Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSP & MMORPG
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Labik
Są jakieś gry mmorpg na psp? smile.gif
Antares
Nie - krótko, ale niestety treściwie. Były plotki na temat odpowiednika Guild Wars na PSP ale to chyba niestety tylko plotki.
ChOomik
Coś słyszałem niby o Tibii, ale jak wyglądałby na tym sprzęcie ten cały interfejs to sam nie wiem. Zresztą i tak ta tibia to jeden wielki szit wink.gif
Owiec
Monster Huntera mozesz zaliczyc do mmorpg w jakis tam sposob wink.gif
Labik
CYTAT(Owiec @ 31 01 2008, 18:58) *

W jakiś tam sposób czyli co? smile.gif
ChOomik
Jesli masz dostęp do internetu to spróbuj odpalić Ogame w przeglądarce wink.gif
Yano
CYTAT(Labik @ 31 01 2008, 17:00) *
CYTAT(Owiec @ 31 01 2008, 18:58) *

W jakiś tam sposób czyli co? smile.gif

nie mozna tongue.gif

mmo polega na tym ze razem graja setki albo tysiace graczy a w MH mozna tylko na 4 grac tongue.gif
co nie znaczy ze gra jest zła ;p 4 graczy obok siebie to odpowiednia libczba biggrin.gif ale nie mozna tego nazwac MMO tongue.gif
Labik
Eee to kijowo. Przydałby się jakoiś MMO. Jeśli nie ma MMO to co polecacie na gre przez neta? Nie udało mi się znaleźć odpowiedniego topicu ;]
Coati
CYTAT(Urzyk @ 2 02 2008, 17:02) *
projekt chyba upadl... swego czasu byly jakies tam testy beta... no ale w koncu to HB...
Antares
Jeśli mnie pamięć nie myli to było jakieś release ale tylko dla dwóch graczy ad-hoc i zawierało jeden zestaw kart. Jakaś alfa wink.gif

Poprawka: jest nawet wersja online- tu link do tematu na dcemu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.