premiera juz za nami a tu cisza... jak wrazenia? ile godzin zajmuje przejscie
Rottweiler
12 06 2008, 08:38
Grę można skończyć w 1 dzień...ale fajnie szaleje się online
Krótka piłka z mojej strony, dużo osób gra online?
Fun jest?
Nie jest ciężko trafić na mecz, za to trzeba mieć szczęście by trafić na mecz bez lagów - niekiedy czuję się jakbym grał na kompie, nie ma opóźnień, ale za to strasznie klatkuje... Co nie zmienia faktu że fun jest przeogromny, szczególnie przy jednej konsoli
A można Story Mode przechodzić w co-opie?
nie
nie (to byłoby bez sensu, bo zawsze dana strona musi wygrać i ty grasz tą postacią)
A coś w stylu tournamentu co by dłużej z kumplami się pobawić?
bomberman
16 06 2008, 09:50
giera calkiem spoko,dopiero 16 walk stoczylem w z chronicles okaze sie pozniej:D
Jacasso
16 06 2008, 21:11
A jest tam ssj 2 i ssj 3?? bo gdzieś czytałem że nie miało być.
Dzisiaj wreszcie pobrałem demko i postanowiłem, że muszę zdobyć tą grę. Miałem kupić Budokai Tenkaichi 3 na PS2, ale next-genowa grafa i tryb multi ostatecznie przyciągnęły mnie do Burst Limit.
Nightmare90
16 06 2008, 22:08
SSJ 2 jest tylko gohan czyli wszystko co wydarzyło sie do sagi cella (łącznie z nią) SSJ3 nie ma wogóle (tylko SSJ 1 i USSJ) tak samo jak nie ma goten'a i wielu innych dobrych postaci znanych z tenkaichi 3 na ps2.
Ogólny wątek jest krótki 50 walk w trybie chronicles i jakieś denne tryby survivor i time attackJako fan anime/gier z pod szyldu DB powiem , że gra mi sie b. podoba do czego przyczynił sie tryb online , ale brakuje jakiś fajnych trybów multi na jednej konsoli i wątek ogólny jest za krótki.
PS. Choć mam słabiutkie łączę moge spróbować poszpilać z kimś z forum mój GT w sygnaturce
masterlag
17 06 2008, 10:39
A ja mam takie pytanie tu jest filmik prezentujący cutscene z walki goku vs brolly
http://youtube.com/watch?v=L4cckUDHDBo i widać dokładnie ze goku zamienia się tu w ssj2 więc po tej scence jest dalej walka goku ssj2 vs brolly czy??
Nightmare90
17 06 2008, 11:24
To jest scenka po przejściu mini-sagi Brolego i w filmiku sie zmnienia na SSJ2 ale to jest tylko filmik po zakończeniu walki , więc dalej sie nie walczy goku.Sam Goku ma SSJ 1 i Kaiokena z tego co widziałem (a obadalem cały tryb chronicles).
A nie można zdobyć nowych postaci, i ich poziomów SSJ walcząc w innych trybach singla??
nie. w nastepnym burst limicie pewnie bedzie saga buu i tam bedzie songo ssj 3:))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.