Witam, mam pewien problem z filmami. Mianowicie posiadam XP z SP2 i K Lite Full Pack 3.8. Kiedy oglądam film i w tle leci tylko muzyka film działa dobrze, natomiast w momencie, gdy aktorzy się odzywają film zwalnia, a potem przyspiesza. Jak to można naprawić? Moja konfiguracja to PIII 800 MHZ 256 RAM i GF 2 MX 400 64 MB. Z góry dzięki za pomoc.
A jakim programem odtwarzasz? Już miałem tak, że np. w Winampie mi się ścinało a w Media Player Classic chodziło gładko.
wywaliłem K Lite Pack i zainstalowałem codeci ze strony SubEdit. Do zamknięcia : )
szczurek
2 03 2008, 17:29
pozwole sie wtracic ze swoim pytaniem bo nie ma sensu zakladac nowy temat.
Podczas ogladania filmow w SubEdit Plejerze w sciezce audio wystepuje cos w rodzaju 'echa', bardzo zauwazalne zwlaszcza w przypadku dialogow. W innych odtwarzaczach tego nie zauwazylem, wiec mozliwe, ze problemu nie ma lub jest marginalny. Wie ktos jak temu zaradzic?
a ja mam inny problem, ogladam sobie losta czy terminatora i w momencie gdy jest miejsce na reklamy mamy przez 1-2s czarny ekran i po chwili dalej leci serial lecz juz on sie tnie - wystarczy zatrzymac na chwile by chodzil z odpowiednia predkoscia - probowalem dawno temu z nowsza wersja Klite ale przez jakis czas tego nie bylo lecz teraz znow sie to zaczelo
Klite to nieporozumienie. najnowszy ffdshow+qta+ra+vlc/mpcstar/mpc i wszystko ale to wszystko śmiga jak należy
moglbys rozwinac skroty QTA oraz RA?
Quick Time alternativie i RealTime alternative?
CYTAT(greah @ 3 03 2008, 11:46)

Klite to nieporozumienie. najnowszy ffdshow+qta+ra+vlc/mpcstar/mpc i wszystko ale to wszystko śmiga jak należy
niby czemu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.