METAL GEAR ACID

Konwersja/odpowiednik gry znanej z PSP. Jeszcze nie grałem, dopiero zaraz zainstaluję. Ale nie wiem, czy coś ocenię, bo w wersję na PSP nie grałem. W każdym razie - "karcianka" w świecie MGS. Oficjalny release Konami.
MGS 3D - THE MISSION

W zasadzie nie jest to prawdziwy MGS, tylko fanowska przeróbka innej gry (Solid Weapon 3D). Ekran tytułowy jest trochę zmieniony, sam bohater jest wzorowany na Snejku, a gra polega na zachodzeniu przeciwników od tyłu i ataku z zaskoczenia - dokładnie jak w MGS. Polecam, wrażenie robi grafika w pełnym 3D.
DEVIL MAY CRY

Nie mam pytań. Często komórkowe gry to uproszczone wersje gier z dużych konsol, jakieś popierdółki. A to jest KONWERSJA. Full 3D, Dante jak w DMC3, mnóstwo broni, zarówno palnych jak i białych, różnorodni przeciwnicy, kombosy razem z systemem oceniania (D-SSS), ranki za każdą misję i związane z tym bonusy w postaci orbów, za które upgradujesz bronie i jeden z dwóch dostępnych stylów walki. Nieliniowa rozgrywka, wybór 50 misji, a na końcu walka z Cerberusem. Wygodne sterowanie - bieganie dżojstikiem, 1 i 3 ataki specjalne, 6 atak melee, 9 strzał, # skok.
A ja głupi myślałem, ze RE: Missions to szczyt możliwości Capcom i mojego k750i