Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: NIS 2006
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
AumaanAnubis
Dostalem nortona 2006 razem z kompem (wersja na 30 dni).Po wygasnieciu subskrypcji odinstalowuje i jak z powrotem go zainstalowuje to nadal jest 0 dni subskrypcji.Probowalem usuwac ukryte pliki symanteca ale chyba nadal jakis jest ktory mowi nortonowi ze juz byl tu zainstaowany.rzy reinstlu windy i zainstalowaniu nortona jest ok.Wiec jakie jeszcze pliki trzeba usunac aby bylo 30 dni subskrypcji?Czy moze jest jakis program ktory czysci pliki symanteca z systemu?Wiem ze jest darmowy Avast (ktorego teraz mam)ale wolalbym miec tego nortona bo mnie nie zawiodl ani razu a avast raz.A systemu nie chce mi sie przinstalowywac co miesiac razem z nortonem.
signap
poszukaj jakis odnawiaczy licencji XD
AumaanAnubis
ale w sytemei musi byc jakis plik ktory mowi mu ze juz tu byl zainstalowany.gdyby go usunac bylo by po sprawie i po zainstalowaniu NIS'a znowu bym mial 30 dni subskrypcji.tylko o to chodzi jaki to plik i gdzie jest?
koniol21
To raczej nie plik, a klucz w rejestrze, tak jak signap mówi-poszukaj jakiegoś cukierka czy cuś wink.gif
AumaanAnubis
ok dziex.do zamkniecia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.