Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSP umiera?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
winner
Nie zapominaj o Midnight Club 4:LA kocham tę serie biggrin.gif
michal89a23
no właśnie.... czyli widzisz całe 3 TYTUŁY!!!!!! OŁ YEAH .... nic tylko brać całymi garściami !!!!
zaq123456
Szczerze mówiąc chyba po raz pierwszy piractwo przyczyniło się do śmierci konsoli i jeśli sony szybko czegoś nie zrobi to psp już długo nie pociągnie icon_chainsaw.gif dry.gif
RoL
Gdyby piractwo mialo az taki wplyw na zywot konsol, to DS juz dawno bylby martwy ;]
zaq123456
No bądźmy szczerzy na ds cały czas coś wychodzi większy hit lub mniejszy np.Grid jest na ds a na pap nie ma itd, RoL jeśli nie piractwo to co?
czesio83

sony zamiast skupić sie na grach smile.gif wydaje co chwile nowy kolor psp , oczywiscie nie u nas sad.gif
brak nowych gier (same kotlety) , nie licząc patapona smile.gif
dla mnie osobiście emulacji psxa mogło wcale nie byc sad.gif co chciałem to skonczyłem na szaraku smile.gif
a psp umarło po przejciu kratosa i poszło na sell dry.gif

sony olało psp skupiając sie na ps3

niestety...
Coati
jesli kogos interesuje to tutaj http://www.sony.net/SonyInfo/IR/info/Strategy/index.html sony zamiescilo strategie dotyczaca psp i ps3 na ten i przyszly rok
MoniqaPS2PSP
a ja na psp wciąż grami gram i gram i lista gier ciągnie się aż do Honolulu smile.gif na brak gier nie narzekam choć od jakiegoś czasu suszy i to zdrowo. na ten "gadżet" nic ciekawego nie zapowiadają.
A z textami typu: psp-gadżet, NDS-konsola to sobie daruj chłopie. Dla mnie DS to wielka dymiąca qupa,popierdółka z wyglądem zabawki dla dzieci. Cooking mama rulez xD Nie znalazłam na nią ani jedej gry godnej uwagi. Większe atrakcje mam na komórce;>. Jak widac takie opinie nie są miłe prawda? Co nie oznacza,że ta konsola jest zła i nie odradzam komuś jej kupna tylko dlatego,że gry na nią MI nie pasują.
the_m
Nie no niektórzy z "dyskutantów" w tym temacie są zabawni. Nie rozumiem tego co starają się udowodnic, narzekają na PSP - że gier brak (taaa jasne...), że to i tamto jest źle itd. No to w takim razie po cholerę kupili to PSP? Nie lepiej zaopatrzyć sie w DS i w tamtym dziale spamowac jaka to konsola Ninny jest cudowna i zbawcza dla świata? (nie żeby miał coś do DSa)
Nie wiem czy niektórzy powzięli sobie za punkt honoru udowodnienie światu ze PSP umarło/umiera, że na tą konsole wyjda tylko 3 gry (polecam sprawdzić plan wydawniczy), a na NDSa wychodzą miliony, jak nie miliardy gier na tydzień (a ile z tego to nie jakies treningi mózgu czy inne polepszacze urody albo po(pipi)ki na jeden raz?), i że jak chcesz pograć to PSP sie do tego wcale nie nadaje?
Jak ktoś nie ma w co grac to polecam kupować orginaly, wtedy przez dłuższy czas będzie miał w co szpilac na PSP smile.gif

IMO Sony trochę sie zagubiło i nie bardzo wiedza co teraz zrobić z PSP. Moze sie odnajdą, moze nie. Moze za rok będziemy mieli na rynku PSP2. Myślę jednak, ze za duzo to nie zmieni - przynajmniej dla mnie, bo jest jeszcze sporo gier w które chce pograć na moim handheldzie (czy z PSXa czy z PSP, nieważne), a pewnie jeszcze kilka(naście) wyjdzie za jakiś czas.
Jak dla mnie możecie sobie prorokować śmierć PSP, ja mam w co grać i jeszcze będę miał prze jakiś czas. A znudzonym tą konsolką życzę prezentu w postaci nowiutkiego DSa wink.gif
RoL
CYTAT
Nie wiem czy niektórzy powzięli sobie za punkt honoru udowodnienie światu ze PSP umarło/umiera, że na tą konsole wyjda tylko 3 gry (polecam sprawdzić plan wydawniczy)

