Salwador
27 12 2007, 13:38

Obecnie przerabiam Naruto:Rise of the Ninja i muszę przyznać że gra mnie zachwyciła...
Skoro Naruto wypalił to czemu nie Dragon Ball..no i mamy kolejną bijatykę na podstawie sławnego anime dla naszego x360..
Tutaj macie trailer z elementami gameply -->
http://www.gametrailers.com/player/29221.html
Gdyby nie te zgadywanki, to by mogla byc calkiem wartosciowa bijatyka
Brolly PL
27 12 2007, 15:34
Narescie sie doczekałem tej informacji ze bedzie DB na x360. Czekam na jakies dalsze niusy o grze. Kupuje prawdopodobnie na premierze.
aha i ciekawe czy bedzie wybór jezyka dubbingu w grze. Bo nie wyobrazam sobie za bardzo angielskiego.
Raiven2
27 12 2007, 16:49
No to świetnie, ja już miałem PS2 kupywać żeby sobie zagrać w Dragon Balla, no ale będzie na X360 więc super
Spoko 2 okładki juz takiej nie zrobią

A na next-gen'owego DB czekam od dłuższego czasu. Feria barw i wybuchów pozwala napawać mnie optymizmem, animacja i wygląd postaci też ok oby tylko system był znośny to bede szalał KA-ME-HA-ME-HAAAAAAAAA...........
Salwador
27 12 2007, 17:37
CYTAT(signap @ 27 12 2007, 17:06)

dosc tych bijatyk DB...
Również miałbym ich dość gdyby na naszego xa było by ich multum..ale niema..nawet na starego wyszła tylko jedna część ale to był raczej niewypał..
Brolly PL
27 12 2007, 18:14
Dość bijatyk DB na poprzednie konsole, czas na X360 i PS3. Też myslałem nad kupnem, pozyczeniem od kogos PS2 zeby własnie sobie pograc w ta gierke. Niech szybko gadaja kiedy premiera bo musze pieniazki szykowac:) Pewnie będzie online to poszalejemy razem :D. jak nie bedzie to lipka na maxa
I pewnie wyjdzie gra na poziomie DB na PSP (na PSP za(pipi)iste, ale pewnie to samo bedzie na 360, wlacznie z grafa i efektami)
Super Big Boss
27 12 2007, 21:08
Ja akurat mam ps2 i grałem we wszystkie gry DB ale i tak nie mogę się doczekać na tą grę. Szkoda tylko, że graficznie nie widać jakiegoś wielkiego skoku i mam nadzieję, że zostawią kamerę za plecami postaci.
Kolejny pretendent na okładkę PE
yasiekk
28 12 2007, 08:22
Szkoda tylko, ze ta ostatnia na PS2 byla na gora dzien gry, a do grania w split-screenie byla chu.jowa. Taki system walki, to se mozna w oko wsadzic.
W Budokai Tenkaichi 3 bardzo dobrze mi się gra, po nauczeniu się wszystkich combosów jest niezła wymyieć, a na podzielonym ekranie inaczej nie jest tylko trzeba wszystko perfekcyjnnie opanować, co do tego burst limit, jestem pewien, że tego nie kupie, z tego co widziałem to system walki jest praktycznie taki sam jak w budokai 3, pewnie o wiele więcej combo ale taki typ rozgrywki po prostu mi nie podszedł.
W mugeny gram ale to wynika z fascynacji przypadkowymi combosami
Brolly PL
27 01 2008, 09:02
Brolly PL
30 01 2008, 01:02
43 "szoty" - robi wrażenie.
Jesli tak bedzie wygladac gra, to w koncu bedzie jakis postep graficzny ,od Budokaiow, a nie tylko nowe efekty swietlne. Ja jako, jak nie jak tak, najwiekszy fan ,czekam ze sporym cisnieniem xD I czy ta data w lipcu jest potwierdzona?
Brolly PL
14 05 2008, 18:36
Ktos będzie zamawiał tą gierke z zagranicznych stron po ciekawej cenie? Z chęcią bym się dołączył do jakiegoś zamówienia. Kiedy jest w końcu ta premiera?
CYTAT(TomisH @ 14 05 2008, 17:50)

43 "szoty" - robi wrażenie.
Oł Fak. To naprawde wygląda świetnie

Nie myślałem, że dadzą radę aż tak poprawić grafikę
na stronie wroga napisane jest ze pojawilo sie demo - da sie na splita grac?
Kij z demem ,bo chwilowo i tak nie mam konsoli, ale czy to prawda ,ze gra wychodzi 6 VI? Czy to cos nie za szybko ,wedlug poprzednich info o lipcu.
Prime Hunter
15 05 2008, 16:32
Demo podobno tylko dla USA, a na moim koncie USA nie mam Golda, więc sobie nie pogram
A wiadomo przynajmniej czy nie ma blokady regionalnej, bo Bourne niestety ma, więc możliwe że i to też eh
Brolly PL
16 05 2008, 05:37
Nie ma. Można ściągać bez problemu.
gra calkiem sympatycznie sie prezentuje, chetnie lykne jako ze jakos niemialem spsobnosci pograc w poprzednie "budokaje" na PS2...
kwachus
16 05 2008, 13:35
Bardzo mila oprawa

jest to pierwszy dragon ball w ktorego rgałem i naprawde bardzo mila i przyjemna gra czyje sie jak bym oglądał

Pozatym sterowanie jest bardzo intuicyjne , czekam na wersje full
zwierzakX360
16 05 2008, 13:47
Na 100% kupie pełną

