Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament III
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
Stron: 1, 2, 3, 4
LiSoQuan
CYTAT(adamcky @ 10 09 2008, 23:05) *
CYTAT(LiSoQuan @ 10 09 2008, 20:50) *
POwiedzcie mi czy wyszukawarka serverów w UT bierz pod wuage mody/mapy ,ktore mamy zainstalowane tzn nie pokazuje gier z modem/mapą, ktorej nie mamy na hdd ??

Nie, ale możesz sprawdzić jakie mody są aktywne na danym serwerze (wciskając trójkąt), a do gry, która jest rozgrywana na mapie, której nie masz- nie dołączysz

Wiem, to wiem ale miałem nadzieje ze jak zainstaluje mody itp to wiecej gier mi sie pokarze w wyszukiwarce... no niestety.. ciężko znaleźć server bez botów smile.gif
Gosc_bolekps3_*
Ciekaw jestem przyszłości UT na X0... Hmmm

ostatnio miałem okazje zagrać w wersje na xo jest naprawdę dobrze ale granie w tą grę na padzie od xo to prawdziwa frajda grało i się o wiele lepiej niż na sixie co do przyszłości będzie ona podobna jak na ps3 ludzie szybko od tego tytułu uciekają w stronę coda a jest jeszcze halo3 lub bf bad company starwars.gif
Adi_TEAM LBN
z tego co slyszalem od Drokuna (jeden z lepszych graczy w euro) to na Xie gra mniej osob niz na PS3. A to przez serwery ktore pokazuja falszywy ping, nie mozna sprawdzic czy na serwie sa boty, czasem serwery sie wieszaja no i brak modow. Gracze ktorych znam i ktorzy mieli grac na Xie w UT wrocili na PS3
Gosc_bolek_*
online nie grałem ale widząc jak znajomi początkowo rzucali się na ut3 raczej próbują ja opchnąć lub wymienić
Adi_TEAM LBN
bo ludzie spodziewaja sie latwej i przyjemnej gry jak CoD a UT nie jest taka gra
znam pare osob ktore po tym jak zostaly zmiecione w UT sprzedaly gre mowiac ze im sie znudzila. Ich stosunek killi do deathow byl duuuuzo na minusie smile.gif
Gosc_bolek_*
Dla mnie ut3 to fpp w starym stylu czyli jazda na maksa biggrin.gif tak jak kiedyś w quakach doomach itp. niestety w raz z rozwojem gatunku pogrywając w takie tytuły jak bf2 mc cod4 bad company czy nawet r6 stkach ale to nie wpelni fpp mój stosunek to tego gatunku się zmienił teraz nie podoba mi się lecenie na łeb na szyję tongue.gif i jechanie wszystkiego na mojej drodze ,teraz lubię się gdzieś schować nawet przykampić a nie zapierdalać dlatego pograć w ut pogram ale większa radochę mam np. grając w coda tongue.gif
Adi_TEAM LBN
eeee tam CoD ci nie da takiej satysfakcji jak UT
Wybijajac samemu cala przeciwna druzyne w czasie ucieczki z flaga z ich bazy poczujesz satsfakcje i przyjemnosc jakiej CoD dac ci nie moze smile.gif
Gosc_bolek_*
to oczywiście moje zdanie ut3 przypomina mi stylem rozgrywki stare fppesy które prawdopodobnie powoli zaczyna wymierać biggrin.gif
Adi_TEAM LBN
no i to jest wlasnie problem bo teraz w grach fpp skill nie liczy sie tak jak kiedys i gry sa bardziej przystepne dla niedzielnych graczy

