Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Pomysł i wsparcie od gracza dla gracza
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Jejax
Będe zawsze robił sondy jak tylko będe mógł.Mam do Was Bracia (gracze) pytanko.Czy ktoś miał tak długi szlabanik jak ja (mam 18-, a matka tozapalona przeciwniczka Naszej pasji blush.gif).Wiecie mam przekichane, bo jak dostałem na Święta PS2 to teraz nie moge grać, bo od listopada do ferii miałem szlaban (jestem z wielkopolski), a teraz mam ,,do odwołania" (pewnie do wakacji closedeyes.gif ).Proszę odpowiedzcie, bo ja już wytrzymać nie mogę.Popadam w depresję grową, tj.jak ide do sklepu nie dla idiotów nic mnie nie podnieca i wogóle podupadam na duchu crazy.gif .Przynajmniej zg(red.)zi mi jakoś przez PSX Extreme pomagają.Ludzie piszcie o swoich złych rodzicielach, depresjach i Waszych growych poświęceniach hyh.gif Czy to mnie doprowadzi do growego zgonu? zgon.gif

PS.Niestety Zabójcza MAaaaMUŚKA przez całe ferie w chacie.Piszcie też jak łamać zakazy. Die another day for play a game triangle.gif square.gif circle.gif
Wampis
No to ładnie coś musiałeś przeskrobać na taki szlaban.
Aem
Ziomek, kupn sobie PSP tudziez innego, tanszego handhelda zamow na babcie (jesli nie jest tez przeciwniczka naszego hobby wink.gif ) ew zamow na kumpla i nie pokazuj rodzicom no i jakos przetrwasz do wakacji.. wink.gif Sprawdzone!! tongue.gif
wilku00034
To nie jest dział na takie rzeczy confused.gif
daj numer do mamy zadzwonie żeby ci zabrała kompa wink.gif
raven_raven
Eee... jakby to powiedzieć, pewnie się nie uczysz i dlatego mama zabrała PS2. Popraw się to i rodzice nie będa bronić tak zaciekle grania. Zresztą, masz prawie 18 lat a ty od starszych PS2 dostajesz!? Idź do roboty! Zejdź z rodziny i zacznij robić coś dla siebie...
Tommo
o kur.wa miec 18 i jeszcze jakies szlabany na konsole
wspolczuje Ci confused.gif
Figaro
Nieźle, żeby matka 18 LETNIEGO syna dawała szlaban na ponad pół roku!
Na twoim miejscu, daj jej plaskacza i pokaż kto tu rządzi ;]] hue hue
Konar$ky
Figaro (po części) z ravenem mają racje. Masz kur.wa osiemnaście lat! Pokaż matce kto tu rządzi, bo ona w takim wieku niema prawa takich rzeczy robić. Do tego część szlabanowego czasu wykorzystaj na naukę, że pokazać dziw.......ekhm, matce kto tu jest alfon......ekhm, tzn. dorosłym biggrin.gif
Aem
Póki mieszkasz pod domem rodzicow ktorzy harują na ciebie musisz sie z nimi liczyc.. smile.gif Takie mam tez zasady i niejedną wojne o konsole przezylem (mam 19lat) biggrin.gif Idz do roboty, zarob na konsole i beda ci mogli skoczyc:) Ja tak zrobilem i jak slysze jakies dymy coby konsole wylaczyc i sie uczyc to mam przynajmniej agrument ze sam sobie na nia zapracowalem i jest luz smile.gif
janol
No tak w sumie to ma 10 ale możecie udawać, że ma 18.
ghost.
Cały myk w tym, że to on napisał w pierwszym poście, ze ma 18 wiec jak mamy mu nie wierzyc, ze pisze prawde?

