Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Culdcept Saga
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Zeratul
Za pare dni w US odbedzie sie premiera tej japonskiej gry, ktora wydana zostala w kraju kwitnacej wisni jakies 1.5 roku temu.
Jest to strategio-planszowa- karcianka i jakis czas temu na Marketplace bylo demko.
Najwiekszym plusem tej gry poza tym, ze jest klawa jest jej cena. Za nowke, Namco bedzie prosilo o wydanie tylko $40, tak wiec udajac sie do Gamestop po DMC4 we wtorek, mozna i smialo kupic ta jakze niebanalna gre...

Tutaj walkthrough w HD
http://www.gametrailers.com/player/21943.html
I info o grze na IGN
http://xbox360.ign.com/objects/821/821704.html

Wprawdzie nie jest to Eye of the Judgement, ale dla fanow pozycji jak znalazl...

Polecam.
Jak ktos kupi i bedzie chcial pograc via Live, to niech da znac...
Zeratul
Ok pogralem chwile...ta gra to karcianka, jak wszyscy dobrze wiedza... jedyne co jest w niej innego to skretynialy poziom trudnosci. Po dwoch podejsciach nie dalem rady wygrac pierwszej walki, co mnie przy okazji doprowadzilo do szalu. Ja naprawde rozumiem, ze jest to losowe rzucanie koscia i w zaleznosci od tego mamy tyle pol do przebycia, i ja rozumiem, ze karty sa losowane losowo, ale zeby za kazdym razem konsola dostawala lepsze karty... confused.gif nie mam pojecia jak mozna to wygrac.

W pierwszej rundzie np. jest do zdobycia 5k punktow by ja wygrac, kto pierwszy zdobedzie wygrywa. Poruszamy sie kwadracie, na kazde pole mozemy summonowac potwora, najlepiej jeszcze potwora odpowiedniego do koloru danego pola. Gdy przejdziemy polowe kwadratu (poruszajac sie po sciankach), to dostajemy 100pkt, po zrobieniu rundki, podliczane zostaja nasze pola i od tego zalezy ilosc otrzymanych punktow. Do tego standardowe walki na polach. O ile w pierwszym podejsciu ok, uczylem sie jeszcze gry i popelnialem bledy, to w drugim gralem praktycznie bezblednie i nawet wyszedlem na prowadzenie 3500-2300. Ale co z tego, skoro konsola wylosowala jedna swietna karte i zniszczyla mi lancuch, przez co w jednej rundzie losy sie odwrocily i to ona wygrywala 3700-2200... nie wspominajac, ze mnie do konca pojedynku nie bylo dane nawet sprobowac odzyskac tego pola confused.gif

no nic dzis zrobie kolejne podejscie i sie sprobuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.