Czeka na Quake Live.
adamcky
Święte słowa. U mnie Unreal pozostanie w SERCU na długo, a to za sprawą niesamowitych emocji przez duże E, jakich już dawno nie czułem przy żadnej grze. Po prostu kocham tą grę;]
A z tego co zauważyłem to mało jest graczy, którzy mają 2000-9000 killsów. Albo ktoś ma 1000 fragów i daje sobie spokój z tą grą, albo jak już ktoś gra to gra i ma te przynajmniej 10.000 fragsów. Czyżby gracze dzielili się na...
Gosc_bolek_*
nie jestem niedzielnym graczem biggrin.gif hehe ale wole fpp nowego typu biggrin.gif a jak na to patrze to jestem po stronie większości ale nie będę się o to sprzeczał ,w końcu z gatunkiem fpp gram od wolfa i mam on jako takie pojecie i ewolucja tego gatunku którą widać w tytułach jak cod4 który stal sie grą roku na nie jednej platformie i najlepszym fpp chyba na każdej biggrin.gif mówi czego ludzie oczekują od doomopodobnych tytułów biggrin.gif no ale już nie będę się sprzeczać oto co jest lepsze happy.gif smile.gif
Adi_TEAM LBN
wszystko idzie w strone mainstreamu... teraz kazda gra jaka wychodzi jest latwiejsza od poprzedniej zeby ja kazdy kupil i nie sprzedal po tygodniu (jak to bylo z UT).
Widzieliscie filmiki z bety res 2? Nawet z tego zrobili CoDopodobny shit. Gry FPP online nie ida w dobrym kierunku...
Gosc_bolek_*
jeżeli takie posuniecie pasuję większości graczy to tak musi widocznie być biggrin.gif jeżeli fpp bedą szły w kierunku coda 4 jestem jak najbardziej za biggrin.gif

no a na ressika 2 także czekam biggrin.gif
Gosc_bolek_*
ut3 mógł być niezłym tytułem w oczach większości ponieważ na niego liczyłem ale głownie z powodu gdyż miał być to tytuł multiplatformowy pojedynki użytkowników ps3 xboxa i blaszaków to było by to, niestety nie doszło to do skutku pocieszałem się tym chociaż że tytuł miał obsługę myszy plus klawy na co narzekało dużo użytkowników.Mialem nadzieje że za tym pomysłem pójdą późniejsze fpp a możne nawet taki standard zostanie wprowadzony do strategii... niestety.Tak to ut 3 tonie w dużej ilości ogólnie dostępnych fpp których jest naprawdę sporo
Adi_TEAM LBN
wii tez sie dobrze sprzedaje bo to pasuje wiekszosci graczy...
Takich gier jak MGS4 jest coraz mniej bo wiekszosci graczy bardziej pasuje cos lekkiego typu Little Big Planet.
I wreszcie dobrych FPPow jest coraz mniej bo chyba kazdy poczatkujacy woli wejsc online i kogos zabic niz najpierw nauczyc sie jak to zrobic nie sadzisz?

Jakby byly polaczone serwy z PC to ludzie sprzedali by ta gre 3 razy szybciej niz to zrobili w tej chwili. Dlaczego?
1. Tempo gry by bylo takie jak na PC (tak, my zostalismy potraktowani jako uposledzeni i gra jest wolniejsza) przez co slabi gracze by nie wyrabiali
2. Poziom gry na PC jest duuuzo wiekszy niz na konsolach i nie chodzi o to ze maja mysz. Tam graja w takie gry TYLKO po to zeby byc coraz lepszym i wygrywac
LiSoQuan
Lubie COD4 ale UT3 równiez nalezy do moich ulubionych gier.. bardzo mi przypomina UT1 a to była moja pierwsza gra online na PC i mimo ze na UT3 mało Kto gra to i tak zostaje w mojej kolekcji i od czasu do czasu sobie ją zapuszczam. Przyjemnośc z gry jest ogrmna...
Gosc_bolek_*
nie sadzę by cod 4 był; taka łatwa grą właśnie tam można sie (pipi)nąć np trawę wyczekiwać okazji czy jako druzyna zastosować odpowednia taktyke a ut 3 to poprostu bieganie zbieranie armorow i innych pierdół i biegnięcie do przodu na lep na szyje bylo to dobre ale parę lat temu biggrin.gif

dlaczego wii się najlepiej sprzedaje bo kupuja go głównie nieświadomi rodzice swoim dzieciakom biggrin.gif
Adi_TEAM LBN
ciekawi mnie jak bys wzial "armora i pobiegl do przodu" w meczu 1v1 albo 2v2 z kims lepszym niz n00b biggrin.gif Jesli wydaje ci sie to taki proste to naprawde malo wiesz o takich grach.
Pograj tydzien 1vs1 z jakims dobrym graczem to ci sie odechce tej gry na zawsze biggrin.gif Bedzie dobrze jak zbierzesz armora zanim twoj przeciwnik to zrobi smile.gif
a CoD to bardzo latwa i przyjazna kazdemu gra.

a co do mojej poprzedniej wypowiedzi to daje filmik ktorego wejsciowka ladnie pokazuje jakie sa teraz gry z mojej perspektywy... www.purepwnage.com/episodes/s2/5

