witam !
zajarałem sie tą gierką strasznie.. ale mam kilka problemow. np jak walcze dueling z kumplem to nie mozemy sie zmienic w Super sajanów czy tam wyzsze poziomy... dlaczego? co trzeba zrobic? znaczy wiem ze nazbierac energie i potem 1 ale to nie dziala :-/ mozecie pomoc?
oprocz tego chcialem sie dowiedziec jak sie zmienic w małpe
Może nie do końca Ci pomogę, bo akurat w tąwersję nie grałem, ale w grach DB na PS2 było tak - a przynajmniej w pierwszych częściach - że podczas walki nie mogłeś przejść na wyższy poziom.
Nie wiem jak to jest jednak w przypadku wersji na Wii, więc musiałbyś to jeszcze sprawdzić.
to niby kiedy sie mozna zmieniac w ssj?
Bzdurski
26 01 2008, 10:37
Na PS2 po nazbieraniu pierwszego poziomu energii trzeba było wcisnąć R3 i volia - Sayajin, jak się patrzy.
co za...
pytam o dragon balla na wii a nie o to jak bylo na ps2 :-/ co wy oczy nie macie ?
Bzdurski
26 01 2008, 10:58
Co za...
Pomagam, jak mogę, może Ci się to w czymś przyda, a Ty jęczysz? To sorry, ale masz wajchę.
jak mi sie moze przydac, gddzie ja mam R3 na wiilocie co ? jak bym pytal o DB na ps2 to bym pisal w dziale ps2..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.