Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Battlefield Heroes
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
signap
* W grze dostępne będą dwie armie. National Army i Royal Army.
* W chwili wydania dostępne będą dwie lub trzy mapy. Więcej pojawi się w późniejszym okresie. Poziomy będą znacznie mniejsze niż w innych grach z tej serii i nie będą posiadały stałych respawnów.
* Wybrana przez gracza postać będzie awansowała w trakcie kolejnych potyczek.
* Dotychczas znane bronie to Sticky Bombs i Rocket Launcher.
* Na początku rundy każdy z teamów będzie posiadał 100 ticketów i dwie flagi. Zdobywanie przewagi odbywać się będzie na zasadach podobnych do pozostałych gier z serii – poprzez zdobywanie flag i zabijanie przeciwników.
* Z dostępnych pojazdów wiemy na razie o samolocie Spitfire oraz czołgach M4 Sherman i PzKfzIV. Ich rzeczywisty wygląd potraktowany zostanie z przymrużeniem oka. Samoloty wyposażone zostaną jedynie w działka pokładowe.
* Jedną z umiejętności będize „I Eat Grenades”. Przy jej pomocy rzucimy na raz siedmioma granatami. Pozostałe to na przykład chwilowe pomnożenie punktów życia czy płonąca amunicja.

jesli za free to moze bedzie z tego cos ciekawego
Linek
Wygląda trochę jak próba odpowiedzi na Team Fortress 2. Ciekawie się zapowiada, jeśli faktycznie będzie za free, to możemy się już umawiać na ustawki wink.gif
Dr.Czekolada
Hahah normalnie odpowiedź na PS3-owego Warhawk tongue.gif.
stona
Wygląda szitowato na maksa. Na kij dają tytuł BF ?? Przecież to z tą serią nie ma nic wspólnego -_- Widok tpp ? Ehh, to sobie wolę odpalić warrocka. No ale jeśli będzie za free to pewnie spróbuję [ już widzę te tysiące nerdów i innych n00bów na servach :| ].
Dla mnie kwas. Lepiej niech dadzą BF3 !!! biggrin.gif
Linek
Właśnie, widok TPP - nie spojrzałem o.O To kijowo, ale jako alternatywa dla innych darmowych tego typu, to powinna być całkiem ok. Co nie zmienia faktu, żę i tak w tym momencie na 1 miejscu listy zakupów mam BF2, stona wink.gif
signap
narzekacie ale i tak nikt nie kaze wam za to placic :}
signap
http://www.gametrailers.com/player/31298.html?type=

trailer - motyw z TPB rozbroil mnie XD
_Blizzard_
sporo ciekawego info o Herosach w tym reportarzu, zapraszam do obejzenia wink.gif http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=83

Zapowiada sie super (imo), mozna zdobyc roznego rodzaju "unlocki" i je sprzedac ? po czym znowu mozemy je zdobyc ? biggrin.gif ohmy.gif. Czekac tylko na te drabinki w CB i ESL ;D. Witam wszystkich użytkowników forum wink.gif.
kubicz
Od kilku dni jest dostepne nowe video reklamujace gierke.
Battlefield Heroes - Customization Teaser
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.