...znaczy, tak mi sie wydaje ze o to mu chodziło, pisząc 'mam 18-'
janol
Ale w profilu ma 10, w jednym swoim poście napisał, że ma 10 i ogólnie pisze jakby miał 10.
Choć trzeba przyznać, że ortografię ma lepszą niż pół tego forum.
2razyjot
CYTAT(Jejax @ 3 02 2008, 16:03) *
Będe zawsze robił sondy jak tylko będe mógł.Mam do Was Bracia (gracze) pytanko.Czy ktoś miał tak długi szlabanik jak ja (mam 18-, a matka tozapalona przeciwniczka Naszej pasji blush.gif).Wiecie mam przekichane, bo jak dostałem na Święta PS2 to teraz nie moge grać, bo od listopada do ferii miałem szlaban (jestem z wielkopolski), a teraz mam ,,do odwołania" (pewnie do wakacji closedeyes.gif ).Proszę odpowiedzcie, bo ja już wytrzymać nie mogę.Popadam w depresję grową, tj.jak ide do sklepu nie dla idiotów nic mnie nie podnieca i wogóle podupadam na duchu crazy.gif .Przynajmniej zg(red.)zi mi jakoś przez PSX Extreme pomagają.Ludzie piszcie o swoich złych rodzicielach, depresjach i Waszych growych poświęceniach hyh.gif Czy to mnie doprowadzi do growego zgonu? zgon.gif

PS.Niestety Zabójcza MAaaaMUŚKA przez całe ferie w chacie.Piszcie też jak łamać zakazy. Die another day for play a game triangle.gif square.gif circle.gif

Za/j/e/b jej z bani, opcjonalnie obiecaj ze codziennie bedziesz do biedronki biegal rano po chleb 'polskie zboza' i po sok 'owocowy ogrod'!
Grigori
CYTAT(janol @ 7 02 2008, 13:49) *

Skłaniam się raczej ku przekonaniu o tym że coraz więcej ludzi korzysta z Mozilli - automatu do poprawiania błędów. shifty.gif

Geez.. dziś od kontrahenta z allegro dostałem maila w którym dwa razy padło "umuwimy" <- on z pewnością nie używa FF'a. sorcerer.gif

iluvff.gif
C1REX
QUOTE(janol @ 7 02 2008, 12:49) *
Ale w profilu ma 10, w jednym swoim poście napisał, że ma 10 i ogólnie pisze jakby miał 10.

Ma lepszą ortografię i jednak pisze jak na 10 latka przystało.
Wielu dorosłych dopadł już analfabetyzm wtórny.

Ja szlabanów nie miałem. Na większość swoich konsol sam zapracowałem.
Nawet na psxa zarobiłem większość kasy handlując kadridżami od pegasusa.

Od czasu ps2 i Xboksa1 już tradycyjnie zarabiałem na swoje zachcianki. Nie musiałem nawet się tłumaczyć z HDTV.

W momencie jednak, gdy się przestajemy uczyć, nadchodzi czas, kiedy sami musimy płacić rachunki.
szeni
No nie wiem, jak można z "18 minus" wywnioskować, że on jest pełnoletni.
Jejax
ej nie no ludzie ja nie mam 18.Pisałem 18- czyli poniżej osiemnastki ohmy.gif .Sorki za burzę.Mam PSP, a może po wakacjach kupię PS3.Aha, nic takiego nie zrobiłem.Zwiałem z basenu ot co i wnerwiające koleżanki z klasy ostro powyzywałem tongue.gif . laugh.gif wybaczcie małą zwiechę miałem, a pisałem na szybkiego.gdzie jest odpowiedni dział do takich spraw?A i szlabanu już od 2 tygodni nie mam, wybłagałem ,,mamuśkę" biggrin.gif .Wierność PSX EXTREMEEEE icon_chainsaw.gif hehe.Aha teraz mam zrąbanego kompa.No to klops

