Cze!
Mam problem ostanio robilem reinstallke systemu...wszytko OK.Zainstalowalem WINRARA i sciagam film zlozony z 4 "partów" sciagnol się bez żadnych bledów itp.Nastepnie gdy chcialem go wypakowac WINRAREm przy kazdym parcie wyskakuje blad ze part jets uszkodzony i film nie chce sie rozpakowac...Sciagalem ze 3 razy ta sama wersje ,3 razy inne wersje i to samo!Tak samo jest jak sciagalaem office'a tez nie chcial sie rozpakowac...ściagalem "normalnie" z przedladarki ,z 2och menadzerów i NIC!CO MAM ROBIĆ ŻEBY SIE TO WKONCU ROZPRAKOWALO?
PS:reinstalowalem tez win rara ze 2 razy...a WINZIP'em tez sie nie da...
a jaka wersja tego rara? najnowsza?
teraz tak...i tez nic
EDIT:Właśnie sciągnołem to samo INTERNET EXPLOREREM i wszytko jest OK...(wcześniej ściągałem OPERĄ)
Ale to bez sensu że tylko IE moge sciagac...ktos cos poradzi?
Kupuj oryginały

Zainwestuj w słownik ort.
Spróbuj FireFoxem, jeśli będzie ok tzn. że masz coś pogrzebane w operze. Aha, do łączenia użyj jsplit;a , niby tego wiara używa. Masz problemy jak ściągasz torrenta [w częściach ] i go łączysz czy tylko jak np. z rapida lub http ?
ściągam RAPGETEM z rapidshare lub przez operę lub przez internet download manager i to samo...przy wypakowywaniu wyskakuje błąd przy każdym zmienianiu parta na nastepny...
co to jest jsplit?
nie działa ten prgram...on tylko przyjmuje party z końcówką .001 a ja mam .part1.rar
EDIT:Przy rozpakowywaniu filmu w całości 350mb też wywala błąd...(ściągalem 2 razy inny)
EDIT2:Rozpakowałem stay film który dawno ściągnołem i się rozpakował bez problemu...czyli wychodzi na to że jakos wszytkie te prgramy sciagają z minimalnymi błędami (zapewne kilka kb) i robią się błędy...ale nie da się na to nic zaradzić?Kiedyś ściągałem dkoładnie tymi samymi progsami i było git...przecież nie będe cały czas ściągał tylko IE....
Przeinstaluj operę może...
No nie mam pomysłu ;\
Kurcze no szkoda...bo tak samo jest jak sciagam z opery jak i internet download manager i tak samo z rapget'a...tylko jak sciagam z IE jest dobrze
hmm ale co moze byc nie tak?jak by bylo cos z laczem to by tez zle sciagalo z IE...
czasami nawet z innych serwerow małe pliki (2mb) sciagaja sie z bledem...
moze masz jakies milisekundowe rozlaczenie przez co plik sie zle pobiera
-przeskanuj spybotem kompa
- jakis antywirem
- scandisk/defrementacja
- inne konto usera
nie dawno robilem reinstallke kompa wiec chyba wiry odpadaja

chyba ze sie wkradl jakis... ;/
A przypadkiem nie jest to winą braku hasła? Wiem, że błahe, ale ostatnio tak miałam xD. 15 minut myślałam czemu błąd i sie okazało, że hasło źle wpisywałam xD
lol...nie

I nadal tak jest...czasami tylko ściągnie bez błędu...
Błagam pomóżcie!!
Super denerwujące to jest!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.