Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Goldeneye
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
tewus
http://www.gameonly.pl/newsy/13643

jak myslicie? sa sugestie, ze to nowy Rallisport lub Goldeneye. mnie osobiscie, wkrwiaja takie zagrywki. jesli to nie bedzie cos na miare RSC albo Goldeneye, to smiechu warte.
Master_Lukas
Ktos w komentach dal ten link:

http://img253.imageshack.us/img253/5223/comparisonui8.jpg
C1REX
To by miało sens. Goldeneye zrobił trochę szumu w okół siebie.

Jeden z lepszych shooterów w historii podobno.
tewus
a ten screen z tego porownania (ten z goldeneye), jest jakims znaczacym screenem? jakims charakterystycznym? bo w innym przypadku dziwne bylo by porownywanie tego fragmentu do tego.
marek1712
A może to wreszcie Goldeneye dla XBLA? Ta drabinka by miała wtedy sens...
t3xz
Co by to nie było, kolejny ex cieszy.
C1REX
QUOTE(t3xz @ 19 02 2008, 18:29) *

Kolejna dobra gra cieszy. Nie wiem co takiego dobrego w exclusivach z punktu widzenia gracza.
t3xz
CYTAT(C1REX @ 19 02 2008, 22:10) *
CYTAT(t3xz @ 19 02 2008, 18:29) *

Kolejna dobra gra cieszy. Nie wiem co takiego dobrego w exclusivach z punktu widzenia gracza.

Czysty szowinizm. Ja i moi kumple mamy coś, czego nie mają Ci goście z czerwonymi twarzami. Czujemy się lepsi...
Maiden
Najlepszy FP's w Historii!!!!!

MASAKRA OBY OBY OBY!!!
ogqozo
Kurde, remake'i z reguły mnie nie kręcą, ale Goldeneye... nie no, ciekaw jestem, co z tego wyjdzie. Może wyjść archaiczna ciekawostka, która będzie tylko drażnić rozgrywką, ale mogą też się postarać i w pełni dostosować tego kultowego FPS-a do nowej konsoli i wtedy wyjdzie coś genialnego. Chodzi w sumie tylko o przeniesienie, bo w oryginalnego Goldeneye'a się do dzisiaj świetnie gra (przynajmniej jak dla mnie - może to kwestia przyzwyczajenia do nintendowskiej gałki analogowej).

Remake Conkera był całkiem niezły, tak że jestem dobrej myśli. Może być must-have. Z drugiej strony, remake gry, którą każdy zna na pamięć, to też nie jest nic, co by mi zrywało kapcie ze stóp. Może dzięki temu X360 przyciągnie młodych graczy, którzy nie mieli okazji obcować z N64.
wrog
Polecam jednak zajrzeć do źródła - http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=183009

Ważny fragment:
"There'll be no satisfying conclusion... but maybe, together, we can take down the whole system. Or, er, change a few minds."
_Blaze_
http://img246.imageshack.us/img246/9127/gefd9.jpg

No to mamy remake ;] Juz chyba jasne co to za gra za ktora kryje sie taki hype patrzac nawet na fakt ze MS wykupil Rare co nie? ;] Mam nadzieje ze tego nie zawala i nie powinni, Conker im bardzo dobrze wyszedl i miejsmy nadzieje ze tak samo bedzie z 007 ;]
bajej
to bedzie pelnoprawna gra na dvd czy XBLA?
Xymek
Jezeli bedzie to pelnoprawna gra wydana na DVD to chyba posikam sie ze szczescia GoldenEye to dla mnie FPS wszechczasow smile.gif
Zajcik
http://img147.imageshack.us/img147/2536/c8...9d4c2f63cb7.jpg

Opublikowano juz calego screena, gdyz dalsza zabawa nie ma sensu smile.gif

Dud.ek
Troche biednie to wygląda jak na pełnoprawny tytuł.
ogqozo
Bardzo podobne do oryginału. Może zmienione zostaną inne elementy gry, no nie wiem. Jakby co to zawsze zostaje po prostu świetna gra z dawnych lat, taka namiastka Vritual Console dla posiadaczy X360. Ale wydaje mi się, że jakieś bajery dodadzą.
yaczes
Turoka 2 powinni dac - najlepszy multi ever ;f (headshoty z RL, cerebral bore ohmy.gif)
cichy_
Będzie to wersja Arcade.
marek1712
LOL - wiedziałem smile.gif Pytanie za ile będą sprzedawali? Na bank za co najmniej 1200MSP sad.gif
POK
1200Mp to maksymalna suma za grę z XLA. W przeliczeniu na złotówki wychodzi ok 40zł, czyli nie jest źle. Jak wyjdzie to na 100% zakupię. No i pewnie będzie zajmować 150MB (max), ale to akurat pikuś smile.gif Fajnie, że chociaż trochę polepszyli grafikę (ładniejsze tekstury, bronie), szkoda jedynie, iż przeciwnicy wyglądają tak samo.
Maiden
Jeju pamiętacie misję w dżungli? Ale ona mną kiedyś pozamiała. Ech, te piękne czasy dziś takich gier nie ma papa.gif

