Mój problem dotycz 1 misji w której chodzisz 14 dziewczynką Ichiko Yagura. Misja dzieje się na ładzi(statku) i mas za zadanie dostać się na czoło tegoż statku gdzie czeka na ciebie Yuri. Misję tą przeszedłem już kilkanaście razy, zebrałem wszystko co możliwe czyli liścik i hak z linką o raz trochę archiwów i kasetę.Znalazłem i zamocowałem crank handle na łodzi "David". W czasie misji miałem cutscenkę podczas której Ichiko rozmawia z kimś przez drzwi oraz odbiera telefon. Mój problem dotyczy tego, że każda z misji ma dwa etapy i żebym mógł przejść dalej muszę odblokować drugi etap. Gdy podczas misji podniosłem linkę i hak to pisało, że odblokowałem 2 etap, ale po dotarciu do Yuri i czoła statku 2 etap misji nadal jest zablokowany.
Jeżeli ktoś zna odpowiedź na mój problem to proszę o pomoc bo Forbidden Siren 2 to świetna gra i chciałbym ją przejść w całości. Dzięki i pozdrawiam!!!
PS: Abym mógł przejść do kolejnej misji muszę przejść ten etap bo wszystkie inne już zrobiłem, więc jest to bardzo ważne.

Już nie ważne. Udało mi się odblokować ten etap.