Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Aliens Colonial Marines
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2
Sztajniec
Mi najbardziej widzi się jednak motyw z kooperacją, imho genialny patent szczególnie w takiej grze. Tylko sobie wyobrażcie, zbiera się 4 kumpli z Live'a, wszyscy siadają powiedzmy w weekendzik o 23 przed konsolami i zaczynają grać. Grunt, żeby jeszcze wtedy nikt nie przechodził gry drugi raz, bo efekt zaskoczenia w różnych fajnych momentach na pewno minie. Nie wiem jak Wy to widzicie, ale imho zaje.bista sprawa - na dworze ciemno, w pokoju ciemno, headsety na łebkach i wszyscy próbują jak najbardziej wczuć się w klimat gry twisted.gif
rymek1987
W nowym Colonial MArines nie będzie możliwości szerzenia pożogi w skórze Obcego?
Jakby była taka opcja to cud,miód i orzechy!
Po jednej stronie ekipa trzaskająca tylko samymi Alienami,po drugiej stronie barykady team Marines.Ahh...te marzenia:)
shy4
szkoda ze tylko aliens i marines....co ja bym nie dal za dobra gre z Predatorsami tongue.gif
z2djtkose
No dokładnie.Oczywiscie i tak gierka zrówna jajeczka ale mimo to powinien sie tam pojawic wolf predator (czy jakos tak tongue.gif ) . Coz , nie mozna miec wszystkiego naraz
rymek1987
SHY 4 jak chcesz pograć Predatorem to uderzaj na AvP 2 na PC:) To bardzo dobra strzelaninka.Fakt faktem że na peceta ale warta uwagi.Jak najbardziej warta
Plugawy
szczerze mówiac to nie trawie za bardzo takich łączonych gier AvsP BatmanvsLobo czy KupavsMajtki (choć grałem w AvsP 1,2). Dlatego ciesze sie że nie będzie Predziów dzięki temu klimat powinien bardziej przypominać ten z drugiej części bez udziwnien.
Sprawa czujnika ruchu, to też widze to tak jak już artur z londynu czy Diabeu to przedstawił. Bardzo też licze że odgłosy wystrzałów z pulse rifle czy smarta będą identyczne jak w filmie, będzie bardziej czuć power płynący z broni.
rymek1987
No niepoważnym ruchem ze strony programistów było by nie umieszczenie prawdziwych(wide seria Aliens) odgłosów wystrzałów,pikania czujnika,bo to by zabiło klimat,i zabiło by miłość fanów do owej produkcji:) A tego Sega nie chce:0
artur z londynu
Witam
Wiem ze to tylko taki przyklad okladki ( i to ma PS3 ) ale taki motyw by mi pasowal. Data premiery - 1Q 2009 - jeszcze poczekamy.

http://www.game.co.uk/PS3/Action/Shooter/~...lonial-Marines/

pozdrawiam

Artur
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.