Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Warto kupić?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Carleone
A więc tak, posiadam PS3 i PSP a mimo wszystko tęsknie za czasami kiedy męczyłem gry na PSX'ie. Gdy sprzedawałem swojego psx'a byłem małym chłopcem i szczerze mówiąc słabo to pamiętam tongue.gif Pamiętam że grałem dużo w Tekkena 3 i GT 2 ale na tym się kończy. Nie grałem na pewno w FF VII czego bardzo żałuje. Ostatnio oglądając piękne PSOne na allegro nasunął mi się pomysł żeby jednak kupić tą konsole. Czy warto ? Choćby miała nawet po zagraniu kilku gier kurzyć się na półce? Co o tym sądzicie?
Pan Pieczarka
Wg. mnie lepiej byś wyszedł, gdybyś kupił PS2 i oddzielną memorkę dla PS1. Chyba, że nie masz wystarczająco dużej ilości gotówki lub chcesz czuć ten oldskulowy feeling nawet przy naciskaniu powera. (:
Carleone
Po pierwsze - mam PS3 więc kupno PS2 jest bezsensu dlatego, że na Ps3 moge odpalić gry z PS2, i dlatego, że nie tesknie za klimatem PS2 a PSOne wink.gif Co do kasy też nie jest najlepiej tongue.gif Chyba jednak skusze się na PSOne, najlepiej przerobionego, i chętnie kupiłbym jeszcze jakieś oryginały do tego, GT2 na pewno biggrin.gif
Rafael_Sorel
Tylko jak sie już zdecydujesz to nie kupuj Ps-one tylko pospolitego szaraka z dobrym laserkiem ------ miałem możliwość dużo razy naprawiania przeróżnych szaraków i małych pleyaków i ps-one często sie zdarza ze nie laser siada lecz układ sterujący laserem.
genetyk@
szarak ladniejszy od psone (chociaz dluzej mialej to drugie), ale warto kupic, wspomnienia wroca i w jakis sposob odmolisz sie od super graficznie gierek, ktore coraz czesciej nie maja dobrej grywalnosci smile.gif
Kukles
Warto napewno. Ja tez mam ps3 ale zaczalem kupowac gry z psx'a. Narazie mam MGS, FF 8 i 9. Jestem w trakcie kupowania FF 7 i Silent Hilla.
michal89a23
Masz przecież PSP..... może za nie dużą opłatą pobierać gry z PSONE na PSP ( polecam www.store.playstation.com ) , tytułów na razie nie jest dużo ale z czasem będzie jeszcze więcej ( jest zapowiedź MGS-a biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif już nie mogę się doczekać). Jeżeli nie chcesz czekać to ściągasz nieoficjalnego softa do PSP , konwertujesz kopie zapasową gry z PSX-a no i .... GRASZ:D:D:D....... Ponoć nie tracisz gwarancji na swoją PSP po wgraniu nieoficjalnego softa więc niczym nie ryzykujesz
Rafael_Sorel
Miałem okazje zaszaleć w MK Trilogy na PSP oczywiście konwersja z PSX-a warto
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.