Prosze Tylko O Szczere Głosy ( ! )
a czy to ważne ?
najlepszy będzie ten który wygra najwięcej lig/turniejów itd.
Ten temat jest tak potrzebny jak i obrazo twórczy.
CYTAT(Wojtass @ 5 01 2008, 16:10)

a czy to ważne ?
najlepszy będzie ten który wygra najwięcej lig/turniejów itd.
Ten temat jest tak potrzebny jak i obrazo twórczy.
A Pytał Ktoś Aha Dobra Panu Już Dziękuje !!!
lol też lubiłem kiedyś Dragon Ball`a
Ciezki wybor byl, szkoda ze nie jest to ankieta z mozliwoscia wyboru kilku osob naraz... .
Wahalem sie pomiedzy: Fil4, Flaha, Uzny, Graniu... ostatecznie oddalem glos na tego, ktory w 2k7 mial najlepsze/najwiecej osiagniec w polsce.
O Takich Odpowiedzi Oczekuje Dzieki Za Posta Raptor Mam Nadzieje Ze Wszyscy Beda Sie Tak Wypowiadac !
Moim zdaniem Sayan, dobry teamwork, świetnie wykonuje polecenia!
Dobra: Mówiąc na poważnie - Bieniek nim będzie.
A tak w ogóle to lista jest niekompletna.
Oddałem głos na Bienia (bo ma fajnego maulera i go buty nie cisną).
Też Bieniu
Lol co za temat -_- jakbym byl modem to bym odrazu skasowal, tylko nie potrzebne klutnie i spiecia po miedzy graczami przeze to beda lol...
CYTAT(Flaha @ 5 01 2008, 16:30)

Lol co za temat -_- jakbym byl modem to bym odrazu skasowal, tylko nie potrzebne klutnie i spiecia po miedzy graczami przeze to beda lol...
Popieram tysiąc

<--- fajna buźka c'nie?
Dho robothy Raper

!
CYTAT(Zimol @ 5 01 2008, 16:22)

Oddałem głos na Bienia (bo ma fajnego maulera i go buty nie cisną).
:*
W sumie to chciałem oddać na Zimola głos za to, że fajnie przeklina jak go sie zabije z maulera (xD), ale zdecydowałem się na naszego wysłannika do Holandii, czyli Bobka. Dość robiący wrażenie poziom gry jak na tak krótki okres grania w to to
Łysy brzydalu już z tobą nie pojadę na paintballa ; (
Karłowi dziękujesz a misiowi nie
A co do tematu: Podzielam zdanie Flasha xD

Sry Bo Wczejsniej nie bylo spszeczek zapomnialem tylko wasze tematy sa zaj... i wogole

Problem w tym, ze nie moge nikomu zabraniac postowac czy zakladac tematow zwiazanych z Halo - jest to zgodne z regulaminem. Jezeli userzy nie potrafia sie zachowac (bo sa ograniczeni?) to juz nie jest moja wina, jedynie moge im wlepic warna/skasowac post (+ew warn). Juz jeden zalapal... .
Jezeli pokazujecie, ze nie potraficie sie 'bawic' to nie moja w tym wina. Jezeli podobny temat by sie pojawil zbyt szybko (bo ten nie stal by sie nie aktualny) wtedy by poszedl pod noz.
Jedyne co moge to skorygowac go (co zreszta zrobilem na prosbe jednego usera).
Wiec prosze abyscie juz tutaj nie dysputowali wiecej 'no mi tez sie nie podoba' bo taki post nic nie wnosi do 'dyskusji' i zara bede mial skomplenia na PM, ze dalem warna.
Nie podoba sie - nie pisz, nie bierz udzialu w dyskusji, proste. Temat sam umrze.
CYTAT(Maiden @ 5 01 2008, 16:36)

Bo Bieniek to tak naprawdę chłopak z kopalni, co widać jak się kampi z maulerem w po zakamarkach jak górnik w szybie z wiertłem
Także nasz ty "żenesekła" się nie gniewaj
CYTAT(Maiden @ 5 01 2008, 16:36)

Chciałem też podziękować Julianowi Wieczorkiewiczowi za nominację... Julek bez Ciebie nie było by mnie tutaj! Teraz, kiedy już jestem premierem możemy zmieniać kraj na lepsze, stworzymy dzięki takim jak Ty V RP !
CYTAT(Saiyan @ 5 01 2008, 16:36)

Sry Bo Wczejsniej nie bylo spszeczek zapomnialem tylko wasze tematy sa zaj... i wogole
Niechodzi o to ze "nasze" (kogo?) tematy sa za(pipi)iste albo nie, chodzi o to ze ten temat był inspirowany kłótnią w "Leaderboards polskich graczy" i czuje ze nic dobrego z tego nie wyjdzie.
a ja sie pytam czemu nie ma cichego na tej liście ?
CYTAT(B0CZEK @ 5 01 2008, 16:49)

