Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bushido Blade II
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
adi9998
Tak jak w temacie smile.gif. Szukam podobnej gry do Bushido Blade II, tyle że już na ps2 ...
Coati
wielu szukalo... ale niestety tak klimatycznej gry z podobnym systemem chyba nie ma///
consoleboy
Bezpośredniego sequela bushido Blade II nigdy się nie doczekał, ale jednym z duchowych spadkobierców jest określany "Kengo: Master of Bushido" . Szczerze mówiąc, niewiele mogę o tej grze powiedzieć, gdyż jedyny mój kontakt z ową grą, zawdzięczam pewnemu programowi o nazwie "Hyper" dobre 5,6 lat temu ;D A, no i najważniejsza wiadomość ,która zasmuci pewnie wielu fanów bushido blade, a dotyczy bezpośrednio gry Kengo jest to ,iż.... pasek energii wraca do łask sad.gif
adi9998
CYTAT(consoleboy @ 23 02 2008, 15:49) *
Bezpośredniego sequela bushido Blade II nigdy się nie doczekał, ale jednym z duchowych spadkobierców jest określany "Kengo: Master of Bushido" . Szczerze mówiąc, niewiele mogę o tej grze powiedzieć, gdyż jedyny mój kontakt z ową grą, zawdzięczam programu o nazwie "Hyper" dobre 5,6 lat temu ;D A, no i najważniejsza wiadomość ,która zasmuci pewnie wielu fanów bushido blade, a dotyczy bezpośrednio gry Kengo jest to ,iż.... pasek energii wraca do łask sad.gif

Szkoda ... Trzeba będzie sprawdzić to Kengo: Master of Bushido.
Super Big Boss
Kengo: Master of Bushido jest OK, na pewno lepsze niż Kengo: Zero. Fajny trening, całkiem rozbudowany system walki. Ja jednak wolę stare Bushido Blade (jedynka)- jest to najlepszy symulator samuraja i tak już (niestety) pozostanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.