Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Zamieniam złotówki na pieniądze w Pay-Palu
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
ping
Na pewno wśród nas jest wiele osób które chciałyby zamówić coś z netu, np. Play-Asia, ale nie posiadają karty kredytowej dzięki której można by było dokonać zakupu. Wiadomo także że wiele sklepów internetowych akceptuje pay-pal jako metodę płatności. W związku z tym proponuję pomoc - jestem w stanie przelać (o ile aktualnie dysponuje funduszami na pay-pal'u) pieniądze na konto pay-pal zainteresowanego. Wygląda to tak - zainteresowany wpłaca mi na konto bankowe odpowiednią dla niego sumę + 10% z tej sumy, ja po zaksięgowaniu wpłaty śle pieniądze na jego konto pay-pal. Ważne jest ustawienie w pay-palu dolara jako podstawowej waluty (aby uniknąć niepotrzebnych prowizji). Znajdą się chętni? Czy może pomył z dupy? wink.gif
kat_robert
ja bym sie moze skusil
ale tak gdzies za dwa tygodnie dokladnie sie zobaczy
ping
luz, nadal aktualne wink.gif
IslandClaws
potwierdzam uczciwosc i blyskawiczna wplate !
dx36
ping intersuje mnie kupno mgs4 lub gta4 limitowanej edycji ile by to wszystko kosztowalo z wysylką i twoją prowizją ??
ping
chodzi Ci o ogólny kosztorys czy sprowadzenie przeze mnie? Bo jeśli o to drugie to raczej się na to nie piszę, nie chce brać ryzyka (małego bo małego, ale jednak) oclenia paczki na siebie wink.gif. Myślę że MGSa 4 będzie można wciągnąć przy premierze za 59 dolców + około 10 wysyłka = 69$+6,90$ prowizji. Ale póki co można się jedynie w jasnowidza bawić, przynajmniej dopóki gra się nie ukazała. W wypadku GTA nie mam pojęcia, nie wiem po ile taka limitka będzie schodzić ale wątpię w sens ściągania limitki GTA ze względu na wagę i wartość przedmiotu.
dx36
no wlasnie chodzilo mi o to drugie smile.gif jakby co to odezwij sie na moje gg obgadamy wszystko
elsaint360
A byłbyś w stannie przelać do play asia(wiem, że lamerskie pytanie). To +10% to jest z Twoją usługę, tak?BTW-byłbyś w staanie sprowadzić mi grę? biggrin.gif
ping
ok, mały burdel się robi. Podkreślam - nie sprowadzam nikomu gier, nie jest to dla mnie opłacalne, narażam się na koszta (cło, zaginięcie paczki - odpukać w niemalowane), muszę dogrywać wszystko ze sprzedawcami a potem biegać na pocztę za paczkami wink.gif niestety nie mam na to czasu. Robię tylko przelewy.
Prude
CYTAT(IslandClaws @ 18 03 2008, 07:46) *
potwierdzam uczciwosc i blyskawiczna wplate !

ode mnie również +
smile.gif
lutoslav
Siemano. Ja byc moze bym sie niedlugo skusił na taka wymiane pieniedzy, ale mam jedno pytanko. W jaki sposob samemu mozna zamienic swoje pieniadze na pieniadze paypalowe? Nie moge tego znalezc w ich helpie:/
Grigori
Musisz podpiąć kartę kredytową lub kartę wirtualną (zwykłe debetowe nie działają) do konta PayPal. Z niej ściąga pieniądze w razie potrzeby.
lutoslav
Ok, juz wszystko ogarnalem^^ Troche mi to zajeło ale juz wszystko si^^
ping
swoją drogą moje usługi na pewien czas wstrzymuje do odwołania.
Grigori
-
peter.a
To już za darmo nic nie ma w tym kraju? happy.gif
ping
ja pobierałem opłatę bo oszczędności miałem w dolarach i nie chciałem tracić na kursie/prowizjach wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.