a ja sie pytam czemu nie ma cichego na tej liście ?
Rzep FTW ? FTW !!!
I Insiaka? I Kamsona? I Dziobaka?
Mysle, ze (poniwaz ankieta ma ograniczona liczbe pol) z braku miejsca. W sumie Sayan mogl dac jako ostatnia odpowiedzi: Inny (podaj w poscie i uzuasadnij). I odpuscie sobie pisanie postow teraz: czemu nie ma X, Czemu nie ma Y.
JAK TAK BARDZO WAM ZALEZY TO MOGE WKLEIC WSZYSTKICH !!!!
CichyGrzmot
5 01 2008, 17:04
Zróbcie prosze opcje podgladu wynikow dla nieglosujących, bo też bym chciał wiedzieć kto jest najlepszy, a głosować nie mogę
Zamienilem Bartha z "Inny Gracz (napisz i uzasadnij)".
Dlaczego Bartha, bo wiem ze jako jedyny bedzie potrafil sie zachowac i nie bedzie plakal z tego powodu.
to taki żart był ;] wiadomo przecież że gdyby umieścić cichego na tej liście to ankieta była by zbędna... xD
che cos powiedziec pomijajac temat co niektozy to sa zalosni i to doslownie ! powiem to na przykladzie PGA 2007 ktore jak dla mnie bylo super powiem jak to ludzie widzac FiL4 sie spuszczaja i kazdy sie do niego kleji a na forum jest wieczna walka z nim jak widze !! a co do czego przychodzi to jestescie jego najlepszymi kolegami na lanie kazdy che byc jak najblizej FiL4 !!! kazdy na kazdego tu naskakuje !!!! WIEC NIGDY ALE TO NIGDY WASZA SCENA ANI ARENA HALO W POLSCE SIE NIE POWIEKSZY !!! bo wy utrudniacie to wszystko !!! mowie to bo wiem jaka jest scena w counter-strike !!! i tam tak nie ma a wy mowiecie ciagle o lanach bo nic wam nie pozostaje poza lanem i x-box livem nie BEDZIE TURNIEJOW JAK NIE BEDZIE LUDZI !!! a ja widze ze wy ciagle jestescie w tym samym gronie nic sie nie powieksza ta scena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Raptor]: Trzymaj sie wlasnego tematu prosze - jest juz do tego typu wypowiedzi temat na forum. Tam sie skieruj. Last warnining.
Inny gracz... czyli Zeratul bo tylko on jest PRO...
Zaglosowalem na siebie bo to temat bez sensu, a tak powaznie rzecz biorac to Krzysztof aka Bieniu ma tak chore akcje, ze dla mnie jest najlepszy. ;-)
Dziobak_
5 01 2008, 19:17
Bieniu FTW! W tej grze liczy sie teamwork, a on zgrywa sie nawet ze mną i napakowanym Nelsonem

EDIT: Mimo, że głosowałem na Bienia, to IMO Graniu jest troszke niedoceniany. Dzisiaj z nim grałem na zasadach tej neimieckiej ligi i to chyba najlepsza osoba w 1 vs 1
CYTAT(Raptor)
Zamienilem Bartha z "Inny Gracz (napisz i uzasadnij)".
Dlaczego Bartha, bo wiem ze jako jedyny bedzie potrafil sie zachowac i nie bedzie plakal z tego powodu.
mnie zmieniłeś? mnie? ... no dobra wybaczam ci, ale jesteś mi za to coś winien

a swoją drogą, czy to kto jest najlepszy naprawde jest dla was takie ważne? przecież tu chodzi o zabawe a nie ciągłą walkę o pierwszą pozycję, pewnie to też, ale nie w takiej zaciekłej rywalizacji jaką prezentujecie ostatnio. Ludzie nauczcie się to traktować pół-żartem-pół-serio.
Sram na to, że nie jestem najlepszy, ale nie robie z tego afery(tak, to jest aluzja).
A najlepszy jest Andrzej butelka, zwany gdzieniegdzie Flahą, bo jak dorwie w łapy snajpe to jest pozamiatane(pozatym jak powiem, że Fil to zaraz któryś "mondry" powie, że liże dupe

)
Widze Ze Wszyscy Ktorzy Oddaja Glos na Najlepszego Gracza (FiL4 6 Glosow)
Wola Pozostac Anonimowi !! Powiedzcie Czego lub Kogo Sie Boicie ??
no wreszcie jakis ogarniety gracz !! BRAWO !! popieram !! BARTH !
Malinovsky
5 01 2008, 19:47
fil4
nie jestem w temacie aktualnych sympatii i antypatii, ale skoro wygrywa wszystko co mozna wygrac to albo ma duzo szczescia, albo rzeczywiscie cos w nim jest ;]
pozdrawiam,
Ciezko jest stwierdzic, ale skoro musi byc tylko jeden to swoj glos oddalem na Grania

Pozdr.
CYTAT(Malinovsky @ 5 01 2008, 19:47)

fil4
nie jestem w temacie aktualnych sympatii i antypatii, ale skoro wygrywa wszystko co mozna wygrac to albo ma duzo szczescia, albo rzeczywiscie cos w nim jest ;]
pozdrawiam,
i to jest szczera i tematyczna wypowiedz !
A czy nie uwazacie, ze wybieranie najlepszego gracza w grze scisle druzynowej mija sie z celem?
Głos od dałem na siebie

xD
Coś liczba głosów nie pokrywa się z komentarzami, widocznie wiekszość woli kliknąć niepostrzeżenie... a nuż się uda podlizać jednemu a nie podpaść drugiemu, nieszczere= bezsensu są takie ankiety

Zagłosowałam na
Bobka, bo tylko jego znam/kojarzę tyle o ile

Pozdrawiam pozostałe grono mistrzów
_Bobek_
24 04 2008, 12:22
<skromny>
Hehe, no to chyba przypadkiem ożywiliście temat, w którym o flame'y nie trudno
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.