Kto się ze mną zgodzi sad.gif
ArkejD
YESSS YESS YESS, poezja po prostu, już ostatnio rozmyślałem nad ponownym kupnem n64 właśnie dla tej gry a tu TAKA sroga niespodzianka !!
Najlepszy fps w jakiego grałem, a już na pewno najlepsza gra na n64 w moim rankingu. Mam nadzieję że zostawią ten zaje.bisty soundtrack, bo jak nie to strata klimatu gwarantowana

ciesze się jak nie wiem !!
gomez_2006
A ja w Goldeneye nigdy nie grałem, chyba się skusze.;]
Psyko
Świetnie! Goldeneye do zassania z 4 dyszki po lekkim faceliftingu. Gra jest przemocarna i fajnie będzie zrobić sobie taką sentymentalną podróż dzięki temu tytułowi. No i pad do 360 przyczyni się do wygodnego sterowania, bo granie na padzie od N64 swego czasu było dla mnie koszmarem...
ogqozo
CYTAT
No i pad do 360 przyczyni się do wygodnego sterowania, bo granie na padzie od N64 swego czasu było dla mnie koszmarem...

Dla mnie pad do N64 był najlepszy do FPS-ów - jakoś wolę chodzić przyciskami, niż analogiem, a tylko tam są strzałki z prawej strony. Z drugiej strony, w padach N64 po pewnym czasie zawodziła celność analoga, więc tutaj liczę na poprawę.
Psyko
Wszystko zależy od preferencji oqgozo. Dla mnie pad do N64 był koszmarny, a Xboxowy to cud do FPSów.
ArkejD
No niestety gałka była mocno taka sobie, po paru miesiącach katowania, niesamowicie mocno się wyrabiała, przez co nie zawsze wszystko chodziło tak jak trzeba. Na n64 grałem tylko w dwa fpsy pierwszy turok i właśnie goldeneye i chociaż wtedy mi to nie przeszkadzało, tak dziś ciężko by mi było sterować spluwą lewą ręką.

Co do pada xboxowego to się zgadzam, nie ma lepszego pada do gier fps, głownie za sprawą świetnych gałek, czegoś co mnie strasznie wnerwiało w padzie sony - braku takiej dokładności. Killzone był dla mnie mało grywalny
Salwador
Pamiętacie multi w tym Goldeneye??Pamiętam te czasy jak trzaskałem z kumplami na splicie..był też mega super!!
Flaha
Są jakieś szanse że wrzucą obsługę online przez xbl (multiplayer) ? Jeśli tak to może nawet się skusze tongue.gif
Maiden
Na 100% wrzucą xD

A co Andrzej, pogrywałeś smile.gif?
Psyko
Chyba wszyscy kiedyś w Goldena pogrywali. Czysty miód nie licząc padów od 64 i gry jak w moim przypadku w 4 na 14 calówwce, potem dopiero na 21 i finalnie 25 cali zesmy sie przeiesli smile.gif
Logan
CYTAT
Microsoft Games Studios po raz kolejny potwierdza, że nie ma w swoich planach wydawniczych GoldenEye dla Xbox Live Arcade, z powodu problemów licencyjnych i braku zgody ze strony Nintendo. Wiara graczy została odnowiona za sprawą szumnie zapowiadanej publikacji dotyczącej tej gry w magazynie "Xbox World 360". Według MGS: "artykuł został całkowicie oparty na plotkach i spekulacjach". Podobno żaden z redaktorów czasopisma nie próbował nawet skontaktować się z Microsoftem, by uzyskać jakiekolwiek informacje. Oczywiście Microsoft Games Studios twierdzi, że z wielką przyjemnością wypuściłoby ten tytuł, ale to nie zależy wyłącznie od nich.

CYTAT
Aktualizacja: Magazyn nie pozostał dłużny i na swojej stronie internetowej informuje, że autor tekstu miał okazję pograć w tę wersję GoldenEye i zwyczajnie opisał szczegółowo swoje wrażenia, dorzucając sporo obrazków. Żadnych spekulacji czy opierania się na plotkach w takim razie. W zamieszczonym krótkim cytacie można wyczytać o przygotowanych od podstaw efektach graficznych (np. w dżungli każde drzewko czy roślinkę zrobiono od nowa). Nie zmienia to jednak faktu, że do ewentualnego ukazania się tytułu jeszcze długa droga.

z onlinecenter.pl
ArkejD
u fuckin' kiddin' me ?

chyba ktoś sobie zapracował na strzala z buta w ryj, to nie moze byc prawda, jak tak to ladnie się skur.wili zeby tylko zrobil szum wokol siebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.