EDIT:zapomnialem, twoj punkt widzenia odnosnie CoD to punkt widzenia campera smile.gif
Gosc_bolek_*
gralem nie raz heeh dobre probujesz zrobic z gry powiedzny niezlem hita ale nieda rady to rynek zdecyduje co jest lepsze i w tym wypadku werdykt już zapadł

po zatym chciał byś wiedzieć o grach tyle co ja biggrin.gif
POSNANIAK
CYTAT(Gosc_bolek_* @ 18 09 2008, 00:25) *
gralem nie raz heeh dobre probujesz zrobic z gry powiedzny niezlem hita ale nieda rady to rynek zdecyduje co jest lepsze i w tym wypadku werdykt już zapadł

po zatym chciał byś wiedzieć o grach tyle co ja biggrin.gif

i tu się bardzo mylisz nie zawsze to co wybierają miliony jest naprawdę dobre, ambitne itd tak jest w wielu dziedzinach
Gosc_bolek_*
w przypadku gier jednak biorą to co jest lepsze biggrin.gif
adamcky
CYTAT(Gosc_bolek_* @ 18 09 2008, 00:56) *
w przypadku gier jednak biorą to co jest lepsze biggrin.gif

Bolek to Ty, Bolek?? Jeśli tak to co Ty wygadujesz. Mam nadzieję, że te ':D' w Twojej wypowiedzi oznacza, że myślisz inaczej niż piszesz...
Jeśli chcesz to ja (i pewnie parę tu osób obecnych) chętnie Ci przybliżę naprawdę długą listę produkcji, które:
a. były świetne, ale słabo się sprzedawały
b. były tragiczne, ale szły jak świeże bułeczki

więc nie chrzań, bo sam potrafiłbyś wymienić sporo takich gier.

Takie gry jak UTIII się ceni jeszcze bardziej biorąc pod uwagę przyszłe produkcje takie jak Resis2 czy KZ2, które zostały zrobione po części bardzo podobnie do CoDa. Nie wiem czy to jakiś standard nowy, ale jeśli R2 i w KZ2 będą dawały tyle funu i SATYSFAKCJI co CoD4 to ja wolę pooglądać Taniec z gwiazdami...

I kolejny post w podobnym stylu. Ta rozmowa jest bezsensu, bo nigdy, żaden fan CODa nie przyzna, że UT jest lepsze. Bo albo nazywają się 'cod motherfucker' bądź 'kamper master' i czują się z tym dobrze, i cieszą się, że kampią kamperów, lub gnoją noobów albo po prostu mają zbyt małe pojęcie o UT, żeby stwierdzić, że koledzy z forum jednak mają rację.

Jakoś tak nieskładnie mi się pisze, więc za ewentualne błędy składniowe przepraszam.
Gosc_bolek_*
powiem tak jeżeli mówimy co jest bardziej cenione wystarczy odpalić wieczorem konsole i zobaczyć w co ludzie lubiący gre online grają biggrin.gif

poza tym to co mówicie że w tej grze noob nie pokona powiedzmy zapalonego gracza jest normalne bo ta gra jak jej poprzedniczki opiera nie na dobrym rozpoznaniu lokacji czyli rozłożenia bron itp .No ale ludzie nie uciekają od niej przez to że się przy niej w(pipi)iają dostając baty tylko że na rynku pokazały się tytuły które które wnoszą coś nowego i zarazem ciekawszego od rozgrywki w ut3.Taki cod4 zostanie już w pamięci niejednego gracza miedzy innymi dlatego że zwykły noob może położyć nawet najlepszego gracza,Po prostu z byle jaka pukawka w łapie możne to zrobić.A w ut3 tak nie będzie bo po prostu realność w tej grze jest śmieszna to po prostu fpp z byłej epoki.I niema co gadać że ludzie nie grają w niego bo jest trudna rozgrywka i ecetera kiedyś w czasach poprzednich unrealow i quakow ludziom to jakoś nie przeszkadzało a rozgrywka był praktycznie taka sama i gra królowała jako najlepsza gra online ,dlaczego się to zmieniło? Po prostu pojawiły się lepsze i ciekawsze gry na tynku w tym gatunku adamcky.
signap
chyba lepiej aby kazdy mial takie same szanse lub mniej wiecej podobne z przewaga dla prosa wink.gif niz granie, uczenie sie,itp bo jak pisal bolek by miec dopiero szanse. Odpalilem GoW i ten styl gry mi wogole sie nie spodobal (top5 gier na Live) a tak wlacze CODa to poprostu sie bawie bez zbednego uczenia sie "skilla". Jesli ktos jest pro to niech nim bedzie i przestanie mowic ze w Coda graja tylko nuby.
bountyhunter
bez przesady z tym jechaniem ludzi, ktorzy graja w coda. ut3 jest fajne, ale sie nudzi, a btw w ogole nie wspominacie o fakcie, ze to ut3, a nie cod4, posiada te (pipi)e pojazdy, z ktorego byle noob rozwali prosa bez problemu...
Gosc_bolek_*
daj spokój z tymi pojazdami shifty.gif
RYU25
CYTAT(bountyhunter @ 18 09 2008, 09:11) *
bez przesady z tym jechaniem ludzi, ktorzy graja w coda. ut3 jest fajne, ale sie nudzi, a btw w ogole nie wspominacie o fakcie, ze to ut3, a nie cod4, posiada te (pipi)e pojazdy, z ktorego byle noob rozwali prosa bez problemu...

