Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Empire Total War
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
AumaanAnubis
Nastepna czesc total war bedzie w czasach ktorych najbardziej nie lubie(ale gre pewnie i tak kupie biggrin.gif )
http://www.totalwar.org.pl/?ArtId=600 - link do infa jak by ktos jeszcze nie slyszal.
Z nowosci beda wreszcie bitwy morskie w ktorych sami bedziemy mogli pokierowac jednostakami(wczesniej byla tylko automatyczna bitwa).
A co wy o tej czesci myslicie?Czego oczekujecie co chcielibyscie aby sie zmienilo?
Canaris
czego oczekuje po Empires ???
- LEPSZEGO AI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dyplomacji na poziomie Europa Universalis
- i wielu wielu innych rzeczy

szczerze mówiąc nienawidze tego okresu ( napoleon itp ) ale zagram jeśli będą dwie nacje : Rzeczypospolita z kupą wrogów , słabym wojskiem , leżącą ekonomią itp ( tak jak było naprawde ) i rodzące sie USA walczące o niepodległość biggrin.gif biggrin.gif ( Patriota z Melem Gibsonem sie kłania ) biggrin.gif
AumaanAnubis
Wlasnie to nieszczesne AI i dyplomacja...Obysmy sie znowu co do tych rzeczy nie zawiedli.
A tego okresu serio jakos nie lubie.Sam nawet do konca nie wiem dlaczego...Moze przez te bronie co po pojedynczym strzale trza ladowac pol minuty...
najbardziej ciekawia mnie bitwy morskie bo wreszcie o zwyciestwie bedzie decydowac strategia a nie liczba okretow.
Oby tez Empire Total War nie mialo wymagan wiekszych niz Medievall II Total War bo nie wiem czy wtedy moj komp to pociagnie dobrze biggrin.gif
kopaa
Napewno wymagania beda 2x wieksze smile.gif

Jak nie bedzie Polski to poprowadze ruskich na podbój Europy, ahhh nie moge sie doczekać takiej bitwy pod Połtawą to bedzię coś pieknego, ciekawe czy bedzie można grać japońcami to by byla dopiero atrkacyjna rozrywka, odizolowany kraj, dynamicznie się rozwijający i z przestarzała armia, co chwile bunty, ogromny potencjał i potężne kolonialne mocarstwa europejskie to by było piekne.
AI ma być sto razy lepsze niż te w Romie naprawde, mam nadzieje ze tym razem wysilą dupsko i armie wroga bedą nas w stanie zaskoczyć, panstwa bedą przestrzegać sojuszy i pilnować równowagi. To bylaby piekna gra .
AumaanAnubis
i chyba kazdy ma nadzieje ze bedzie biggrin.gif
Ale z tym 100 razy lepszym AI to chyba przesadziles tongue.gif(chociaz fajnie by bylo gdybys mial racje...)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.