Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSP a konfigurowacja hot spotów
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Aem
Witam

Otóz mam problem nad którym siedze od dzis.. Rano w Opolu postanowilem odpalić sobie w moim peespeku internet i po skanowaniu znalazłem kilka hot spotow, najsilniejszy sygnal to MM Opole - 50%. Po wieeelokrotnych probach połączenia wyskakiwał mi ciągle komunikat: "a connection erros has occured. A connection to the access point could not be established. Check the network settings for the network and try again" W necie wyszperałem sobie sposob ustawienia (skanowanie->custon->dalej dalej itd..) ale nic to nie pomogło.. Mam soft 3-40 OE-A. Czy ktoś mogłby pomoc???? Plissss smile.gif
Owiec
Nie chce czasem hasla czy cos? Jest tez mozliwe, ze trafiasz na jakiegos hotspota ,ktorego zasieg rosnie i maleje i nie mozesz trafic. Najlepiej jakbys poszedl gdzies gdzie wiesz ,ze jest i jak mialbys najlepiej ponad 70% zasiegu i zobaczyl czy wtedy dziala.
Aem
Na przyszłość dla innych ktorzy tez mnie probowali zabawy z hot spotami - trza miec duzo % siły sygnału coby sie połączyć no i trafic dobrze na darmowy hot spot..smile.gif Jest jedno miejsce gdy schodze na podworko pod domem i mam 100%.. smile.gif Do 65% gdzieś łapie jeszcze.. smile.gif Tak wiec jest okej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.