Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Extras (Statyści)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
helveg
wczoraj w nocy skonczylem ogladac ostatni odcinek tego serialu i z wrazenia nie zasnalem;) co sie bede rozpisywal, niech przekonaja Was slowa kolezki z Monty Python: "the finest sitcom ever crafted since the cosmos was created. exept for mine" /john cleese/ - POLECAM i tyle cool.gif

2 sezony po 6 odcinkow plus konczacy cala historie epizod swiateczny - christmas special, warto ogladnac do konca bo poziom rosnie z kazdym kolejnym odcinkiem, a wspomniany wyzej finalowy odcinek to mistrzostwo swiata, jeszcze raz !POLECAM!

i tu mam prosbe bo niestety ne ma napisow do tego serialu, znalazlem jedynie do pierwszych 3 epizodow, reszte ogladnalem bez i pewnie wielu z Was sobie bez napisow poradzi, ale tak BARDZO CHCE POLECIC TEN SERIAL WSZYSTKIM (takze nie znajacym angielskiego), ze chcialbym zachecic kogos do zrobienia tlumaczen do "extras" ninja.gif

ps. tych kolesi zobaczycie w "extras" biggrin.gif http://youtube.com/watch?v=38T0BF2WAHk&feature=related

BBC daje rade, brawo
nWo
ten koles to chyba gral w UK wersji THE OFFICE dry.gif czy statysci to tez cos w stylu tego serialu ? bo niechce w ciemno sciagac, o czym to jest ?
Hela
CYTAT(nWo @ 16 02 2008, 15:31) *
ten koles to chyba gral w UK wersji THE OFFICE dry.gif czy statysci to tez cos w stylu tego serialu ? bo niechce w ciemno sciagac, o czym to jest ?

Ten koleś stworzył The Office UK, napisał wszystkie odcinki razem ze swoim przyjacielem; jest producentem oraz pomógł napisać kilka odcinków Office US.
Dante
Dzisiaj oblookałem czesc odcinków i musze przyznac że spoko serial nie wiem czy najsmieszniejszy ale ma zabawne momenty i gwiazdy pojawiają się jak nerd reżyser w pierwszym epie.
helveg
ten koles napisal tez wszystkie odcinki Extras ze swoim przyjacielem, przyjaciel btw gra super role w Extras za ktora zgarnal BAFE, a Ricky ma juz BAFTY, zlote globy emmy i inne nagrody za swoja tworczosc zarowno jakos scenarzysta jak i aktor, obecnie ma swoje 5 minut i robi kariere w USA, jakis film dla dreamworks robi, sie zobaczy, tymczasem ogladc extras! warto, jak ktos sie waha zawsze mozna klipy na Youtube luknac

http://youtube.com/watch?v=EnIiN7xSFpA&feature=related
Hela
Pierwszy sezon nie był aż taki dobry jak się spodziewałem, ale drugi jest świetny. Odcinki z Leglolasem i Potterem mnie po prostu rozwaliły na łopatki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.