CYTAT(banny @ 19 01 2008, 22:49)

ciekawe, w sumei pomyslow jest masa, materiał nieograniczony, jednakze trzeba umiec to laczyc - w Twoim filmie denerwował mnie niski ton i wysoki ton ,tak nagle, nie wiem jaki to mialbyc sens przy tym...
plus denerwowało mnie jeszcze za dzuo tych kreskowek, szczegolnei atomowki - fajnie ze wpadles an pomyslz cartoon n itp, ale mysle ze zmniejszenie ilosci roznych postaci abjkowych by utworzylo abrdziej spojna calość
pozdr.
Mówisz, że denerwuje cię tzw. "ear rape", czyli nagłe zmiany głośności. No cóż, tak to już jest w YouTube Poop - pierwotnie miały tylko i wyłącznie denerwować, ale wraz z nowymi generacjami "pooperów" zrodziły się nowe podgatunki.
A co do kreskówek - popularne jest używanie dziecięcych programów w YouTube Poop. Zazwyczaj robi się z nich sieczkę niestrawną dla maluchów lub przerabia na sceny bardziej drastyczne (to dopiero zabawa). Ja wstawiłem moment z Atomówkami bo pomyślałem, że skutecznie rozwalą dotychczasowy klimat. A takie zonki to w tym gatunku pozytyw.
Aha, jeszcze jedno - ta "spójna całość" jest najczęściej banowana w środowisku zawodowych Pooperów, więc ja bym z nią nie przesadzał.