Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Piekło kolegi Steam-Lost Planet
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
Szakal v_1
Witam.Chcialem na początku powiedziec że jest to gra mojego kolegi i jest to gra orginalna.Błąd tkwi w tym że jak chce się zainstalować Lost Planet to na poczatku prosi o instalacje Steama.Kolega to zrobił.Login zapamietal haslo tez ale steam ci.ągle prosi o tajną podpowiedź ktorą kolega napisal po angielsku:/(jakies zwierze napisal)xD.A na tym koncie steam wpisal kod produktu.Stworzyłem nowe konto podaje kod produktu z opakowania lost planet i pisze że błędny bo kolega wykorzystal go na tamtym koncie.Doradzcie co mam robic.Szukać pirackiego cd-key,czy też da się jakoś z tym orginalnym to zrobić?
Coati
jak macie login i haslo to wszystko powinno dzialac

przeinstalujcie steam i odznaczcie opcje wpisywania odpaowiedzi na pytanie [wydaje mi sie ze tam cos takiego jest]

ja sam nie pamietam co tam wpisywalem przy tym pytaniu/odpowiedzi, a steam smiga az milo smile.gif
Szakal v_1
o sorki zapomnialem hasło i podpowiedzi nie znaamy sorki;D
stona
LOOOL

Może pomóc Ci od razu przy włamie do kompa pentagonu?

hasło da się chyba odzyskać na meila?
Musiolik
CYTAT(stona @ 5 01 2008, 23:50) *
LOOOL

Może pomóc Ci od razu przy włamie do kompa pentagonu?

hasło da się chyba odzyskać na meila?

ale tylko jak się zna hasło pomocnicze, sam tak miałem, po zgubieniu hasła do steama, jest jedno wyjście:
Wchodzisz na stronkę steama i tam poszukaj tematów związanych ze zgubieniem hasła, musisz wypełnić formularz i wysłać go do nich (trzeba tam podać serial gry i zdjęcie naklejki z numerem na pudełku), zresetują Ci hasło i poślą w mailu, trwa to ok 2 tygodnie.
McDrive
CYTAT(Szakal v_1 @ 5 01 2008, 23:00) *

Banie na karku to macie konkretnie usadowioną. Takie rzeczy to się zapisuje na kartce.
Szakal v_1
CYTAT(McDrive @ 6 01 2008, 14:03) *

Banie na karku to macie konkretnie usadowioną. Takie rzeczy to się zapisuje na kartce.

Nie my tylko on.Wpisywal co popadnie bo wszystko po angielsku pisało to i on pisał.Nigdy styczności ze Steamem nie mial.Kupił sobie prezent na gwiazdke nie dziala.Po 3 tygodniach dał mi gre bym mu naprawił jąhappy.gif Mówi że jak się nie uda to że za okno mam wywalić.
McDrive
CYTAT(Szakal v_1 @ 6 01 2008, 14:16) *
CYTAT(McDrive @ 6 01 2008, 14:03) *

Nie my tylko on.Wpisywal co popadnie bo wszystko po angielsku pisało to i on pisał.Nigdy styczności ze Steamem nie mial.Kupił sobie prezent na gwiazdke nie dziala.Po 3 tygodniach dał mi gre bym mu naprawił jąhappy.gif Mówi że jak się nie uda to że za okno mam wywalić.

Spróbuj tego co Musiolik napisał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.