Ok, znajdz mi na tej liscie przynajmniej 5 potencjalnych hitow. Ja tam jakos nie widze zbyt wielu killerow. Ok, wyjdzie drugi Puzzle Quest, PES 2009, dwie czesci Star Ocean, Midnight Club i kilka innych, ale zaden z tych tytulow to nie exclusive. Ja tam na razie nie rozpaczam, bo na PSP jest sporo gier, w ktore jeszcze nie gralem. Trzeba jednak przyznac, ze na dzien dzisiejszy lista wydawnicza wyglada biednie. Licze na E3 i ewentualne zapowiedzi jakichs ciekawych gier. Mam nadzieje, ze sie nie zawiode.

CYTAT
a na NDSa wychodzą miliony, jak nie miliardy gier na tydzień (a ile z tego to nie jakies treningi mózgu czy inne polepszacze urody albo po(pipi)ki na jeden raz?)

Fakt, sporo tego syfu sie pojawia, ale zauwaz, ze oprocz wirtualnego kucharza i symulatora masturbacji wychodza takie gry, jak np. Final Fantasy Tactics Advance 2, czy Guitar Hero On Tour. Zreszta nie ma co pisac o konsoli Nintendo, bo to temat o PSP ;P
the_m
CYTAT
Ok, znajdz mi na tej liscie przynajmniej 5 potencjalnych hitow. Ja tam jakos nie widze zbyt wielu killerow. Ok, wyjdzie drugi Puzzle Quest, PES 2009, dwie czesci Star Ocean, Midnight Club i kilka innych, ale zaden z tych tytulow to nie exclusive.
Moze zacznijmy od tego, czy exclusivy to jedyne gry w które warto grac na PSP? IMO, nie! Oczywiście, ze mozna pograc w nie na innych systemach ale my tu mowimy tylko o PSP.
Nadchodzące dobre gry (przynajmniej na takie się zapowiadających) - dość subiektywnie: SO1, SO2, FF Dissidia, Destroy All Humans! Big Willy Unleashed (prawie-exclusive), MH2 (oficjalnie), Star Wars: The Force Unleashed (prawie-exclusive), KH, Yggdra Union, BUZZ!, Valhalla Knights 2, Tom Clancy's EndWar, MGS Digital Graphic Novel 2, Gran Turismo Mobile (w sumie to możne nie być), Phantasy Star Portable, Hot Shots Golf: Open Tee 2 i jeszcze kilka multiplatforma jak PESy, NFSy itd. Nie jest to oszałamiająca lista, w sumie to niedawno plotkowano coś o LocoRoco 2 i MGSie na wzór PO, może będzie tego więcej.

Co do tych gier na DSa to owszem jest kilka, które bym chciał zobaczyć na PSP - Phoenixa, FF 3, 4 i Tacticsa A2, The World Ends With You, NG; a reszta? Reszta to po(pipi)ki , symulatory kapcia, polepszacze wszystkiego itp. Jak komuś pasuje niech kupi DSa i nie spamuje tematu smile.gif

PSP i tak umrze, wcześniej czy później... mnie na razie obchodzi to ze ma w co grac jeszcze. Zobaczymy moze Sony się obudzi i na E3/TGS zaserwuje parę fajnych zapowiedzi smile.gif
Redmitsu
@up
z tych gier co wymieniles mnie np interesuja tylko SO1/2,FFD,KH,Phantasy Star Portable ( lecz pewnie nie bedzie to prawdziwy mmorpg wiec moge ten tytul wywalic ) , GT Mobile ( oby wyszlo ;> ) i to by bylo wszystko z listy zapowiadanych gier .
Na tej liscie od Ign'u widzialem "Devil May Cry Series", ciekawe ciekawe ;p Ofkoz po cichu licze na takie gry jak Loco Roco 2 , pelnoprawny MGS bo na moja zachcianke czyli Front Mission raczej sie nie doczekam =D ( chodzi mi tu o 4/5 czesc badz cos nowego )
Ogolnie to z pewnych gier widze same Jrpg , to tez nie jest zle jedna gierka na 20h minimum starczy ;D
MoniqaPS2PSP
powiedzmy,że na psp jest ok. 100 tytułów godnych uwagi a na każdą z gier wydacie ok 100zł. Nie macie w co grać? Proponuję ściągać gry z PÓŁEK SKLEPOWYCH.
Coati
takich naprawde godnych uwagi jest okolo 40-50

