sivkins
13 02 2008, 00:12
Witam wlasnie nabyłem tą gre i chciał bym z jakims rodakiem zagrac

czy ktos z was posiada tą grę jesli tak prosze o odpowiedz i zamieszczenie psnid w tym temacie
rkBrain
13 02 2008, 20:30
Są straszne opóźnienia a Polaków to nie znajdziesz. Miałem tą wersję NBA i mogę powiedzieć, że gra się bardzo schematycznie. Wkurzają osoby, które mają 100% skuteczność podwójnych wsadów. Po prostu nie ma rady. A Gamebreaker w trybie online to porażka totalna przy tych lagach. Również w sieci znajduje się spora grupa kamperów, którzy zdobywają punkty wybijając się tylko od zawodnika z drużyny. Jest również pewien błąd, który jest nagminnie wykorzystywany. Alley-oop spoza ekranu. Po prostu delikwent cofa się na swoją połowę i manualnie wystawia zawodnika do alley-oopa. Nie ma opcji żebyś to zablokował bo zawodnik odpierający piłkę jest w momencie wyskoku poza ekranem. Pograsz sam zobaczysz. Ja zamierzam kupić zwykłe NBA.
sivkins
14 02 2008, 01:10

No to mam doła liczyłem na online w tej grze ciekawe jak sie prezentuje nba live lub 2k8 online?
rkBrain
15 02 2008, 20:58
Nie ma co płakać. Gra jest efektowna ale szybko się nudzi. Można zawsze kupić zwykłe NBA lub poczekać na nową część, która pewnie się ukarze.