Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Aktualizowanie rankingu pchlitargowiczów
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2
signap
ok zrobione, wyslalem liste jakas godzine temu Majkowi
Danilo1972
Majkowi?
Powinieneś mi albo Michaelisowi confused.gif
MichAelis
zrobione smile.gif
signap
CYTAT(Danilo1972 @ 15 08 2008, 21:04) *
Majkowi?
Powinieneś mi albo Michaelisowi confused.gif

dalem MichAelis'owi bo to byl jego temat wink.gif
il capitano
wcinam się w zakąskę ale nie ma mnie w rankingu, hmm..
ghost.
no jak nie ma jak jestes smile.gif
il capitano
mój błąd, oglądałem w złym miejscu. :f
raven_raven
Mam prośbę, czy moglibyście sprawdzić mnie jeszcze raz? Wydaje mi się, że mam o jeden plus za... dużo smile.gif. Gdy postanowiłem sprawdzić ten ranking, miałem w sygnie 26 plusów, a w rankingu też 26. Myślę chwilkę i przypominam sobie, że 29.08 (a więc po rankingu) dostałem jeszcze jednego. Już sobie wsadziłem cały szczęśliwy do sygnaturki ale po chwili myślenia... za każdym razem po udanej transakcji wpisywałem sobie plusa do sygnaturki i na 99 % o tym nie zapominałem, więc wg. mojej sygnaturki powinienem mieć 26 plusów. Niby wszystko OK, ale jeden dostałem po aktualizacji, więc w sygnie miałem 25, w rankingu 26, więc o jeden za dużo. Teraz będzie już 27 (wg. sygny) lub 28 (wg. rankingu) +, bo powinien Pan Pieczrka wystawić (tak tylko mówię dla pomocy).

Proszę jeszcze raz mnie sprawdzić, jeśli to nie kłopot, bo lubię jasne sytuacje smile.gif.
Hubi.
Możesz to łatwo sprawdzić wchodząc do tematu "Skomentuj swojego..." i wyszukać w temacie słowa "raven_raven" a potem policzyć plusy smile.gif
ghost.
to wpisz w temacie z rankingiem, w oknie wyszukiwarki na dole strony, swój nick, i policz smile.gif wyjdzie na to samo smile.gif
raven_raven
No liczę i jest... 26! A więc o jeden za dużo jest w rankingu! Chyba, że ktoś napisał + dla kruczego_kruka czy coś takiego ;P.
ghost.
Własnie dlatego apeluje jeszcze raz do ludzi - jak wystawiacie plusa/minusa komuś to koniecznie piszcie nick tego kogos dokladnie w takiej postaci jak go widzicie, żeby można było łatwo sprawdzić w razie czego - a ludzie którzy dostają plusa niech pilnują czy ich nick został poprawnie napisany, powinno to byc w ich interesie.
signap
jak liczylem to zdarzaly sie takie kwiatki ze ktos pisal nicka z bledem przez co wychodzilo ze to jakas nowa osoba a nie istniejaca juz
^^phantom
Ranking byl ostatni raz aktualizowany 15.08 blink.gif ?
signap
Chcesz to zmienic - zaktualizuj go biggrin.gif
^^phantom
To nie moja dzialka shifty.gif
orion50
hej. może ktoś powiedzieć, na której ostatniej stronie skończył się ranking pchliotargowiczów ? i w jaki sposób to liczyć ? to może się wezmę za to
Albert Wesker
masz date, wiec od dnia nastepnego po tej dacie - to dosyc oczywiste, prawda?
orion50
zgadza się, nie pomyślałem.
Tytek
CYTAT(Albert Wesker @ 12 10 2008, 04:55) *
masz date, wiec od dnia nastepnego po tej dacie - to dosyc oczywiste, prawda?

Nie jestem co do tego pewien.
Jeśli dobrze pamięam, ostatnim razem gdy ktoś chciał podliczać ranking, Danillo podawał konkretną date z godziną ostatniego, podliczonego posta.
ghost.
zajrzał ktoś z Was do tego rankingu? Przeciez tam jest nie dosc ze data to i godzina ostatniej aktualizacji, nawet link do ostatniego wziętego pod uwage przy aktualizacji postu
orion50
jeśli nikt tego nie zrobi to w weekend postaram się podać aktualny ranking. Nie gwarantuje jednak czy na 100% będę miał czas
pozdrawiam
Kroolik
CYTAT(ghost. @ 12 10 2008, 22:03) *
zajrzał ktoś z Was do tego rankingu? Przeciez tam jest nie dosc ze data to i godzina ostatniej aktualizacji, nawet link do ostatniego wziętego pod uwage przy aktualizacji postu

Przecież wystarczy napisać nr postu... np: liczone do postu 666 włącznie
eureka? icon_twisted.gif
ghost.
a jak po drodze jakis post zostanie skasowany? Chyba łatwiej jednoznacznie zidentyfikować post po godzinie jego wysłania i po nick'u autora
signap
i jak ci orion idzie liczenie?
orion50
źle. mam policzone do 257 strony. strasznie mozolne to to jest ;/ jak to najszybciej robić, bo dopisywanie pokolei po plusie jest męczące
signap
ja sobie spisywalem

orion +
signap +

potem gdy widze ponownie orion/singap dopisuje kolejny +,itd potem dodaje do ogolnej listy, mi to zajelo 2h
Danilo1972
Ranking uaktualniony - podziękowania dla usera opall
Danilo1972
Ranking zaktualizowany - kudosy lecą do Chickena.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.