Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Facebreaker
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
bajej
EA zapowiedzialo ciekawą gierke, pracuja nad nia ludzie od FNR3. Pojawil sie pierwszy filmik http://www.gametrailers.com/game/6128.html
No i co? Wyglada super smile.gif. Przypomina mi sie wplasnie podejscie takie jak zastosowali panowie w TF2. Jesli bedzie tak miodna w multi jak poprzednik + humor(rozwalanie twarzy jak na filmie) to ja jestem w 102% zadowolony ;]. A jak wam sie podoba taki pomysl na gre?
qb3k
Dla mnie to dobrze wróży, bo EA chyba (oby!) zaczęło się wreszcie skupiać na gameplay'u, np. jak w Fife Street nowej (chociaż wiadomo- pierwsze śliwki robaczywki biggrin.gif). Ale ja już mam dość megarealistycznej grafiki- to, co osiągnięto do tej pory w zupełności mi wystarcza. Wolę fajną zabawę, z trochę karykaturalną grafą (chociaż także świetną), ale za to z tonami miodności.
Obsolete
Od razu przychodza mi na mysl skojarzenia z Ready 2 Rumble. Wolalbym, by ludzie od FNR3 skupili sie na kolejnej czesci swojej serii.
maciucha
EA opracowało nowy silnik graficzny i będzie go teraz wpychać gdzie się da confused.gif. Fifa Street 3 juz jest teraz Facebreaker... Ciekwe co nastepne... Ja zdezydowanie wolalbym nastepna czesc FNR...
qb3k
Ale co wsadzić do hipotetycznego FNR4? Lepsza grafika, nowy system uderzeń- to naprawdę zajęłoby niezłą kupę czasu. Zrobienie jeszcze bardziej realistycznej grafiki i czegoś lepszego od 'hejmejkerów' wydaje się aż nieprawdopodobne. A przecież tego samego tylko trochę podkręconego nikt nie lubi, prawda?
maciucha
CYTAT(qb3k @ 10 02 2008, 20:49) *
Ale co wsadzić do hipotetycznego FNR4? Lepsza grafika, nowy system uderzeń- to naprawdę zajęłoby niezłą kupę czasu. Zrobienie jeszcze bardziej realistycznej grafiki i czegoś lepszego od 'hejmejkerów' wydaje się aż nieprawdopodobne. A przecież tego samego tylko trochę podkręconego nikt nie lubi, prawda?

Szczerze Ci powiem, że ja nawet przepadam.
Wymyslenie jednego silnika graficznego i wpychanie go gdzie się da, absolutnie mi się nie podoba (szczególnie tego kreskówkowatego z TF2).
bajej
http://www.gamersyde.com/stream_7504_en.html

gejmplej
konan129
szybkie to trochę... ; p to co mi sie nie podoba to to, ze nie widac tak jakby efektów danych ciosów, nie wiem czy ktoś mnie zrozumie ale już mniejsza o to ^^ gra ujdzie, jeśli miałbym za nią zapłacic <100 zł ;]
Czezare
Ktos juz obczail demko?Jakie wrazenia?
camel
Pogralem chwile w demko i raczej wiecej nie bede probowal , graficznie bardzo dobra , edytor postaci , wgrywanie wlasnej twarzy bardzo profesjonalnie rozwiazane jednak grywalnosc ? no coz ubogie ciosy bardzo szybka rozgrywka wrecz za szybka poprostu nie wciagnelo mnie za duzo napieprzania w guziki za malo techniki smile.gif Ale gra pewnie znajdzie swoich fanow.
shy4
ja to widzę tak jakby serię "street" tylko, że w temacie boksu tongue.gif
miki77
Zabrałem się wreszcie za demo i moje odczucia są jak najbardziej pozytywne. Nieźle wypada edytor postaci i miałem naprawdę dużo frajdy bawiąc się mordą Piotrka Moore'a. Szybka rozgrywka przypadła mi do gustu, podobnie jak breakery. Dodatkowy plus za umieszczenie w soundtracku "Woman" smile.gif
Robsonf
CYTAT(camel @ 1 08 2008, 08:57) *
Pogralem chwile w demko i raczej wiecej nie bede probowal , graficznie bardzo dobra , edytor postaci , wgrywanie wlasnej twarzy bardzo profesjonalnie rozwiazane jednak grywalnosc ? no coz ubogie ciosy bardzo szybka rozgrywka wrecz za szybka poprostu nie wciagnelo mnie za duzo napieprzania w guziki za malo techniki smile.gif Ale gra pewnie znajdzie swoich fanow.

Moje odczucia są podobne. Gry na pewno nie kupię.

smile.gif Grafika jest ciekawa, postacie wyglądają naprawdę fajnie, ale nie powiedział już bym tego samego o arenach (jakoś niezbyt przypadły mi do gustu).

happy.gif Edytor postaci jest bardzo prosty, a przy tym daje bardzo duże możliwości, mi się udało w niecałą minutę stworzyć bardzo zabawnego boksera.

dry.gif Niektóra komba są ciekawe jednak mała ilość ciosów daje powtarzalność.

ohmy.gif Rozgrywka jest bardzo szybka i dynamiczna więc nie ma nawet chwili odsapnięcia.

catfight.gif A co kompromituje tą grę? Sterowanie - jest koszmarne i wymaga od nas ciągłego mashowania w przyciski, przez co gra, moim zdaniem traci na grywalności.

Podsumowując - Facebreaker Demo już wylatuje z dysku, a poza tym już wiem, że pełnej wersji nie kupię. Może komuś się spodoba, ale tej grze bliżej (jeśli chodzi o sterowanie) do gry Bejing 2008 niż FNR3.
tk
wpakowanie przekombinowanych postaci typu ten karateka to imo nietrafiony pomysł. gdyby skoncentrowali się na wyważonym w miarę rozsądku boksie ala wspomniane ready 2 rumble wyszło by o wiele lepiej, a tak to nie ciągnie mnie do tego specjalnie. a szkoda bo w dobrą arcade'ową mordoklepe z chęcią bym popykał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.