Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: YouTube Poop
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Moto200
YouTube Poop to taki gatunek filmów, w którym dowolna osoba może używać dowolnych materiałów i edytować je w dowolny sposób w dowolnym programie aby stworzyć film - a efekt ma być jak najbardziej rąbnięty.

Przykład:
http://www.youtube.com/watch?v=WBK0J_SfWDs

Zachęcam do tworzenia własnych YouTube Poop, wszelkie potrzebne informacje znajdziecie na stronce YouChewPoop. Komentujcie film, do którego dałem linka, a także swoje odczucia ogólnie na temat YouTube Poop.

I byłoby miło, gdybyście polecili znajomym wink.gif
banny
ciekawe, w sumei pomyslow jest masa, materiał nieograniczony, jednakze trzeba umiec to laczyc - w Twoim filmie denerwował mnie niski ton i wysoki ton ,tak nagle, nie wiem jaki to mialbyc sens przy tym...
plus denerwowało mnie jeszcze za dzuo tych kreskowek, szczegolnei atomowki - fajnie ze wpadles an pomyslz cartoon n itp, ale mysle ze zmniejszenie ilosci roznych postaci abjkowych by utworzylo abrdziej spojna calość

pozdr.
Moto200
CYTAT(banny @ 19 01 2008, 22:49) *
ciekawe, w sumei pomyslow jest masa, materiał nieograniczony, jednakze trzeba umiec to laczyc - w Twoim filmie denerwował mnie niski ton i wysoki ton ,tak nagle, nie wiem jaki to mialbyc sens przy tym...
plus denerwowało mnie jeszcze za dzuo tych kreskowek, szczegolnei atomowki - fajnie ze wpadles an pomyslz cartoon n itp, ale mysle ze zmniejszenie ilosci roznych postaci abjkowych by utworzylo abrdziej spojna calość

pozdr.

Mówisz, że denerwuje cię tzw. "ear rape", czyli nagłe zmiany głośności. No cóż, tak to już jest w YouTube Poop - pierwotnie miały tylko i wyłącznie denerwować, ale wraz z nowymi generacjami "pooperów" zrodziły się nowe podgatunki.
A co do kreskówek - popularne jest używanie dziecięcych programów w YouTube Poop. Zazwyczaj robi się z nich sieczkę niestrawną dla maluchów lub przerabia na sceny bardziej drastyczne (to dopiero zabawa). Ja wstawiłem moment z Atomówkami bo pomyślałem, że skutecznie rozwalą dotychczasowy klimat. A takie zonki to w tym gatunku pozytyw.
Aha, jeszcze jedno - ta "spójna całość" jest najczęściej banowana w środowisku zawodowych Pooperów, więc ja bym z nią nie przesadzał.
kempa
nie rozumie w ogóle idei tego pomysłu... pierwotnie miało denerwowac ? A teraz co ma robic?
Pchela
Dobre! Gratsy Moto200 ten filmik zrobil mi niezla banie !
Co by to nie bylo to jest dobre :)
_Milan_
nie no, zaje.biste, moze Paweł sz. podłapie to i zrobi na tym fortune.

jestem nieczuly na taka sztuke.
uwaga, pierwszy w historii post poop:

ffffffffff..........frefrfeffeff.............ch,uj...................czesc czesc , ahaha, iksdeeeeeeeeeeeee, nie nienienienie oooooo, faaaaaak, nie pije, po ile bulki, zielonyyyyy.
Moto200
CYTAT(kempa @ 20 01 2008, 21:10) *
nie rozumie w ogóle idei tego pomysłu... pierwotnie miało denerwowac ? A teraz co ma robic?

Teraz ma robić ubeubeube
JAAAAAAAA
guts da ze! spaghetti
sprawdź w instrukcji obsługi książka książka book book book
kempa
no to ma własnie tyle wspolnego z filmem, co Twój post powyzej z książkami...
Moto200
CYTAT(kempa @ 21 01 2008, 11:42) *
no to ma własnie tyle wspolnego z filmem, co Twój post powyzej z książkami...

I oto właśnie tu chodzi.
No sense.
Moto200
Byłoby trochę niefajnie, gdyby temat zdechł. To moze konkursik na najfajniejsze zdanie typu YouTube Poop?
kempa
nie.
banny
XD

napisalem swoja opinie ,ty ja sobie wybroniles 'nie, tak zawsze ejst w tych pooperach' to ja eot

Moto200
CYTAT(banny @ 29 01 2008, 20:41) *
XD

napisalem swoja opinie ,ty ja sobie wybroniles 'nie, tak zawsze ejst w tych pooperach' to ja eot

Tak tak, to było TWOJA opinia smile.gif Ale widzę że szybko skończyło się tylko na paru osobach.
...
A zresztą nie musicie opiniować. Ja swoje zrobiłem. Chyba nawet adminom nie opłaca się banować reklam bo te umierają śmiercią naturalną smile.gif
ironspider
hehe temat o YTP(Youtube Poop) XD to jest cos co nigdy nie powinno się pojawic na takim inteligentnym forum XD

OBIAD OBIAD OBIAD DINNER DINNER DINNER
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.