Genghis Tron - Dead Mountain Mouthelectro / 8bit / grind
http://www.sendspace.com/file/sy250e
_Milan_
15 09 2006, 15:25
QUOTE(Diabeu @ 15 09 2006, 13:01)

http://www.sendspace.com/file/sy250eDiabeu ,przyjemna plytka,chce sie sluchac ,leci juz 2 raz u mnie. Ciekawe polaczenie,nawet screamo jest xD

Genghis Tron - Dead Mountain Mouth
electro / 8bit / grind
o (pipi), zapowiada sie pysznie i do tego okładka tez wygląda całkiem w cipke. DWNLD.
a ze jeszcze rekomendowana przez Diabeua i Milana, to juz wiadomo, ze mozna ssac bezstresowo.
safferon
1 10 2006, 16:36

http://www.sendspace.com/file/sy250eHeh, podobnie miałem z typami jak z Leng Tch'e swego czasu, po pierwszym przesłuchaniu, ba, po pierwszym numerze chciałem wy(pipi) ścierwo, ale coś mnie skusiło za powtórne się do albumu zabranie i wchodzi teraz jak złoto ;]
miałby ktoś ochotę to powyżej wrzucić ponownie? bo przegapiłem wogóle ten temat i jestem do tyłu
znowu mnie ratujesz grzechoo

tylko te sloty na megaupload...
Nie ja, google

Co do slotów...
Zastosuj knyf z Internet Explorerem i przez niego ściągaj - działa elegancko.
Genghis Tron - Board Up The House (2008)
Genre: Cybergrind\Math Metal\Experimental

chyba nikomu nie musze polecac ;]
http://rapidshare.com/files/89231328/Gengh...rtal_by_Jho.rar
Iperyt zajebisty, ino brak mu tego basowego pierdolnięcia co ma Berzerker
powiem jedno:
poprzednie płyty były 'szatan' teraz będzie tak samo
dobra prognoza xD
po pierwszym odsluchaniu jest dobrze, ale nie ma juz oczywiscie takiego kopniaka jak przy 1 plycie.
ale jest dobrze
Mnie po pierwszym przesłuchaniu znudziło, może potem do tego wrócę.
CYTAT(Diabeu @ 5 02 2008, 10:05)

Iperyt za(pipi)isty, ino brak mu tego basowego (pipi)nięcia co ma Berzerker
chyba jakis ulom przenosil posty
(pozdro milan xD )
CYTAT(Specu @ 7 02 2008, 11:32)

CYTAT(Diabeu @ 5 02 2008, 10:05)

Iperyt za(pipi)isty, ino brak mu tego basowego (pipi)nięcia co ma Berzerker
chyba jakis ulom przenosil posty
(pozdro milan xD )
Obso robi burdel.
a plyta mnie z przesluchania na przesluchanie coraz bardziej rozwala, jest wspaniala, i niesamowicie klimatyczna, lepsza od debiutu.
a to przepraszam ;*
i po czesci sie zgadzam, klimatyczna, za(pipi)ista, i zdecydowanie inna od poprzedniej
ok, ochow czesc dalsza, od czasu axis of eden zadna plyta mnie tak nie zmiotla, oni teraz zaczeli grac cos na miare starego isisa tylko z innym wokalem i elektronika uwypuklona.
NIesamowite, czasami sciany dziweku sa tak wielkie ze na kolana chamy, i duzo , kureewssskooo duzo klimatu i "mondrych" melodii.
Mam nadzieje ze beda nagrywac dlaej takie plyty, jesli i kolejne bedzie tak porywajace to mozemy tu mowic o geniuszach.
zduniacz
9 02 2008, 16:53
Może być. Chociaż wolniejsze fragmenty sa w 90 procentach zdupy, costam plumka ale w zasadzie nie wiadomo po co, troche poryczo i koniec.
szczurek
17 02 2008, 11:07
wyje.bka to wideło
a nowa płyta to geniusz na równi z debiutem
safferon
22 02 2008, 22:16
a 30-tego maja gig w okolicy, żeby tylko allah unieświadomić nie dał rady, (pipi) mu w czoło

po(pipi)y (pipi)a
Obsolete
22 02 2008, 22:19
<zarcik>
jak rozumiem nie chodzi o okolice Stalowej Woli?
</zarcik>
safferon
22 02 2008, 22:35
nauczyles sie z duzej literz pisac + pozyjesz jeszcze chwilke
a co do resytz + gin s(pipi)synu
ostro spuścili z tonu, ale nadal przyjemnie się tego słucha. w każdym razie nie jest to już tak mocarny kop w ryło jak swego czasu "dead mountain mouth".
Dark knight
9 03 2008, 18:28
mógłby ktoś re-upnąć pierwszą płytkę, najlepiej w 320???
z góry dzięki
KOD
http://rapidshare.com/files/98312944/Genghis_Tron_-_Cloak_of_Love.rar.html
wrzut Milana.
Osłuchałem i ogólnie zayebioza. Świetnie przeplatane liryczne wątki z elektroniką i grindową sieką. Polecam!
safferon
18 04 2008, 19:17
Teeeeeeeee, a ten nowy album ktoś, gdzieś zarzucić mógłby (pipi)eeeeeeee??????
fajny ten nowy album, jednak juz nie rozpi.erda.la z taka moca jak dead mountain.
szczurek
25 06 2008, 22:16
CYTAT
GENGHIS TRON ANNOUNCE REMIX LP SERIES!!!
Earlier this year, our friends in Genghis Tron asked us to be a part of an ambitious remix LP series spanning five labels and over twenty remixers. Seeing as their new album is still holding firm at our #1 position for 2008 thus far, we were honored and humbled by the chance to be a part of this series. We will release the inaugural LP in the series, featuring remixes by Steve Moore (Zombi), Jesu, Rob Crow and Eluvium. The first pressing is a limited edition of 1000 copies on colored vinyl. We will begin pre-orders for this on July 1, with an official release date of mid-August. Future installments in the series will be released by Lovepump United, Anticon, Crucial Blast and Relapse Records. Look for further news on these respective labels' websites, and on Genghis Tron's MySpace page.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.