Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kingpin: Life of Crime
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
f5k
Co sądzicie o tej starej bdb grze? IMO niedoceniona gra. Gra ktoś w to jeszcze?
signap
dawno temu w nia gralem - nigdy nie kupowalem broni bo bylo mi szkoda kasy - zakoczenie bylo takie ze mogla by powstac 2 czesc ale jej nie ma sad.gif
Mejm
Trailery z tej gry byly wowczas tym czym trailery z Crysisa teraz. No prawie. Ogolnie gierka bardzo fajna. Postacie na filmikach falowaly jakby byly z galarety :F To samo bron. Mysle, ze nikt dzis juz w nia nie gra.
signap
tworzony jest mod lub standalone ktory przeniesie multiplayer z Kinpina na silnik Q3
ProstyHeker
Pamiętam jak ciorałem w to zaraz po premierze, gra była genialna. Klimat nie do pobicia, te szare blokowiska i całkiem niezła interakcja, bluzgi dodatkowo niezły poziom trudności.. aż sobie zainstaluje zaraz.
yaczes
Ja mialem wersje spolonizowana przez... ruskich na potrzeby stadionu. To byl pure ownage - ruski akcent i niezapomniane powiedzonka ("spadaj patworze ty jeden" XDDDD) idealnie wspolgraly z ciemnymi blokowiskami tworzac fantastyczny klimat. Rosyjsko-polski Unreal Tournament tez dawal rade ;f
ProstyHeker
Zajedwabiście, przeszedłem spory kawałek gry save'ując co jakiś czas, po czym wyłączyłem grę. Po ponownym włączeniu wywaliło errora... pogooglowałem i wyczytałem, że trzeba spatchować i odpalać w trybie zgodności z win98 co też uczyniłem. Po owych zmianach save ciągle się pierdzielą.... nie bawi mnie przechodzenie gry za każdym razem od nowa, więc Kingpinowi mówię "papa".

Apropo stadionówek, miałem Rainbow Six spolonizowany przez ruskich. Ten akcent w zwrotach "jedyn jest", "przeciwnik jest zniszczony", "wilk samotnik"... ile bym dał aby móc znów usłyszeć piękny głos rosyjskiej narratorki biggrin.gif
tewus
MJUT!

druga obok SiN ulubiona szczelanka z tamtych lat happy.gif mmm ten miotach ognia, te pain-skins, te teksty, te szczaly z szotgana w glowy happy.gif do tego cypress hill.... mogli by sequel'a zzrobic.

http://pl.youtube.com/watch?v=pvnYAQ2PeDQ cool.gif
KazamaJin
Co do "polskich" tlumaczen (nie pamietam dokladnie tytulu gry) to moim nr 1 jest okreslenie wolnego trybu kamery, z ktorej mozna obserwowac postac jako "reżim wolnego loty" hahahahha biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.