CYTAT
Wow! No tego to się nie spodziewałem.
Liga grecka słaba nie jest. Chociaż AEK w Lidze Mistrzów sobie nie poradził, to i tak słabą ekipą nie jest. A Żurawskiego uważałem za skończonego piłkarza, który już żadnej wartości nie ma, bo jego ostatni rok w kadrze był po prostu fatalny. Z Czechami był tak bardzo gorszy od Wichniarka, że nie mogłem uwierzyć, iż jeden jest kapitanem i wielką nadzieją kadry, a drugi dostał pierwsze i pewnie ostatnie powołanie.
A tutaj - gol w debiucie. Meczu nie widziałem, tak jak pewnie każdy, więc nie wiem, czy to efekt przypadku, czy świetnej gry Żurawskiego. Ale jakaś tam nadzieja się we mnie obudziła, że on coś tam jeszcze potrafi.
oqqozoLiga grecka słaba nie jest. Chociaż AEK w Lidze Mistrzów sobie nie poradził, to i tak słabą ekipą nie jest. A Żurawskiego uważałem za skończonego piłkarza, który już żadnej wartości nie ma, bo jego ostatni rok w kadrze był po prostu fatalny. Z Czechami był tak bardzo gorszy od Wichniarka, że nie mogłem uwierzyć, iż jeden jest kapitanem i wielką nadzieją kadry, a drugi dostał pierwsze i pewnie ostatnie powołanie.
A tutaj - gol w debiucie. Meczu nie widziałem, tak jak pewnie każdy, więc nie wiem, czy to efekt przypadku, czy świetnej gry Żurawskiego. Ale jakaś tam nadzieja się we mnie obudziła, że on coś tam jeszcze potrafi.
Ja dodam tylko tyle , że Polacy zawsze dodawali kolorytu
Ostatnio strzelał również Grzelak dla Xanthi (w 44 i 59 minucie).
Arkadiusz Malarz dzięki swoim występom kuszony jest grą w reprezentacji Grecji.
No i dlatego zakładam ten topic.