Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Shagohad
Zapowiada sie ciekawie, tym bardziej jak sadzac po screenach to GDI dostalo niezlego kopa w postaci nowych jednostek/ulepszen. Moze w koncu skonczy sie panowanie Scrinow przez Live i frakcje beda bardziej wyrownane. Ja juz zacieram rece biggrin.gif
Sokolov
Ja też się doczekać nie mogę smile.gif Tylko kiedy premiera? Jakoś cicho jest na razie o tej grze.
Shagohad
Chodzą słuchy o 24 Marca, wiec uznajmy to za oficjalna date smile.gif. Tylko ze by cena nie byla jakas kosmiczna jak na dodatek hyh.gif
signap
http://www.youtube.com/watch?v=yMB6RlB_eW8...//polygamia.pl/

nowe rozwiazania do budowania jak i treningu/produkcji armi
alexx-1
Nie oplaca sie kupywac tego dodatku na X360, kosztuje tyle co pelnoprawny tytul. Juz duzo bardziej oplaca sie kupic wersje na PC, ktora ma lepsze sterowanie, grafike, darmowy online, polska wersje i jest prawie o 150zl tansza... ohmy.gif
z2djtkose
Ja tam jestem na etapie tiberium wars , strasznie wciąga smile.gif Jest jakas lista co konkretnie będzie nowego ?
Zeratul
Kto juz kupil? Bylem wczoraj w GS zastanawiajac sie nad zakupem... ale chyba poczekam, az stanieje... za duzo mam gier na chacie...

Sokoov ty pewnie bedziesz mial pierwszy napisz, co i jak...
Sokolov
Na razie nie planuje kupna, chociaż cena jest kusząca, 119 zł za nówkę w sklepie wink.gif
Zeratul
e to czekaj, zgadamy sie kiedys w przyszlosci, to razem kupimy to jeszcze pociosamy multi wink.gif
alexx-1
Ja to kupilem ostatnio i jest swietny. Ma tez nowy interfejs.

Gral juz ktos z forum w to oprocz mnie? Bo mam taki problem, nie wiem jak odblokowac ostatniego ukrytego achievementa. (gre przeszedłem na hard i wykonałem wszystkie bonusowe misje...)
[InSaNe]
Czy osoby, ktore w to graly/graja, moglyby cos napisac o tej grze? Czy zrobiona jest z takim rozmachem jak Tiberium Wars? wink.gif Serwisy zjechaly troche te gre, a ja sie zastanawiam nad zakupem, bo cena jest niska, a i uniwersum C&C lubie smile.gif
Shagohad
Zagralem... i stwierdzam ze gra jest warta zakupu smile.gif. 3 glowne frakcje i po dwie pochodne od nich co daje razem 9 frakcji do wyboru smile.gif. Duzo nowych jednostek... wyglada na duzo bardziej zbalansowany rozklad sil jak w Tiberium Wars smile.gif. Nie wiem jak z kampania, ale poki co moge grac tylko kampanie NOD, chyba ze tak mialo byc... Jeszcze nie wiem jak Xbox LIVE ale sprawdze i dam znac smile.gif.
Pozdrawiam;
Shagohad
Bylby ktos chetny w to pograc ??. Poszukuje rodakow chetnych na partyjke - jak dotad znalazlem tylko 1 ktoremu i tak nie zbyt w to szlo confused.gif. Byc moze ktos ze zgredow sie skusi ??smile.gif. Ewentualnie Tiberium Wars tez wchodzi w gre smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.