Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pamięć do PS2
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Macieq24
Hey,

Niedawno zdarzyło się coś strasznego... zgubiłem moją pamięć do PS2. wallbash.gif confused.gif
A żeby było "śmieszniej", był to Datel 64MB z save'ami wszystkich gier, w które dotąd grałem lub/i ukończyłem.

Bywa...

Dobra, przejdę teraz do sedna sprawy - stoję przed wyborem nowej memorki. Właściwie to myślę znów nad Datel'em 64MB, ale...

1. Cena - 99-109zł (tu akurat nie ma większego problemu, lepiej raz wydać taką kasę, niż kupować kilka razy pamięć Sony 8MB)
2. Orientacyjnie chciałbym wiedzieć, gdzie i za ile mogę kupić oryginalną memorke Sony 8MB?
3. Co myślicie o takim "zestawie" - Sony 8MB i Datel 64MB. Pierwszej używałbym na codzień, a na drugą co jakiś czas kopiował save'y z pełnej pamięci Sony.
Czytałem na innym forum, że Datel jest "wolniejszy" od oryginalnego Sony. Głównie z tąd ten pomysł tongue.gif
BQG
CYTAT(Macieq24 @ 23 01 2008, 21:23) *
2. Orientacyjnie chciałbym wiedzieć, gdzie i za ile mogę kupić oryginalną memorke Sony 8MB?

Ode mnie za 40 PLN + wysyłka. Mogę wysłać fotki. Mam 4 sztuki. Używane. Stan bdb.
Miałem kiedyś memorkę Datela, to wyleciała do kosza. Gdybym wiedział, że ktoś chce to badziewie kupić, to bym ją sprzedał za piwo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.