Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bibliografia na mature..
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Aem
No niestety, maturka dopiero w maju ale pani polonistka już zażyczyła sobie wstępną bibliografie(inaczej pozniej nie pomoze..tongue.gif) Jako ze jedni maja znajomych nauczycieli, inni starsze rodzenstwo a ja nikogo takie to postanowilem uderzyc do braci forumowej..smile.gif

Mianowicie moj temat na mature brzmi:
"Wzorce osobowe potrzebne współczesnemu człowiekowi. Odszukaj je w literaturze i scharakteryzuj (analiza wybranych utworów)"

Czy ktoś mogłby podsunąć jakies ciekawe wzorce, ludzi ktorych warto nasladowac i ktorzy swoim działaniem, postawa mogliby posłużyc nam za wzór..? (postacie z konsol odpadają niestety biggrin.gif) Jesli macie jakies ciekawe spostrzezenia to wrzuccie mi prosze co ciekawsze typy, opinie i koniecznie oczywiscie w jakich książkach graja biggrin.gif

Bede wdzieczny za wszelka pomoc i sugestie. Mam czas do czwartku, gdyż w piątek musze COŚ oddaćbiggrin.gif Z góry dzieki wszystkim za pomoc.
TeBe
Soplica z "Pana Tadeusza"
Wokulski
Antygona
yasiekk
W literature przedmiotu wpisz sobie jakies rzeczy typu "leksykon postaci literackich", "slownik terminow literackich" itp., bo dla przykladu u mnie tylko jedna ksiazke moglbym tam wsadzic taka, ktora bezposrednio dotyczy tematu.
Aem
Anyone?

Kurde, jutro musze to skompletowć, pomozcie! smile.gif
WooshaQ
A to juz dupy sie samemu ruszyc nie chce? Pomoc pomoca ale to juz czyste lenistwo! Mature pisemna tez forumowicze za ciebie napisza?
Aem
Loool, chodzi mi o pomoc i ewentualne wskazowki, chyba nie oddam czystej listy w szkole i nie powiem 'bo na forum mi nie pomogli' poza tym offtopujesz i nie prosilem tu w temacie o czyjeś uwagi nt. mojego postepowania.

Zna ktos twórczość Golemana..?
Olsen
chłopie, powinieneś mieć już połowę pracy! A ty nawet bibliografii nie masz ohmy.gif
yasiekk
Ja zaczne pisac kolo wielkanocy <spryciarz>.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.