Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NBA Street Homecourt
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
sivkins
Witam wlasnie nabyłem tą gre i chciał bym z jakims rodakiem zagrac wink.gif czy ktos z was posiada tą grę jesli tak prosze o odpowiedz i zamieszczenie psnid w tym temacie
rkBrain
Są straszne opóźnienia a Polaków to nie znajdziesz. Miałem tą wersję NBA i mogę powiedzieć, że gra się bardzo schematycznie. Wkurzają osoby, które mają 100% skuteczność podwójnych wsadów. Po prostu nie ma rady. A Gamebreaker w trybie online to porażka totalna przy tych lagach. Również w sieci znajduje się spora grupa kamperów, którzy zdobywają punkty wybijając się tylko od zawodnika z drużyny. Jest również pewien błąd, który jest nagminnie wykorzystywany. Alley-oop spoza ekranu. Po prostu delikwent cofa się na swoją połowę i manualnie wystawia zawodnika do alley-oopa. Nie ma opcji żebyś to zablokował bo zawodnik odpierający piłkę jest w momencie wyskoku poza ekranem. Pograsz sam zobaczysz. Ja zamierzam kupić zwykłe NBA.
sivkins
dry.gif No to mam doła liczyłem na online w tej grze ciekawe jak sie prezentuje nba live lub 2k8 online?
rkBrain
Nie ma co płakać. Gra jest efektowna ale szybko się nudzi. Można zawsze kupić zwykłe NBA lub poczekać na nową część, która pewnie się ukarze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.