OsciBosci
29 12 2007, 13:28
Mysle ze ta gra zasługuje na osobny temat.
Powiedzcie czy pełna wersja wyglada identycznie jak stary SWOS?? Czy można edytowac nazwiska graczy i ich umiejetnosci?? No i czy bedzie mozliwosc zrobienia upa jezeli chodzi o składy, zrobione przezz kogos ze sceny??
Matriks_1111
29 12 2007, 14:37
Z tego co wiem, to gierkę wycofali z Live i obecnie nie jest już dostępna z powodu problemów z multi
marcin0903
29 12 2007, 14:54
Już jest dostępna

.
Jest, jest, ale klimat już nie ten sam co kilka lat temu.
Zeratul
30 12 2007, 04:38
je lepsiejszy...
Kiedys bylo fajne, ale teraz w takiego prostaka sie juz grac nie da.
Salwador
30 12 2007, 17:18
CYTAT(yaczes @ 30 12 2007, 11:30)

Kiedys bylo fajne, ale teraz w takiego prostaka sie juz grac nie da.
Jak dla mnie ta gra bije do dzisiaj wszystkie fify oraz Pro Evo...To nie tylko ze względu na sentyment lecz na gameply!!
Grając w nią to prawdziwy fun!!i przyjemność...!!
Nie oszukujmy sie, tej gry nie mozna obecnie traktowac na powaznie. Ot, popykac 15 min, powspominac, za kilka lat znowu wlaczyc na 15 min...
Zwłaszcza, że nie wiedzieć czemu używają w grze starego systemu - ostra, prosta lufa przy słupku = gol. Nauczony późniejszymi wersjami SWOSa kręciłem przed bramkarzem banany, nic. Z ciekawości pykłem bramkę jak w starodawnych wersjach i włola.
Dziwne
Goldi69-PL-
2 01 2008, 09:20
Jak dla mnie King is Back :)
ostatnio H3 lekko sie zakuzylo
jak by ktos mial ochote dzis pograc to chetnie pykne pare meczy :)
Myslalem ze SWOS polegnie jak inne wyczekiwane przezemnie gry (worms, MK, SF, Smash TV) ale jak widac sie mylilem gdyz nadal miod sie z tej gry wylewa, teraz tylko nie pozostaje mi nic innego jak skolowac stara ekipe z przed lat i po staremu turniej ogarnac.
Dodam tylko ze sklady z moich ulubionych lat (Jurgen K. w Bayernie :)
fajna opcja jest jak w wersji odsierzonej prawa galka ZOOMujemy boisko, przy odjaechaniu kamera najdalej jak sie da na 42" gra sie elegancko :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.