Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wiedźmin.
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
DaniDevil

Przebąkiwano na ten temat już od dłuższego czasu, gracze konsolowi łudzą się, że jeden z największych hitów 2008 roku zakręci się także w paszczach ich maszynek, ale teraz... nie, nie mamy oficjalnego potwierdzenia, ale informacje, które do tej pory napłynęły do sieci wskazują tylko na jedno - The Witcher jest konwertowany na konsole nowej generacji! Skąd te rewelacje? Mimo, iż CD Projekt nie ogłosił tego oficjalnie, to profil starszego programisty owej firmy - Tomasza Jonarskiego - może być dla fanów Geralta bardzo, ale to bardzo interesujący. Więcej informacji w rozwinięciu...

Otóż spójrzcie na umieszczony wyżej obrazek i przeczytajcie sobie, co napisane było na profilu Jonarskiego jeszcze do niedawna. "Praca przy tworzeniu technologii do gry Wiedźmin na konsole nowej generacji - Xbox360 i PlayStation 3". Oczywiście w niedługi czas po opublikowaniu tych rewelacji... zniknęły one w niewiadomych okolicznościach z profilu pracownika firmy, jednak jeden z redaktorów największego serwisu o grach video w Polsce zdążył zrobić screenshota (i chwała mu za to!). Czyżby więc konsolowa wersja Geralta w planach CD Projektu jednak była? Dopóki nie mamy oficjalnego potwierdzenia tej rewelacji, nie możemy ze 100%-ową pewnością tego stwierdzić, jednak wszystkie fakty oraz nieumiejętność dochowania tajemnicy przez Jonarskiego, na to właśnie wskazują.

Oczywiście jakichkolwiek informacji na temat daty premiery produktu, okładki i tym podobnych szczegółów, oraz ewentualnych zmian w samej grze, brak. Czekamy na rozwój wypadków...
alexx-1
Za(pipi)isty podtytul tematu, a w gre to wole zagrac na PC - mam kilka powodow ;p
signap
granie na pc w wiedzmina to majac c2d e2160, 1gb ram, 8600gt to nawet nie ma plynnego grania na LOW bo fpsy byly miedzy 15-25!!!!!!!!!! (u mnie)
Dr.Czekolada
Gra ma niestety koszmarnie niezoptymalizowany engine (i niestety moim zdaniem, nie rekompensuje to widokami confused.gif). Ale imo gra świetna, nie wiem czy chciałbym ją ujrzeć na konsolach, to trochę takie ... nieklimatyczne, ale gdyby gra została przemodelowana na lepsze..... (i byłaby po Polsku....).
Tamashi
Wiedźmin to moje osotatnio najgorsze rozczarowanie. Liczyłem na fajną grę, a dostałem najwyżej średnią grę. Tak więc wisi mi to wyjdzie na konsole czy nie. I jeszcze do do pierwszego posta: hit 2008? Wtf xd?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.