Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z klawiaturą....
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Konar$ky
Ostatnio zacząłem grać w Counter-Strike'a (1.6), i było git, nie miałem z grą problemów. Niestety, w wyniku pewnego zbiegu okoliczności (piep.rzony virus) musiałem postawić windę od nowa, i gra zaczeła wariować. Po dłuższym wciśnięciu klawisza w (chyba nie muszę mówić że chodzi o poruszanie się do przodu) postać zaczyna sama iść do przodu, i idzie, dopóki nie wyhamuje o jakąś ścianę. Podczas poruszania się próbuje skręcić, ale komp zaczyna wydawać dźwięki, takie jak podczas zbyt mocnego wciskania klawiszy. Sumie to on skręca, ale dopiero po 5 sekundach od wciśnięcia klawisza, czego raczej nikt nie mógłby znieść. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Instalowałem 3 różne kopie gry, próbowałem z różnymi plikami config. i wciąż nic dry.gif
wilku00034
Dzieje się tak podczas gry przez net. tak?
Może masz jakiś problem z połączeniem confused.gif
Konar$ky
Zapomniałem dodać że mam takie problemy wszędzie, z singlem i z multi ;/

A co do połączenia to ta opcja odpada: podczas gry niemam włączonych żadnych torrentów, antivir też wyłączony, żadnych wirusów niemam, wczoraj skanowałem.
wilku00034
Aha. Więc... ja ci raczej nie pomogę mellow.gif
Bzdurski
Powiem Ci, że też tak kiedyś miałem, z tym, że u mnie reset komputera załatwiał sprawę... Dlatego nie mam pojęcia, o co może chodzić CSowi ani tym bardziej jak to rozwiązać. Może spróbuj przeinstalować Steama i CSa.
Konar$ky
CYTAT
Może spróbuj przeinstalować Steama i CSa.

Zrobiłem to 3 razy ;/ Aczkolwiek nie próbowałem z resetem, ale to raczej niema sensu.

EDIT: Problem rozwiązany. Winę ponoszą sterowniki graficzne. Już zmienione, gra śmiga, a ja prosze o zamknięcie tematu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.