elvis004
5 02 2008, 10:11
CYTAT(Gawlick @ 5 02 2008, 09:48)

Ta, cos tam dostajesz jakieś awardy, ale to tylko dla bajeru bo nic one nie dają zupełnie, oprócz % do gry.
Dzisiaj kolejna ustawka ?? Trzeba skończyć te chalenge na 8 wkońcu.
Pozdro
No, no. O 21 jak to angina już wczoraj zapowiedział
chetnie zagralbym z jakas wieksza ekipa obojetnie o ktorej
lockeros
7 02 2008, 14:53
po 21 moze byc moj psnid - locker_PL
jakby cos sie zmienilo dam znac na forum
Pierony siarczyste! Wczoraj było świetnie jak graliśmy w umówionego MarkedMan'a. Online w tej grze jest mocarny.
sivkins
14 02 2008, 01:13
A jak z lagami? zdarzają sie? jesli tak jak często? jest opcja zagrania zwykłego wyscigu? czy tak jak w demowce rozpierducha?
Lagów nie ma. Może tylko na początku jak jak wbijają ludzie do gry.
Da się grać zwykły wyścig.
napletator
2 03 2008, 12:16
Cos widze temat ucichl a szkoda. Nikt nie szykuje sie na jakies granie?

Jakby co to zapraszajcie, ID: michaliwa
LiSoQuan
2 03 2008, 14:13
Własnie zauwazełm ze corazmnie osob gra w Bournoouta... kilka tygodni temu jescze byla ekipa i sie grało onlin a teraz to niewidze zeby Ktos z moijej listy friendsów uruchamiał ta gre.. szkoda...
Dużo osób gra tylko trzeba szukać ;D
pod tym linkiem znajduje się klan najlepszych (prawie) graczy BP. Chcesz do nas należeć? Zgłoś się ,a może nasz mistrz ( XD ) Cię przyjmie. Gramy codziennie o 20:00
Adamus7856
2 03 2008, 14:44
Ludzie z forum ps3forum.pl, a szczególnie klanowicze Burnout Master - tamten temat już nie istnie, tak jak zresztą całe forum które chyli sie ku upadkowi - niedługo powstanie strona klanu - do tego czasu proszę klanowiczów o pisanie w tym temacie
Co dziennie gramy od ok. 20:00 a nawet wcześniej... Jeśli ktoś chce pograć to proszę pisać albo właśnie do Adamusa7856 lub na moje ID: XXmario-snakeXX
LiSoQuan
2 03 2008, 16:42
Najlepsi bracze w B:P według jakiego kryterium ?? hehehe
Procentowego gry
Adamus7856
3 03 2008, 23:07
OK Ludziska z Klanu Burnout Masters - teraz mamy nasze własne amatorskie forum więc od teraz - do powstania "prototypowego projektu antyarab" kierujecie sie tam
Gra naprawdesuper.. wrescie tytul ktory starczy na maseeee czasu ...
A teraz pytanko... mam gre 2 dzien i dziisja pierwszy raz sprobowalem sobie online i dostalem z 3 razy kicka 10 s po wejsciu.... Host'y sa prywatne i porpostu mnie wywalaja czy to moze byc jakis problem z polaczeniem ?? ( pactha mi juz jakiegos scignelo)
elvis004
4 03 2008, 15:40
Może to być wina Twoich ustawień, jeśli nasz ruter musisz odblokować porty (które masz napisane w manualy z gry) jeśli masz bezpośrednio podpiętą kosnole do PC to wyłącz firewalla windowsa.
Witam czy ktoś z was posiada wersję ntsc? czy można grac z osobami posiadającymi wer pal?
Groosiek
11 03 2008, 09:59
CYTAT(sivkins @ 9 03 2008, 22:54)

Witam czy ktoś z was posiada wersję ntsc? czy można grac z osobami posiadającymi wer pal?
Mam wersję NTSC i grałem z osobą, która posiada wersję PAL.
PiekielnyZ
11 03 2008, 22:10
Spokojnie możesz grać ja posiadam wersje ntsc i grałem już nieraz z ludzmi posiadającymi wersje pal
Nabor do klanu Burnout Masters !!!
Jesli jezdzisz DOBRZE, masz licencje -co najmniej- Burnout, masz duzo czas ,aby stawic sie na CONAJMNIEJ 3 treningi w tygodniu zglos sie !!! Pisac na moje ID XM16E1__PL , przez podwojne "_"
Szukanm kogos kto ma czas pograc po 12 w nocy czasu polskiego

:P
Niestety dpiero o tej godzinie jestem dostepny i mam czas

:P
Jak ktos bylby chetne niech pisze na moje ID koten_pl
Mr. Blue
22 05 2008, 13:58
Trochę w temacie ucichło...
Może jest jednak kilka osób chętnych na onlinowe potyczki? Jeśli tak, to może coś razem zorganizujemy?
PSNID: jonatan_win; Aktualna licencja: Burnout; Headset brak; choć niedługo się zaopatrzę.
fredybizkit
3 06 2008, 07:07
Mr. Blue- bardzo chętnie z tobą pogram jak coś to sie odezwij PSN lukasz1987lb mi zostało mniej niż 10 do elite

niemam headseta
Redmitsu
2 08 2008, 14:42
Ja narazie tylko licencja A , malo czasu mam wiec mala ranga =]
Ale zawsze jestem chetny pograc z kims , moj PSN widoczny po lewej stronie =]
Redmitsu
5 08 2008, 22:27
Maly edit :
Licencja burnout =] Czy mi sie wydaje czy nie ma zadnych chetnych do poszarpania w B:P ?
alepasztet
10 08 2008, 11:24
Hej,
Ja jestem chetny, czesto moge grac.
kaczor_kg_PL
8 10 2008, 15:46
ja tez chętnie mogę dołączyć moje ID z boku, mam licencje burnout i kamerke ale nie mam headseta. No i od razu mówię że mimo iż mam licencje Burnout to jestem taki średniawy w te grę. Ale zawsze mogę pograć
triboy17@o2.pl
8 10 2008, 19:01
Mnie też możecie dopisywać, grywam wieczorami (kamerki i headseta brak).
Witam, czy Burnout paradise ściągnięty z psstore ma wszystkie dodatki, jeśli tak to jak odpalić tryb Road Rage, Marked Man lub Stunt Run w online? Dodam jeszcze że mam dodatek Bikes.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.