Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty 5
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Memory
CoD 5 także na PS2. Nadal żyje PS2. cool.gif

http://www.gamingtarget.com/article.php?artid=8247
Lukas_AT
Zadziwiające. Aż strach się bać jaka będzie różnica w grafice pomiędzy PS2, a PS3.
adijazda
wiesz!niechodzi tu o grafike!!!-TU CHODZI O BAZE UŻYTKOWNIKÓW PS2!!!ja niemam ps3 a mam ochotę pograć sobie w cod5 biggrin.gif to dlaczego ma nie wyjść na ps2!!!???a graficznie niech trzyma poziom cod2 big red one!i będzie dobrze:)smile.gifsmile.gif
chris85
Moim zdaniem przelom 2008/ 2009 , bedzie to czas masowych przesiadek na nowsze maszyny . Wiec troche mnie dziwi wypuszczenie CoD 5 ( swoja droga za szybko ten sikłel tongue.gif ) tez na PS2 , boje sie tylko ,ze to beda popluczyny po wersjach na X360 i PS3 .
wiki1993
Niech najpierw nam dadzą CoD 4 wink.gif
Ficuś
To,że gra tak szybko wychodzi to nic dziwnego bo za numerki nieparzyste serii odpowiada inna firma niż Infinity Ward (ta teraz pewnie tworzy CoD6) czyli pewnie prace trwają już od długiego czasu.Trochę to dziwna polotyka ale taką przyjęli.CoD 1,2 i 4 był cudowny więc mam 100% ,że IW stworzy za 2 lata cudo ale 1,ale CoD3 był średniakiem i już mam trochę obaw co do CoD5
banny
Cod 3 sredniakiem?

miło, ze zapowiezieli 5teczke na stara czarnulke, live long ps2 ;]
Memory
CYTAT(Lukas_AT @ 9 02 2008, 03:01) *
Zadziwiające. Aż strach się bać jaka będzie różnica w grafice pomiędzy PS2, a PS3.

Lepsza grafa PS2 od PS3. wink.gif
raven_raven
O kurde, ładnie, Call of Duty 5 na PS2. Jeszcze tylko proszę nie wydawajcie tego na PC, podrażnię kumpli ;].

Ogólnie spoko, dobrze, że na PS2 jeszcze coś wychodzi, już pogadzałem się z myślą, że na PS2 to mi tylko odświeżanie klasyki zostało, a tu taki tutył smile.gif.
Paweł_PS
Ja coś nie mogę uwierzyć, że naprawdę COD5 będzie na PS2. To jest już potwirdzone, czy to tylko jakaś plotka??
Memory
Activision oficjalnie zapowiedziało.
rymek1987
Autentycznie CoD 5 będzie na PS2.Nawet na interii pisze;)i Onecie.
are91
Pewnie dlatego, że na Wii też wychodzi. Będzie to pewnie to samo co na konsolę nintendo (graficznie wii jest niewiele lepsze)
Paweł_PS
Super... na szczęście nie zapomnieli o PS2
Nitro
Mam nadzieje że graficznie będzie podobna do CoD3 happy.gif
Sunderland
Graficzne możliwości Wii pozwalają wstrzelić tytuł także na PS2.Przynajmniej tak myślę.Ale grafa to nie wszystko, a nie sądzę aby mieli wpakować jakieś ryjące beret nowe patenty.Mimo wszystko miło, że znowu coś zasadzono na czarnulkowym poletku.
DarkSerge
Nie spodziewałem się tego, ale jestem mile zaskoczony biggrin.gif
Więcej takich niespodzianek ^^
montana
No super ze jeszcze "cos" wychodzi choc wiadomo ze COD to nie byle co tongue.gif Poza tym PC-towcy będą mieli czego zazdroscic.
wiki1993
CYTAT(montana @ 27 02 2008, 00:40) *
No super ze jeszcze "cos" wychodzi choc wiadomo ze COD to nie byle co tongue.gif Poza tym PC-towcy będą mieli czego zazdroscic.

Niby czemu, skoro CoD 5 wyjdzie także na PC ? tongue.gif
firana140
a w jakich realiach będzie osadzona?

ja chce WWII !
montana
CYTAT(wiki1993 @ 28 02 2008, 19:18) *
CYTAT(montana @ 27 02 2008, 00:40) *

Niby czemu, skoro CoD 5 wyjdzie także na PC ? tongue.gif

Sory chyba coś przegapiłem ale i tak jest czym sie cieszyć . W końcu Call of Duty to nie jakas popierdólka typu Buzz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.