Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy mbank/multibank
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
MichAelis
Informujemy, że w wyniku błędnych rozliczeń przesłanych przez Visa do wielu banków w Polsce i na świecie, na rachunkach Klientów niewłaściwie zostały zaksięgowane rozliczenia transakcji kartowych wykonanych w bankomatach w dniu 14 stycznia br. Problem nie dotyczy wypłat gotówki w sieci bankomatów Euronet.
Dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej skorygować błąd i wprowadzić prawidłowe saldo na rachunkach Klientów.
Przepraszamy za utrudnienia powstałe
zzaistniałą sytuacją.

Ludzie maja na koncie po -30k xD

Tlumacza sie problemamy VISY, ale dziwnie tylko w mbanku takie jaja.
Lepiej sprawdzcie swoje konta ;]

http://images6.fotosik.pl/112/2b06d41878c80409.gif
cesarz
U mnie wszystko w porządku smile.gif
jarken
W poniedziałek wykonałem przelew z inteligo do mbanku. Pieniążki nie dotarły. Myślałem, że ktoś mnie oszukuje, a tu taki problem...
Deadeye
CYTAT(MichAelis @ 16 01 2008, 13:11) *
Tlumacza sie problemamy VISY, ale dziwnie tylko w mbanku takie jaja.

odswiezam trupa, ale po to zeby wyjasnic - po czasie wyszlo, ze jednak wiekszosc bankow z visa miala z tym problem, choc czesc z nich od razu odrzucala takie transakcje bo przekraczaly dopuszczalne limity. a problemem byla faktycznie visa, ktora do teraz ma proces o to ;]
Katana
Najlepsze jednak ze strony VISA jest to, że chociaż to jest ewidentnie ich wina, to odpowiedzieli, że VISA nie zwróci tych pieniędzy, które zostały rzekomo wybrane i o to muszą się martwić banki.

Bardzo dobre podejście do własnego błędu, prawda? huh.gif
MichAelis
Nom rzeczywiscie to byl blad VISY, ale tylko w mbanku takie jaja wyszly ze nie odrzucal tych transakcji "lewych".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.