Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: gg - wykrywanie niewidocznosci , blad
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
michal8_8
kumpel wyslal mi program ktory sprawadza czy ktos jest
niewidoczny czy niedostepny.

i tu zaczynaja sie schody bo nie wiem co zrobic . kumpel ma dokladnie ten sam program , ta sama wersja - u niego dziala . kolega mowil ze trzeba przekopiowac plik twain.dll do programu , opisywal mi jak to sie robi ale u mnie jakos nie dziala ( nie wiem czy przekopiowalem w odpowiednie miejsce ).
wiem ze program w 100-u procentach dziala , bo testowalismy tylko u mnie cos nie tak confused.gif

moglby mi ktos powiedziec co trzeba zrobic ? moze ktos ma taki program i u niego sprawnie dziala ?

EDIT:

acha i jeszcze na wszelki wypadek podam linka do strony autora programu
http://www.djmikem.webpark.pl/ - stad wlasnie sciagalem program
Szakal v_1
Zobaczylem program i beznadziejny jest.U mnie prawdza numer w nieskonczonosc.Jaki masz blad.Login incorect???
michal8_8
moze to ma zwiazek z tym plikiem ktory trzeba przekopiowac ?
Mikes
A po ch.uj Ci to? Niewidocznosc jest po to żeby osoby niechciane niezawracały Ci dupy, takie programiki po części zabierają prywatność. Jak ktoś bedzie chciał z Tobą gadać do sam zagada albo będzie dostępny >_<
ArkejD
i tak pewnie działa na zasadzie pingowania danej osoby, wystarczy mieć wyłączony przesył danych i już cie nie wykryje. Badziew.
michal8_8
Mikes , a skad z gory zalozenie ze ja chce kogos inwigilowac ??
czy ja cos takiego napisalem . chce sie upewnic czy taki
program jest , czy dziala , i czy ktos moze to uzyc przeciwko
mnie.
Prosze cie , nie zgrywaj bohatera . Zanim jeszcze raz napiszesz takie
tresci to pomysl 3 razy ew. puknij sie w czolo .
Tresc postu nie brzmiala "Czy sprawdzanie niewidocznosci na gg jest moralne czy nie" wiec naucz sie czytac , a do tematu wznosc tylko konstruktywne tresci . I tu powinno byc miejsce na warna ....
stona
Równie dobrze możesz zapytać o jakieś super sposoby na podglądanie sąsiadki pod prysznicem. To że Ty nie widzisz w tym nic złego nie znaczy że inni tego nie dostrzegają. Taki program IMHO to totalne (pipi) dla nerdów którzy nie szanują prywatności innych osób. Z Twojego 1 posta można wywnioskować że wcale nie chodzi Ci o ochronę przed tym programem ,tylko o korzystanie z niego.

Skoro u kumpla działa to przekopiuj sobie cały jego katalog z gg i tym syfem, i wrzuć do swojego, co za problem?
Szakal v_1

Mikes , a skad z gory zalozenie ze ja chce kogos inwigilowac ??
czy ja cos takiego napisalem . chce sie upewnic czy taki
program jest , czy dziala , i czy ktos moze to uzyc przeciwko
mnie.

To ja dobrowolnie moge jakiegoś trojana ściągnąć i sprawdzić go na inym użytkowniku a wtedy dowiem się czy coś takiego jest i czy działa,a przede wszysktimi czy ktos inny może mnie nim zaatakować???To ty gadasz bez sensu.Zresztą kiedyś była lepsza metoda na wykrywanie niewidoczności i bardzo skuteczna bez pomocy programów tylko 2 kont GG wink.gif
signap
cos dlugo sprawdza dawniej sprawdzanie niewidocznosci trwalo kilka sekund

http://forum.strong-gg.info/index.php?showforum=27
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.