Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Laptop
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
BQG
Czy Laptopy powiedzmy ze stanów wink.gif mają blokadę regionalną question.gif Albo czy trzeba coś dokupić, żeby działały w Polsce? Pytam się o nowe.
Czym się różni laptop od notebooka question.gif
ghost.
Ale niby na co maja miec blokade regianalna? ;D Jedynie mozesz miec problem z jezykiem polskim. Laptop rózni sie od notebook'a niczym. Nie jestem pewien jak z zasilaniem, ale chyba potrzebna jest przejsciówka na polskie gniazdka.
genetyk@
dokladnie potrzebujesz przejsciowki na polskie gniazdo, ja rownierz kupilem laptopa w UK i musialem kuoic prfzejsciowke by w polsce ladowac... cena ok. 10 zł

laptop i notebook to, to samo
BQG
CYTAT(ghost_spike @ 9 01 2008, 22:19) *
Ale niby na co maja miec blokade regianalna? ;D

Na napęd DVD. Filmy i te sprawy.

System operacyjny Winda, linux jest tam instalowany seryjnie (o ile tak to można nazwać)?
nWo
mam lapa ze stanow i nie ma zadnych ujemnych punktow poza duzym plusem mianowicie cena i jest to model niedostepny w polsce. a takie rzeczy jak software to nawet nie wspominaj.

aha a zasilacz jest akurat i na nasze napiecie ale musialem dokupic taka koncowke na nasze gniazdko za 4 pln zeby wlozyc kabel od zasilacza w przejsciowke a przejsciowke do naszego gniazdka. no ale wal jak cos sie zwali to trzeba miec kogos w usa zeby zalatwic sprawe naprawy / gwarancji / wymiany
genetyk@
raczej niemozliwe aby byla blokada w laptopowych napedach (bez sensu), w sumie znajomy w tym roku zakupil w stanach do Polski przywiozl i smiga wszystko....
ornit
Mi na HP z USA czyta PALowskie DVD. I tak jak pisała reszta, trzeba się tylko zaopatrzyć w odpowiednią końcówkę.

A laptopy i notebooki to przypadkiem nie zarezerwowane nazwy dla konkretnych marek jak np. walkman u Sony huh.gif ?
Forebode
laptop to nie konsola... nie ma zadnych podzialow regionalnych, tam siedzi taki sam naped dvd jak w reszcie swiata. Tak jak poprzednicy pisali, trzeba tylko koncowke do zasilacza dokupic za kilka zlotych. Jak cos ci sie zepsuje albo bedzie chcial dokupic RAMu itp., wszystko kupione w Polsce bedzie ci dzialac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.