Rozje... mnie widac ze grales hehe podejzewam ze unreala na oczy nie widziales nawet nie wiesz co to za gra widziales gdzies na obrazku:)
LiSoQuan
Mnie śmiezy ten podział na graczy camperów i graczy , którzy graja w "otwartą walkę".. moim zdanie to zależy od gry... lubie grać w UT3 ze wzgledu na dynamike, akcje itp.. tam nie ma miejsca i czasu na kampowanie - to się potępia. Znowu takie COD czy Battlefield na PC, moze Americas Army a już nie wspomne o Operaion Flashpoint są grami gdzie jednym ze stylu walki jest kampowanie - czesto tego uzywam bo to też lubie i nie uważam sie za gorszego . Już wiele razy o tym pisałem że kamperstwo moim zdaniem to inny styl grania, wcale nie gorszy czy lepszy od otwratej walki ... i nie podoba mi sie że obrarzacie ludzi za to jak grają.. rozumie zdenerwowanie jak w UT sa kamperzy, mnie to sie tez nie podoba ale w iinych grach dlaczego nie.
bountyhunter
QUOTE(RYU25 @ 18 09 2008, 14:48) *
QUOTE(bountyhunter @ 18 09 2008, 09:11) *

Rozje... mnie widac ze grales hehe podejzewam ze unreala na oczy nie widziales nawet nie wiesz co to za gra widziales gdzies na obrazku:)

podejrzewam, ze to ty nie widzialem ut3 na oczy, z twojego postu wynika, ze w ut3 nie ma pojazdow, wiec nie wypowiadaj sie, jak nie grales wink.gif gralem w obydwie wersje ut3 [ ta na ps3 jest imo lepsza ], ale obydwie dosyc szybko mnie znudzily, no
Adi_TEAM LBN
pojazdy sa tylko w dwoch trybach ktorych prawie nikt nie gra biggrin.gif

To ze UT sie znudzilo mowia najczesciej ludzie dostajacy baty

@bolek
Mowisz ze robi ze sredniej gry nie wiadomo co? To pokaz mi innego FPPa online w ktorym sa tak dobrze przemyslane mapy i tak dobrze zbalansowane bronie a przy tym tak dobra grafika i fizyka. Ja takiego nie znam.
Ta gra nie opiera sie TYLKO na dobrym rozpoznaniu mapy i lokacji broni jak napisales ale przede wszystkim jest cos takiego jak skill ale to pojecie jest co niektorym z was obce...
To ze nawet noob moze zabic dobrego gracza w CoD uznajesz za plus tej gry? Dobra juz tego nie komentuje laugh.gif
A to ze kiedys ludzie grali w UT i Q3 to chyba jest oczywiste. A w co mieli grac? Zauwaz ze zadna z tych gier nie byla nigdy tak popularna jak CoD4 (chociaz Q3 byl blisko)
@signap
zal

