Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie gry wam sie marzą na wii ware?
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Cybercotlet
Moze dziwny dosc temat ale tak sobie rozmyslalem jakie gry by mogly wyjsc na wii a jest to malo prawdopodobne ... wiec niektore mogly by rownie dobrze wyjsc na wii ware.

Gra ktora mi osobiscie marzy sie na wii / wii ware jest niewydane oficjalnie na dreamcasta propeller arena z opcja WiFi connection. Gra idealna na multiplayer / online a takich gier na ta konsole puki co brakuje a szkoda :<
tomciozdwola
Mnie osobiście marzą się ambitne tytuły w stylu naszego rodzimego projektu (żeby nie napisać fake'u) pt. Sadness. Horrorów przecież brakuje na konsolce Big N, a oryginalny tytuł przyciągnąłby masę wygłodniałych fanów gatunku. Ładna oprawa, motywy straszące i do tego intuicyjne sterowanie, wykorzystujące jak najbardziej potencjał Wii oraz - co najważniejsze - bardzo oryginalny scenariusz. Kto wie, może właśnie Sadness swą premierę będzie miał właśnie na platformie WiiWare? Choć ciągłe przekładanie dnia launchu nie napawa mnie optymizmem... Ale to tylko taka mała dygresja :)
jiloo
Sadness to jakis zart. tak naprawde nic o niej nie wiadomo, poza zalozeniami tworcow. nie mozna wiec powiedziec, ze czeka sie na takie wlasnie gry, skoro tak naprawde nie wiadomo co to by miala byc za gra.

tytulow zadnych nie wymienie, bo odgrzewanych kotletow na Wii dosc. jeszcze pal licho jak sa to porty z innych platform - jak Okami czy Bully - nie gralem na PS2 to z checia zalicze na Wii. ale ostatnio zapowiedziany remeake RE: Zero na Wii to juz przesada.

osobiscie mam nadzieje, na wiecej tytulow dla graczy. tych bardziej zaawansowanych graczy. tytulow jak Zelda, Metroid czy Zack. ale nie tych wlasnie - tylko takich jak te gry w sensie rozbudowania i grywalnosci.
tak naprawde na dzien dzisiejszy wypatruje 3 gier: No More Heroes (tuz, tuz), Okami i Days of Crysis (choc nie wiem czego sie tu spodziewac). a chcialbym by wyczekiwanych przezemnie tytulow bylo wiecej.
no, ok, do listy mozna dodac jeszcze Mario Kart Wii, ale tutaj nie bedzie rewolucji tylko odslona znanej serii.

a najbardziej zaluje usuniecia z listy wydawniczej Project H.A.M.M.E.R. zalozenia gry bardzo mi sie podobaly i byla jedna z najbardziej przezemnie oczekiwanych pozycji. ale nie ma co plakac, bo niczego to nie zmieni.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.