Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The King of Kong
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Ceglash
Przypadkiem wpadłem niedawno na pewną stronę z recenzjami filmów i moim oczom ukazał się ten dziwny tytuł. Cóż, pomyślałem sobie - "pewnie jakiś film o małpach", ale gdy ujrzałem plakat i tytuł artykułu "Za garść żetonów" mój móżdżek zakomunikował: oh to chyba coś o kultowej grze "Donkey Kong". I nie myliłem się...

Przeczytałem całą reckę i w te pędy zacząłem szukać rzeczonego filmu. Oczywiście znalazłem(ach ten wspaniały Internet;)), obejrzałem i... teraz spróbuję przekonac Was do zapoznanioa się z tym dokumentem.
A o czym on tak dokładnie jest? A o niejakim Billym Mitchellu, którego rekord punktowy w grze "Donkey Kong" przez blisko 20 lat pozostawał nie do pobicia. Pan Mitchell dzięki swojemu wyczynowi zyskał nieprawdopodobną sławę na czym oczywiście potrafił sporo zarabiać. Trwało to jednak do czasu gdy za rozpracowywanie gry Nintendo wziął się nieznany dotąd, szary człowieczek o imieniu Steve Wiebe. Dalej nie będę pisał aby nie spoilować. Napisze tylko, że naprawdę warto ten film domumentalny obejrzeć a dla Graczy jest to chyba nawet pozycja obowiązkowa!
signap
da rade obejrzec bez napisow? Czy jest tam jakies trudniejsze slownictwo?
Samuel666
Da rade, spokojnie wszystko zrozumiesz.
_Milan_
obejrzalem.

Bill Mitchell - zydowski smierdzacy tchorz i gbur
Mastachi
Tez go nie lubie
Fab3r
Obejrzałem film i jest po prostu genialny - Steve Weeb(ee) to czysta esencja hardkorowca hyh.gif. A Mitchell to ci.pa 0 nie dość że się buraczy, to jeszcze boi się pokazać na turnieju - dobrze że rekord nie jest już jego - niedługo aktualizacja Księgi Guiness'a smile.gif
Polecam ten film wszystkim!
Mastachi
Sprawdz sobie gdzies, ale znowu jest jego... I to publicznie zrobil
nWo
Wow jestem pod wrazeniem, Weebie rewelacyjnie rozpracowal maszyne smile.gif No a Mitchel, no cóż nie mozna mu odmowic posiadania przez tyle lat rekordu, ale faktycznie stchórzył. Na filmie pokazali jak Weebie stawil sie gotowy i pobil jego rekord a ten cwel siedzi sobie na kanapie i wysyla tasme dry.gif ze niby on czasu nie ma, a na kanapie ma czas siedziec.
Fab3r
CYTAT(Mastachi @ 30 03 2008, 23:14) *
Sprawdz sobie gdzies, ale znowu jest jego... I to publicznie zrobil

Kórwa... Mówi się trudno, to Weebie jest bohaterem filmu o DK i basta.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.