@LiSoQuan
kampienie w CoD i BF - NIE
kampienie w ArmA i OF - TAK

Ja juz koncze dyskusje tutaj, bo Adamcky dobrze napisal. Nie da sie zadnego fanboya CoDa przekonac do UT.
bolekps3
te mapy dla mnie osobiście wcale nie są fajnie a mogę nawet powiedzieć że mnie wkur$$$$$$$$ biggrin.gif a balans broni jest za(pipi)isty większość łapie za rakietnice lub ten śmieszny powiedzmy granatnik biggrin.gif no i jak zawsze śmieszy mnie automat rzucający galaretką heehh biggrin.gif wink.gif tongue.gif.Tak tak uznaje to za plus nawet wielki.No a w co grali nawet się nie domyślasz heheh zawsze było coś do pogrania biggrin.gif tylko że za młody jesteś biggrin.gif
Adi_TEAM LBN
a ty chyba za slaby... smile.gif no offence laugh.gif

mozemy zagrac enforcer (ten podstawowy pistolet) vs bron jaka sobie wybierzesz smile.gif A mapy sa perfekcyjne tylko ty chyba nawet ich nie poznales skoro cie w(pipi)iaja tongue.gif
bolekps3
są w(pipi)iające cool.gif laugh.gif rolleyes.gif w coda mogę pograć bo sobie ostatnio na ps3 załatwiłem icon_twisted.gif icon_t_lol.gif
adamcky
Mapy w UTIII...? Po prostu EPIC- mapy są miażdżące pod względem designu jak i z punktu widzenia taktycznego. Mnóstwo miejsc do których dostajesz się jumpem od ściany bądź impact jumpem. Ale Wy tego nie wiecie. I ja też też tego nie znałem, ale nie sprzedałem gry tak jak większość z Was tylko zacząłem odkrywać wszystkie 'sekrety' tej gry. I do dziś UTIII potrafi mnie zaskoczyć czymś nowym.

Lisoquan napiałeś, że kampienie to normalny sposób rozgrywki na równi z normalną, otwartą walką. Można tak powiedzieć lecz jest w tym jedna zasadnicza różnica. Podczas kampienia (na przykładzie CoD4) średni, niedzielny gracz, który jako tako zna mapę, może niejednokrotnie zabić dużo lepszego gracza czy nawet wygrać mecz. Lubisz random?? Podoba Ci się wygrywanie turniejów PESa przez noobów z padem od PCa?? Lubisz niesprawiedliwość, zmarnowany czas na treningi czy to jak Grecja zostaje ME2004?? Jeśli lubisz przypadek to polecam ruletkę w kasynie. Dużo bardziej złożony psychicznie, inteligenty system, gdzie gracz musi myśleć o 14 rzeczach jednocześnie i musi planować decyzje w 0,1s jest w UT/ Nie potępiam CoDa- nie każdy może mieć czas i predyspozycje to skillowania jakiejś gry, więc takie nieskomplikowane, luźne gry są potrzebne i są ok. Ale czemu Wy nie potwierdzicie mojej opinii. Czemu się tak zapieracie z tym Codem?? Wy nie bronicie gry tylko tak naprawdę bronicie siebie.
Wii sprzedaje się dużo lepiej od PS3, a jednak więszkszość posiadaczy Wii nie ma pojęcia o grach. Nie zna przeszłości naszej rozrywki oraz pewnie nie poradziłaby sobie ze skopiowaniem save'a.
Cod sprzedaje się dużo lepiej od UTIII...
bolekps3
pieprzy$$$$ spox.gif choć na coda heheh ale się tobie nie dziwie pamiętam jak na klanówach dostawałeś (pipi)icy lol_.gif
więc mogę ciebie jakoś zrozumieć biggrin.gif.Mnie gra niczym nie zaskakuje tao dla mnie stary Old schoolowa rozgrywka ,niczym mnie nie zaskakuje.Pogralem po dlugiej przerwie ostatnio na x nie powiem fajnie bylo znow uslyszeć teksty first blood domination itp posluchac tej muzy i sie pobiegać ale to wszystko smile.gif

ps.wii to głównie kupują nieświadomi rodzice swoim pociechą biggrin.gif

a że Grecja wygrała euro podobało mi się zawsze lubię jak słabeusz zwycięża murowanego faworyta biggrin.gif wtedy wiem jak piękny i nieprzewidywalny jest sport.a co do coda sprzedaje się dużo lepiej bo jest po prostu za(pipi)istym tytułem biggrin.gif wy(pipi)any singiel którego można powiedzieć w ut3 niema biggrin.gif rozpierdalający i pachnący powiewem świeżości online stworzyło z tej gry mega hit co odzwierciedliły wyniki sprzedaży i uznanie wśród graczy sam ostatnio po wymiańce już dawno dawno temu cod4 wersji ps3 wróciłem do niej w wersji goty wink.gif bo gra ma w sobie ten magnes który ciągnie zdecydowanie bardziej niż ten w ut3.Po prostu call od duty 4 jest jak się to mówi kompletnym tytułem i każdy gracz znajdzie w nim coś dla siebie niestety z ut3 tak nie jest.No ale pozdrawiam epic hehe w końcu już czekam na preordera gersow 2 biggrin.gif