W demko grałem u kolegi i powiem ,że gra wymiata tylko troche mało postaci
Brolly PL
16 05 2008, 14:28
No to kupuje na bank

Muszę wykombinowac sobie demo

Będę chętny na większe zamówienie z zagranicy z kimś za niską cenę. pozdro
Heviro (Fanboy BDG)
16 05 2008, 15:02
Gra się naprawdę kozacko sterowanie jest proste do opanowania ( no oprócz uników je trza wyczuć ), Fajne są te drama scenes miło ubarwniają walkę żałuje ,że jako demo dali walke z Raditzem a nie z Vegetą

. Graficznie gra wygląda naprawdę solidnie prawie jak serial( prawie bo nie ma zniszczalnego terenu ) a niektóre efekty wyglądają nieziemsko ( efekt przepychania promieni ). Pewne jest że kupię tę gierkę .
jest dostepny split w demie?
Fajna gra, trochę mało ciosów, ale ogólnie daje radę. Fajnie się pojedynkuje na 'kamehy'

.
Keymaker
18 05 2008, 13:07
Szczerze mówiąc, gra mi przycięła jajka

Naprawdę konkretna naparzanka, w przyzwoitej oprawie, z doskonałą dynamiką. Jestem na tak !
Takie pytanie: czy to następny budokai 3 w lepszej oprawie, czy coś naprawdę dobrego?
Po demie jestem pewny że grę zakupie - poczekam jednak aż cena spadnie do rozsądnego poziomu.
Salwador
18 05 2008, 20:06
CYTAT(Kame @ 18 05 2008, 15:43)

Takie pytanie: czy to następny budokai 3 w lepszej oprawie, czy coś naprawdę dobrego?
Jest bardzo podobny ale wydaje mi się że jest jeszcze o wiele lepszy:)
Mianowicie w jakiś sposób podczas walki odkrywasz krótkie przerywniki filmowe np :naparza cię Radiz Ciebie a tu nagle wyskakuje Picollo

i z kopa jemu daje..a gdy walka już się kończy dostajesz ocene finałową..
Jest sporo ciosów nie wiem czemu ktoś tutaj narzeka..lecz kombinacje typu walenie komba a potem kame czy jakiś inne specjale jak i szybkie teleporty czy latanie w przyspieszonym tempie (jak w anime) za przeciwnikiem i obijanie sie w tym samym czasie wygląda bosko

..ja na bank kupuje tą gre...
Pawel1992
18 05 2008, 21:55
Jest o tyle inny ,że postawiono na dynamike niż na schematyczność w budokaiu 3 (mowa o specjalach). System jest bardzo podobny do tego w shinie. Dla jednych wyszło to na dobre dla innych jak mi na gorsze.
masterlag
18 05 2008, 22:08
No cóż po pograniu muszę stwierdzić że grę kupie ( zresztą to 1szy DB na next-geny więc musiałby być lipny żebym go nie obadał).Co do systemu walki raczej bliżej mu do shina z psp niż b3 z ps2 i dla mnie jest minus ale jak już kolega wyżej wspominał dla innych może to być plus. Jak dla mnie to jedyną większą wadą (mam nadzieję) w końcowej wersji gry będzie tylko +- 20 postaci, ale przełknąłbym to jakoś gdyby nie debilne zakończenie fabuły a co przy tym idzie ograniczenie nie tylko ilości ważnych postaci,ale także możliwości tych w grze obecnych do cell sagi.No nic zobaczymy jaki będzie kolejny next-genowy DB i czy burst limit będzie przy zachowaniu odpowiednich proporcji odpowiednikiem budokaia I z ps2. Bądź co bądź grę pewnie kupie ale raczej nie od razu po premierze mimo iż w momencie przyjęcia do wiadomości że gra ze świata DB powstaje na XO był to dla mnie absolutny must have w dniu premiery.
Tylko, kurde, przez tę dynamikę walki się trochę za szybko kończą.
Keymaker
18 05 2008, 22:49
Może dlatego, że grasz na very easy ? ;f
jest ten vs na 2 plajerow czy nie ma? Bo niewiem czy sciagac
Wojtusior
19 05 2008, 14:18
Nie ma ;x
Prime Hunter
19 05 2008, 14:40
Naprawdę niezła

Szkoda, że demo jest takie banalne. Przydałyby się hard i very hard.
Ciekawe czy znajdzie się jeszcze w grze miejsce na Buu, bo przecież na nim kończy się DB:Z, rajt? Z tego, co oglądałem w necie to 'najdalej' widać tylko Cella.
Ślusarka: Nie. Gram na Normal

.
masterlag
19 05 2008, 17:59
Po liczbie znanych postaci i tym że trailery pokazują max cell sage można wywnioskować że na 99% nie będzie buu sagi i postaci z tej sagii no bo popatrzmy do teraz mamy znane 18-19 postacie więc w 2-3 raczej buu sagi by nie zamknęli a i niewierze że do teraz żaden screen by nie wyciekł.
Graficzka fajna ale gameplay mnie nie zachwycil - kolejny Budokai...
Ciekawe czy jest opcja kupienia gdziekolwiek wersji z japońskim dubbingiem i angielskimi napisami.
masterlag
19 05 2008, 20:58
Pewnie nawet w "naszej" wersji będzie opcja zmiany między japanese a american voices jak w budokaiach z ps2.Mnie bardziej interesuje czy będzie dostępna wersja z japońskimi głosami i muzyką + ang. napisy
Robsonf
20 05 2008, 18:42
Grałem w demko i mi się spodobało

. Tylko szybko staje się zbyt łatwo i się już nie chce grać. Przy premierze nie kupie ale jak stanieje, kto wie

.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.