takie pytanie - wy gracie na gitarze czy na padzie?
myrdolf
21 01 2008, 10:35
na gitarze od GHII
a to git, jak mi dzis Diabeu odda gitarke to bede mogl z wami konkurowac, bo myslalem ze idziecie na latwizne na padzie
CYTAT(yanek @ 21 01 2008, 10:45)

Mam to samo
CYTAT(erix @ 21 01 2008, 17:26)

CYTAT(yanek @ 21 01 2008, 10:45)

Mam to samo

Wpis.
Dajcie jakąś inną piosenke, nienawidze scorpionsów ;p
CYTAT(Mikes @ 21 01 2008, 23:15)

(...)
Dajcie jakąś inną piosenke, nienawidze scorpionsów ;p
yyyy.... ale że co? przecież już od wczoraj gramy Welcome to the Jungle
1st post <- obczajcie, jesli ktos ma jakiegos znajomego to niech mu da linka do tego tematu zeby zebrac jak najwiecej ludzi.
W międzyczasie, czekając aż ruszy to co Flaha chce zorganizować, wrzucam nowy wynik w Welcome to the Jungle
EDIT:
Expert: 96%, 244 260
myrdolf
22 01 2008, 19:36

Expert: 249,187
dzisiaj wybieramy nowe sito:)
Ja nie umiem przejśc tej piosenki jeszcze xDD
Tak łatwo się nie poddam xD
EDIT:
to mój ostatni wynik, teraz wychodzę, jak pobijesz do 22 to wybieraj

, jak nie to szykujcie się na STRICKEN

Expert: 97%, 265 571
wiara co tak słabo narazie tylko 2 osoby sie zgłosiły ;/ wiec ze mna w sumie są 3 osoby...
gram na cepie ale na gitarce od gh2

zreszta chyba i tak sie spoznilem

W takim razie wynik ze strickena:
Dobry jesteś, aż za dobry

Wątpie że uda mi się pobić taki wynik, ale to nie znaczy że nie spróbuję

Mógłbyś dać screena z "procentami" ?
Jeszcze jedno, jak z wymaganiami gh3 na pc?
A dziekuje kurde

screen z procentami:

Wymagania niby takie o
CYTAT
Windows XP SP2, Windows Vista, procesor Intel Pentium D (Dual Core) 2,8 GHz lub AMD Athlon 64 3500+, pamięć - XP - 1 GB RAM, Vista –;;;; 2 GB RAM, 5,1 GB na dysku twardym + 1GB plik wymiany, karta graficzna 128 MB zgodna z DirectX 9.0c (min. Radeon X800 lub Geforce 7600). Gra nie wspiera 64-bitowych systemów operacyjnych.
mam to szczescie ze niedawno wymienilem 5cio letniego cepa, wiec idzie pograc
myrdolf
27 01 2008, 12:47
szacun Uzny
CYTAT(Uzny @ 26 01 2008, 21:28)

A dziekuje kurde

screen z procentami:

Wymagania niby takie o
CYTAT
Windows XP SP2, Windows Vista, procesor Intel Pentium D (Dual Core) 2,8 GHz lub AMD Athlon 64 3500+, pamięć - XP - 1 GB RAM, Vista –;;;; 2 GB RAM, 5,1 GB na dysku twardym + 1GB plik wymiany, karta graficzna 128 MB zgodna z DirectX 9.0c (min. Radeon X800 lub Geforce 7600). Gra nie wspiera 64-bitowych systemów operacyjnych.
mam to szczescie ze niedawno wymienilem 5cio letniego cepa, wiec idzie pograc

e paweu to bys moze zapodał utworem co ? bo lekki postój się zrobił.
jessica
Postój się zrobił bo przez szkołę nie miałem kiedy grać, ale teraz będę miał trochę czasu, możemy grać "jessica". Disturbed jeszcze będę męczył w międzyczasie

Uzny to może daj jakiś wynik na rozgrzewkę, tylko nie 100%

Kurde gdzie jest ta jessica bo znaleźć nie mogę? Nie mówcie że to jedna z solówek do odblokowania coop?
jessica jes tw gh2
Byłem pewny że już gdzieś widziałem ten utwór.
Po chwili ćwiczeń nagrałem tylko koło 170k, nie chcę wiedzieć jaki jest Twój najwyższy wynik

Nie umiem już grać w GH2, bo nie dość że na expercie to wolniej leci w porównaniu do 3 części, to HO i PO trzeba bardziej prezyzyjnie wciskać niż w GH3, a ja z przyzwyczajenia do tego drugiego za szybko to robię
W takim razie polecam Ci hyperspeed (zwieksza szybkosc), wstukujesz szybko BOYOBOYY (B - blue, O - orange itd.) majac podswietlona "career" w glownym menu, jesli zrobisz dobrze to uslyszysz dzwiek i pojawi sie napis "hajperspid aktiwejted".
Od razu lepiej się gra xD
Edit:
Expert 95%, 257 257

To może Uzny pochwal się w końcu wynikiem w tej jessica?
Dziobak_
28 01 2008, 19:23
Uzny, na jakej piosnce zrobiłeś 500k w GH2?
X-Stream na X-Pert, latwa je do zrobienia na 100% ino cza dobrze starpower wykorzystac
A tu wynik z dżesiki:

299 K Expert. Sorry pawu nie mam czasu poprawiać dawaj następny to się może bardziej postaram
No to tera bym proponil lady lightning
no co sie korwa z wami dzieje

dawac wynikesy, poki co to na zachete zapodam mojego mega skora:
sorry guys ale w Gh2 nie gram. Mam, ale płyta jest zjechana i jedna piosenka włacza sie pare minut. Mogę grać w kazda czesc byle nie dwójkę
Dziobak_
2 02 2008, 09:04
Ja dopiero co dostałem GH3, więc pro ze mnie nie jest. A w GH2 to grałem na padzie i umiem zrobić na Xpercie tylko kilka kawałków

. No i Jordana na Hardzie! Cheers!
a ja jestem cienias (zaczalem od medium) ale chetnie sie poducze. ktos chetny na kariere coop w GH3?
bardzo chetnie

ponoc kariery sie nie da no ale zwyklego coopa zawsze mozna pograc.
Bojan_Zaw
20 02 2008, 01:39
Jest ktoś chętny, żeby sobie pograć kawałeczki w co-opie?
Ja jestem chętny zawsze na grę w gh3 online. Jakby coś, pisz do jarken pl
To co chłopaki, gramy? Podszkoliłem się dośc ostro, mam też GH2 więc możemy grać w obie
Ja do maja odpadam (rozwalona gitara i matura...).
To zapodaj jakiegos skora Mikes, najlepiej z gh2 bo 3ke oddalem juz
To ja wstawiam 2 nawet

Lacuna Coil - Closer - Expert - 266 782

Impulse - Expert - 99 110
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.