z pozdrowieniami dla moich znajomych z obu platform hehh biggrin.gif
Adi_TEAM LBN
CoD 4 za(pipi)istym tytulem... ok jest dobry ale w porownaniu do CoD 2 to nie zbalansowany shooter w ktorego kazdy moze grac a 90% broni to spray guny z ktorych trudno nie trafic. Na PC dalej wiecej ludzi gra w CoD 2
Czekam na CoD:WaW, nareszcie powrot rifle'i

UT po prostu odstrasza casual gamerow a CoD ich przyciaga
signap
wg http://www.gametracker.com/

COD2
86 stron po 25 wynikow
COD4
428 stron po 25 wynikow
bolekps3
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 19 09 2008, 12:28) *
CoD 4 za(pipi)istym tytulem... ok jest dobry ale w porownaniu do CoD 2

crazy.gif hehe cod5 niepodciagnie sie do poprzeczki jaką zawiesila 4 tak sądzę no i klimat 2 wś to juz nie będzie to samo te pepesze i inne badziewia laugh.gif
Adi_TEAM LBN
wow no to mnie zaskoczyles bo mialem inne info od jednego z PCtowych graczy (hi Valens smile.gif)

bolek napisz ile ty wogole grales w UT?

EDIT:Haha klimat wwII to juz nie bedzie to samo laugh.gif kto gra online dla klimatu biggrin.gif Klimat gry to raczej w singlu sie liczy a online mechanika gry. Nie lubisz pepeszy to biegaj z riflem smile.gif Ale zaloze sie ze zostaniesz przy pepeszy bo z rifla trzeba bedzie precyzyjnie celowac laugh.gif
bolekps3
sporo licząc od jedynki tongue.gif klimat musi byc wszędzie biggrin.gif no ogólnie bronie z tamtych czasow sa badziewiami i bedą dzialały odpychająco biggrin.gif adol lubie biegać ze snajperka jak by co rolleyes.gif

ps.i odraza mowie nie będę się kłócił kto gra lepiej itd heheh jestem na to za stary biggrin.gif kazdy kto ma konsole wie ze lubię pykać online i moze nawet mnie spotkał jak spotkał wie na jakim poziomie mniej więcej gram i jak gram czyli głownie dla fun biggrin.gif
RYU25
Ja moge powiedziec jedno adamcky i adi dyskutujecie z osobami ktorzy zagrali w unreala 3 razy dostali ostre baty i wyrobyli sobie opinie o grze a tak naprawde nie maja pojecia tylko im sie wydaje ze maja:) dyskusja naprawde nie ma sensu.
bolekps3
raczej ty nie masz biggrin.gif
ArturNOW
Sporo osób gra jeszcze w UT3. Myślę czy nie kupić. Kiedyś na PC się zagrywałem. Jeżeli nadal trzeba mieć skilla, żeby grać to idealne. No i myszka i klawa to do FPP.
Adi_TEAM LBN
graja jeszcze ludzie. Dobre serwery znajdziesz glownie wieczorem i w nocy
A skilla trzeba miec duzego, to najbardziej skillowy FPP na PS3. Poziom teraz jest wysoki wiec z poczatku ciezko ci bedzie nadazyc
tomci23
Adi a ty jeszcze grasz?
Adi_TEAM LBN
Pewnie ze tak smile.gif
na CG niedlugo turniej bedzie
ArturNOW
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 9 10 2008, 12:19) *
graja jeszcze ludzie. Dobre serwery znajdziesz glownie wieczorem i w nocy
A skilla trzeba miec duzego, to najbardziej skillowy FPP na PS3. Poziom teraz jest wysoki wiec z poczatku ciezko ci bedzie nadazyc

Bez problemu nadrobię jak będę grać myszką i klawą. Całe życie grałem w Unreala, wiem na czym to polega.
Adi_TEAM LBN
to spoko smile.gif jak tylko kupisz UT zapraszam do gry wink.gif
ArturNOW
Jest różnica czy kupie wydanie amerykańskie czy europejskie? Chodzi o gre na naszych serwerach.
Adi_TEAM LBN
nie
kiedys byl podzial ale teraz mozesz grac wszedzie z kazds wersja
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.