Mam dziwny problem. Jeszcze rok temu mialem Neostrade i bez problemu wchodzilem na Gamespot. Potem zmienilem lacze na Dialoga. Od tamtej pory nie moge wejsc na ten serwis. Myslalem, ze moze cos nie tak na kompie itp, ale gdy mialem jeszcze PS3 z zainstalowanym Linuxem, specjalnie sprawdzilem i niestety to samo. Dodam tylko, ze nie bylem nawet zarejestrowany na tej strony, wiec ban czy cokolwiek w ten desen odpada. Ktos ma pomysl jak rozwiazac ten problem?
Jak wuj że mu ktoś z obsługi pomoże

A nie możesz wejść tzn co? Strona się nie pojawia? Pojawia się jakiś błąd ??
No i tak BTW.
CYTAT
3) ...zobacz czy odpowiedź na Twoje pytanie nie stoi już w tych kilku przyklejonych tematach "FAQ..."
Przypominam też o osobnym dziale "PC"- tam też jest kilka przyklejonych tematów, do których serdecznie zapraszam. Starajmy się zakładać tutaj tematy stricte konsolowe. Od reszty niech będzie dział PC.
yasiekk
22 02 2008, 21:16
Może coś z DNSami.
Jakis czas temu wyskakiwal blad i komunikat "connection timeout" czy cos takiego. Teraz nic sie nie dzieje, jest tylko "biala strona". Centralnie jest to jedyna strona, z ktora mam problemy.
PS. Czy moglbym prosic jakiegos moda, zeby przerzucil ten temat do odpowiedniego dzialu ?
zduniacz
4 03 2008, 10:27
Sprawdz czy uda ci sie wejsc wpisujac sam adres ip 216.239.113.172
U mnie jest tak ze strona normalnie dziala, a przy wchodzeniu przez IP jest wlasnie bialo jak mowisz. Skoro u Ciebie bialo jest przy wcohdzeniu przez adres to moze przez IP bedzie normalnie.
Niestety calo czas to samo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.