.
Adi_TEAM LBN
Klan Polish Elite Team poszukuje dobrych graczy w UT3, jesli czujesz ze jestes dobry napisz do mnie prywatna wiadomosc na tym forum lub po prostu skontaktuj sie ze mna na PSN. Kandydaci beda sprawdzeni przez kogos z naszego klanu na duelu, nie przyjmujemy za statystyki ktore mozna zrobic na botach, jesli ktos ma dobre staty niech potwierdzi swoje umiejetnosci na duelu.
Afroman
Cos chyba z serverami nie tak bo sie połaczyć nie moge. Inne gry działaja. Macie jakieś klopoty z połaczeniem?
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Afroman @ 17 01 2008, 23:51) *
Cos chyba z serverami nie tak bo sie połaczyć nie moge. Inne gry działaja. Macie jakieś klopoty z połaczeniem?

Mam to samo. Moze patch smile.gif
Afroman
Zapowiadali jakiś patch?
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Afroman @ 18 01 2008, 00:09) *
Zapowiadali jakiś patch?

Nie bo to nie Infinity Ward ktorzy zapowidaja patcha jakby to bylo wielkie wydarzenie.
tomci23
jest ktos chetny na granie online?
alexx-1
A instalowaliscie drugi raz gre?
RYU25
Ja jestem chetny ale narazie jestem cienki...Dzisiaj pierwszy dzien mam gre mysle ze za pare dni poznam mapki dojde do jakiegos znosnego poziomu.

CYTAT(alexx-1 @ 5 03 2008, 20:24) *
A instalowaliscie drugi raz gre?

Po co drugi raz instalowac gre???
tomci23
ruy ja proponuje tylko ze wieczorem bo najpierw tou can dance:D na tvn leci co ty nato
alexx-1
Dzieki temu przestaja tekstury sie doczytywac podczas gry.
RYU25
CYTAT(tomci23 @ 5 03 2008, 20:30) *
ruy ja proponuje tylko ze wieczorem bo najpierw tou can dance:D na tvn leci co ty nato

Ja dzis do pozna nie moge grac rano do pracy ale w piatek pewnie cala noc bede gral tak wiec moze w piatek???
tomci23
ok moj login tomci22_pl dodaj mnie do friend
Baranek
Siema, ja tez od kilku dni pogrywam w UT3. Chetnie zagram w pt wieczorem z wami. Moj PSN ID: BloB_PL , dodawajcie do listy friends jesli chcecie.
Kukles
Jezeli ktos posiada wersje US dodajcie mnie Kukles-PL pokaze wam jak sie gra :P . A jezeli to poczekamy na patch
tomci23
jest ktos chetny na granie?!
RYU25
CYTAT(tomci23 @ 8 03 2008, 00:51) *
jest ktos chetny na granie?!

Ja wlasnie skonczylem grac wyslalem ci zaproszenie....chyba sie nie boisz:)

CYTAT(Kukles @ 5 03 2008, 23:50) *
Jezeli ktos posiada wersje US dodajcie mnie Kukles-PL pokaze wam jak sie gra tongue.gif . A jezeli to poczekamy na patch

Bedziemy musieli poczekac:)wiadomo kedy wychodzi patch?
tomci23
o tej godzinie juz spalem:)
LiSoQuan
A macie wersje EU ?? Szukam Kgoso z kima mozna pograc... podajcie ID...
Kukles
Kukles-PL (ja mam NAT3 wiec jesli tez masz NAT3 mozemy nie pograc na naszych hostach)
Adi_INSANE_PL
Adi_TEAM LBN
Jak chcecie pograc to dodawajcie Kuklesa i mnie (Adi_INSANE_PL) do listy.
Tylko dodawajcie w UT nie na PSN bo juz nie mam miejsca. Mamy wersje EU
Afroman
Moze ktoś podać link do dodatku " CORE " , jak próbuje pograć online to wyskakuje komunikat - musisz mieć CORE(czy jakos tak). Mam wersje usa.
adamcky
Ojejku interesuj sie troche. Przeciez cala spolecznosc UT o tym trabi. Dziwi mnie, ze nic o tym nie slyszales. Otoz CORE PACKAGE jest to w tym momencie niesciagalny... patch_dodatek. Spowodowane jest to tym iz w chwili obecnej gracze posiadajacy wersje UTIII PAL nie pograja z tymi, ktorzy maja NTSC i na odwrot oczywiscie.
To nawet nie jest glupie to jest szczyt!! Zaplacilismy pieniadze, a EPIC pluje nam w twarz i nic sobie z tego nie robi. Pozostaje czekac bo juz nawet apelacje na ich forum koncza sie kasowaniem postow i banem kont...
Afroman
przez 3 tygodnie ps3 mi sie servisowalo i troche zaniedbalem sprawdzanie newsow etc. na temat ut3. w przyszlosci sie to juz nie powtorzy. smile.gif No chyba ze znowu ps3 mi (pipi)nie.
metral
Krótko i na temat Psn id: metralpl wersja usa.
ziemia1
CYTAT(metral @ 18 03 2008, 21:11) *
Krótko i na temat Psn id: metralpl wersja usa.

jak i równeż od jutra powinienem być na serwerach us, kto chce to proszę mnie dodać
metral
Może jakaś mała ustawka w niedziele wieczorem. Wersja już teraz nie ma znaczenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.