Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: AudioSurf
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
stona
Każdy wie ocebe. Gierka zarządziła. Jest w niej ciekawa opcja podglądania wyników przyjaciół. Proponuję tutaj zapodawać swojego meila/nicka z gry. Można będzie dodać wtedy daną osobę do przyjaciół i porównywać wyniki smile.gif

Jeśli ktoś cały czas nie wie ocebe to polecam obczaić filmiki z youtube smile.gif

Lista graczy:

stona
golab
Schabowy
Zaton_pl
LegionPolski
shoGun1337
ali3nator
RobakRobert
Bartezoo

Jak macie jakieś dobre kawałki które ryją beret szybkością czy komplikacją to zapodawajcie tytuły smile.gif
golab
golab

na temat: gierka jest mocna
NerkoWiktor
Schabowy
Zaton.
Zaton_pl
LegionPolski
LegionPolski

pokochałem to! smile.gif
signap
niezle chodz FOF znacznie lepszy wink.gif
Redmitsu
A mi nie podeszla . Myslalem ze to bedzie cos na wzor Amplitude jednak nie jest to to ;<
Ogolnie fajnie ze gra na generuje kazda piosenke jednak nie czuje w tej grze checie masterowania wynikow or sth . A szkoda .
Zaton.
Eeee...co do mijego nicka - Zaton_pl - to można sobie podarować. Gra stwierdziła, że takowy nie istnieje tongue.gif
Jak założyłem nowy, to też się za ch.uja nie dało zalogować, mimo, że zainstalowałem grę na nowo...
stona
No możemy sobie dać siana z nickami. Pirat ma zawsze pod wiatr ;\

Legion zapodał inny pomysł.
Zrobimy jakąś listę piosenek i możemy masterować wyniki smile.gif

Na osłodę moje ostatnie odkrycie na którym nawet bezręka małpa zrobi perfecta biggrin.gif

Zaton.
No, ale nikt nie powie, że nie próbowaliśmy wink.gif

...Wujcio Wariatuńcio? Nie no, musze tego poszukać laugh.gif
Redmitsu
Zagralem jeszcze raz tym razem na poziomie medium , w ktorym sie omija szare bloczki i juz mi sie bardziej gra podoba ;}
Btw : Na jakim poziomie gracie i jakim stateczkiem ? Ktorym najlepiej pobijac pkt . ?
RoL
polecam gre 2 statkami na raz.
Specu
w sumie od bety niewiele sie zmienilo.
pomysl fajny, wyglada rownie za(pipi)iaszczo, ale grywalnosc?
to raczej interaktywny equalizer, akurat jak sie jest zayebanym i posluchaloby sie muzyczki ogladajac kolorowe wzorki.
do frequency czy ampa nadal jej daleko, ale pomysl i wykonanie jak najbardziej w pyte
moze niedlugo w koncu sie doczekam czegos a'la frequency z mozliwoscia dorzucenia wlasnej muzy?
ShoGun1337
Gra zrobiona w programie Quest3D.
Programiści sie nieźle postarali, że taką dobrą gre zrobili w tym shi*ie.

mój nick: shoGun1337
alienator
nakur.wiałem rekordy jako ali3nator, ale gra oszukuje i każe się kupić w oryginale.

alienator
Dobra, wyszedł też scenowy update więc zapraszam do gry;]
LegionPolski
CYTAT(alienator @ 6 03 2008, 20:42) *
Dobra, wyszedł też scenowy update więc zapraszam do gry;]

zaje'biście smile.gif
mogę prosić o namiar, na jakiekolwiek forum gdzie coś jest o tym?

||
||
||
\/

mam, dankeszyn Ci dobry forowiczu smile.gif
alienator
Za 5minut wyślę Ci pm ;]
NerkoWiktor
ja też bym poprosił bo gra nie pozwala mi się zalogować na moje pełne rekordów konto
greah
Panowie nikogo nie oceniam ale to tylko 10 dolarów. Naprawdę warto dofinansować twórców, bo produkt jest bardzo dobry a cena śmieszna.

No i masa ludzi ze steama ;]
Robak
Ja też bym prosił o namiar. A nick RobakRobert mam jakby co wink.gif
alienator
CYTAT(greah @ 6 03 2008, 22:51) *
Panowie nikogo nie oceniam ale to tylko 10 dolarów. Naprawdę warto dofinansować twórców, bo produkt jest bardzo dobry a cena śmieszna.

No i masa ludzi ze steama ;]

gdyby nie paypal to z chęcią bym to uczynił, beskitu.
stona
Gdyby nie steam to bym kupił. Ale kurcze , tyle się naczytałem o tym ustrojstwie że teraz boje się to instalować na kompie ;\
signap
a co takiego wyczytales?
Oran
Może mnie też ktoś pmką uraczyć? W sumie najlepiej z "wiadomością" o wersji podstawowej jak i o updejcie.

Z góry dzięki.
Linek
stona - Steama się nie bój, ja go używam non stop od około 5 lat (w każdym razie już jakiś czas przed wyjściem HL2) i nie narzekam wink.gif Prawda, że trochę RAMu żre, ale nie jest to tragiczna ilość wink.gif
Bartezoo
CYTAT(stona @ 2 03 2008, 10:20) *
Jak macie jakieś dobre kawałki które ryją beret szybkością czy komplikacją to zapodawajcie tytuły smile.gif

Dokładnie ja ze swojej strony dam (moge linki do tego jak kto chce)
Freezpop Less Talk More Rokk (ten song jest wrecz stworzony do tej gry!)
Slipknot Before I Forget

aha Bartezoo tam jestem Stona wpisz mnie tam u góry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.