ej no sorka ja mam 10 lat, ale chodzę do 6 klasy (przeskoczyłem bo chodzę do prywaty).Nie chciałem, żebyście mnie wyśmiali mellow.gif .A i uczę się dobrze(waha mi sie I-II miejsce w klasie).Może i zachowuję się trochę doroślej niż zwykły 10-latek.Ale mam wuja co mnie wspiera konsolowo.mówię zbieram na PS3.A ortografia sama mi wchodzi bez Mozzilli.
BartX
Kurna, to skąd szlaban? Jakie ja to rzeczy robiłem w pierwszej i drugiej klasie, hoho biggrin.gif Miałem wtedy PSX-a i szlabaniki były tongue.gif Proponuję przenieść ten temat do Hyde Park, a i tam pewnie prędko zginie, bo większość osób z tego forum jest już nieco za duża na szlabany. Chociaż mój kolega ma 16 lat i daje sobie nakładać takie szlabany, że dyńka mała.2 godzinki kompa na tydzień, do niedawna nie miał telewizji. To czego mogą dokonać niecierpiący elektroniki rodzice przechodzi najśmielsze oczekiwania. Ja mam na szczęście przychylnych rodziców (moja mama przeszła Crasha jedynkę na 85%, trójkę na 98%, a tata Spyro the Dragon na 100% i 2 razy Return to Castle Wolfenstein na PC, 5 razy Medal of Honor: Allied Assault, Brothers in Arms chytry_.gif). Gratuluję ortografii. Kiedy chodziłem do podstawówki też mi wchodziła, a teraz poleciała na łeb, na szyję.
Jędrek
rotfl, jaki topic.
LegionPolski
CYTAT(BartX @ 31 03 2008, 16:50) *
Kurna, to skąd szlaban? Jakie ja to rzeczy robiłem w pierwszej i drugiej klasie, hoho biggrin.gif Miałem wtedy PSX-a i szlabaniki były tongue.gif Proponuję przenieść ten temat do Hyde Park, a i tam pewnie prędko zginie, bo większość osób z tego forum jest już nieco za duża na szlabany. Chociaż mój kolega ma 16 lat i daje sobie nakładać takie szlabany, że dyńka mała.2 godzinki kompa na tydzień, do niedawna nie miał telewizji. To czego mogą dokonać niecierpiący elektroniki rodzice przechodzi najśmielsze oczekiwania. Ja mam na szczęście przychylnych rodziców (moja mama przeszła Crasha jedynkę na 85%, trójkę na 98%, a tata Spyro the Dragon na 100% i 2 razy Return to Castle Wolfenstein na PC, 5 razy Medal of Honor: Allied Assault, Brothers in Arms chytry_.gif ). Gratuluję ortografii. Kiedy chodziłem do podstawówki też mi wchodziła, a teraz poleciała na łeb, na szyję.

wkur'wia mnie takie pier'dolenie...
może po prostu ma takich rodziców co?
BartX
Jego rodzice są w stanie iść na pewne ugody, on jednak z tego nie korzysta. Gdyby z nimi poważnie porozmawiał, godzina w sobotę i niedzielę zmieniłaby się w godzinę codziennie. Znam jego rodziców dość dobrze i wiem, że gdyby ich poprosił, to usiadłby do kompa. A on woli dzwonić do wszystkich i użalać się nad sobą. Poza tym te wszystkie szlabany to na własne życzenie - kompletnie leje na szkołę. Zamiast się wziąć do nauki, to on woli pier'dolić, jak go tam w domu ciężko wychowują. Gdybym się nie uczył, też bym miał takie kary.
Jejax
no...nic nie poradzę.A że mam 10 lat to i taak nie przestanę czytać PSX-a
Jejax
ej koleś ja mam średnią 5.7 i mnie nie wkurzaj bo jak mnie znasz to wiesz, że moi starzy nie pójdą za nic na ugody i mimo, że już nie mam szlabanu i tak gram mało i jak mnie znasz to podaj mój ulubiony rodzaj muzy tongue.gif
LegionPolski
chłopcy, z tym śmietnikiem to na forum neo plus proszę...
jejax, ale ten opis to nie był opis Ciebie tylko jakiegoś tam kumpla.

jak mnie znasz to podaj mój ulubiony rodzaj muzy, kur'wa xD
Kwapi
Boze, przecież to już nie jest śmieszne. Jakieś dziecko NEO się użala, że ma złych starych a wszyscy na forum udzielają mu porad z Pani Domu ;P
Na początku myślałem, że to słaba podpucha. No cóż parafrazując kogoś z Basha "czemu teraz dzieciom na komunię zegarków nie dają"
Jejax
ok dajcie mi szansę na poprawę ZAMYKAMY TEMAT.Może mi dacie spox.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.