Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Assassin's Creed na DS'a
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
sinner
Dla mnie szok kompletny, zupełnie nie mogę sobie tego wyobrazić na maleńkim ekraniku. Póki co znalazłem jedno info :
CYTAT
Pojawiły się pierwsze konkretne informacje na temat kieszonsolkowej wersji słynnego już Assassin's Creed. Gra posiadać będzie podtytuł Altair's Chronicles, a jej historia rozgrywać będzie się przed wydarzeniami z konsolowej wersji. Gameplay przypominać ma klasycznego Prince of Persia, ale implementacja użycie ekraniku dotykowego jest gwarantowana.

Premiera tytułu zapowiadana jest na 5 lutego 2008 roku. Czekamy z niecierpliwością.

Źródło : klik

Ale z pewnością pojawią się kolejne. Póki co próżno szukać screenów czy filmików.
Di
CYTAT(sinner @ 11 01 2008, 15:53) *
Póki co próżno szukać screenów czy filmików.

O popatrz, a ja coś znalazłem: http://gonintendo.com/wp-content/uploads/2.../assassinds.jpg
Yano
pewnie to bedzie podbne do wersji na komorki czyli zwykla platformówka ;p
h4rnas
Jest już dostępna wersja USA i musze powiedziec ze jestem milo zaskoczony ta gra bo spodziewałem się słabej platformowi 3d na tak zwane "odpi3psz sie" a tutaj dosyc ciekawy tytul spore lokacje w 3D. Miasto z tak zwanym zyciem codziennym: czyli mamy zwykłych ludzi kręcących się po ulicach który odpowiednio reagujaąna nasz widok alarmy itp. oraz ciekawy system dachów co w polaczeniu z umiejętnościami akrobatycznymi naszego bohatera daje nam możliwość naprawdę przyjemnego poruszania się po mieście oprócz tego wszystkiego autorzy gry nie zapomnieli o wykorzystaniu touch screna do np. kradzieży kieszonkowej lub co mi się najbardziej podoba do zadawaniu bólu diablo.gif osobie od której chcemy wyciągnąć informacje podsumowując polecam ten tytuł.
Ogólnie pomimo kilku drobnych wad to gierka jak najbardziej pozytywna . ninja.gif
t3xz
AC na DS graficznie poraża. Dla mnie to już poziom PSXa, przynajmniej jeżeli przymknie się oko kilka glitchy graficznych. Gameplayowo też jest nieźle. DS dostał w końcu swojego Prince Of Persia, nawet jeżeli wcześniej było to do ściągnięcia za grosze na telefony komórkowe.
Pezmo
http://pl.youtube.com/watch?v=32qbvkkBnwQ
5minutowy gameplay
are91
DS naprawdę mnie zaskakuje! A jeszcze dziwniejsze jest to że tego typu gra nie wyszła na PSP wink.gif
Kroolik
Dno. Ta gra to porażka. Jeśli macie parę plnów na zbyciu to wara od tej gry!
Słaba graficznie, gameplay do dooszy a klimatu z pierwowzoru to może ma z 6,66%
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.