no juz nie przesadzajmy smile.gif
raven_raven
CYTAT(MoniqaPS2PSP @ 2 07 2008, 17:33) *
powiedzmy,że na psp jest ok. 100 tytułów godnych uwagi a na każdą z gier wydacie ok 100zł. Nie macie w co grać? Proponuję ściągać gry z PÓŁEK SKLEPOWYCH.

NIENAWIDZĘ takich wypowiedzi jak Twoja. Normalnie sobie kupię NES'a, ILE JESZCZE GIER NA NIEGO NIE SKOŃCZYŁEM!!!!! Po co mi PSP!? NES mi do końca życia wystarczy!!!!!1111oneone Rozumiesz błąd w swoim rozumowaniu? A tak w ogóle: piraci tak samo długo grają w daną grę jak normalni gracze. Nie rozumiem takiego gadania, czy gry kupowane w internecie to jakieś uboższe wersje oryginałów czy co!?

A tak w ogóle z tym ściąganiem z półek to ja wymyśliłem down.gif.
Enkidou
CYTAT(raven_raven)
Nie rozumiem takiego gadania, czy gry kupowane w internecie to jakieś uboższe wersje oryginałów czy co!?

To nie tak. Tu chodzi o pasożytowanie na cudzej pracy (bo przez "kupowanie" miałeś na myśli "ściąganie" bynajmniej nie za opłatą, jak mniemam). Czy developera obchodzi ilość ściągniętych ISO z jego grą? Nie, i nie da mu to impulsu do wspierania danej konsoli. Lanie gorzkich łez przez piratów nad konsolą, której żywot może zakończyć się przez piractwo, to jakieś kuriozum, a przypuszczam że w tym temacie trochę takich osób jest.

CYTAT(raven_raven)
A tak w ogóle: piraci tak samo długo grają w daną grę jak normalni gracze.

Wybacz Raven, ale to akurat nie ma nic do rzeczy. Mogą grać nawet dwa-trzy razy dłużej. Nikogo to nie obchodzi, a najmniej developerów, bo ich nie będzie taka sytuacja satysfakcjonować.
MoniqaPS2PSP
CYTAT(raven_raven @ 2 07 2008, 18:50) *
A tak w ogóle z tym ściąganiem z półek to ja wymyśliłem down.gif.

taaa jasne... wink.gif widocznie mamy podobne pomysły

Nie nienawidziłbyś takich wypowiedzi gdybyś kupował gry oryginalne. Człowiek wtedy bardziej szanuje to co kupił (przynajmniej ja tak miałam) Sama od dawna jestem dzieckiem iso i jakoś nadal mam w co grać. a psp rozładowuje przynajmniej raz dziennie. Proponuję sprzedać konsolę i nie skomleć, że umiera ("bo juz wszystko zassałem z sieci, wszystko widziałem i jestem znudzony")
eh... nie chcę się sprzeczać. Po prostu mnie ta konsola jeszcze służy i nie zapowiada się na jej upadek (chyba ze wypadnie mi z rąk (tfu tfu) podczas grania wink.gif

Pewnie teraz czekałabym z wywieszonym ozorem na przecenę FF7 CC, GoW CoO albo innego hita (gry o których już prawie zapomniałam, że w nie grałam).
Pan Pieczarka
Ale co to ma do rzeczy? Od jakiegoś czasu jest niezła susza, i poza małym wylewem kilku dobrze zapowiadających się gierek nie ma na horyzoncie nic, co by w przyszłości przyciągnęło do konsoli. A rozumowanie w stylu "Jeszcze tyle gier do zaliczenia" jest głupie. Wiesz, ile jest do zaliczenia gier na GBA, na PSX, na (S)NESa? I nie chodzi wcale o piractwo, tylko o to, że PSP ma marną przyszłość. W to, co chciałem zagrać, w większości zagrałem. Został mi jeszcze Patapon, ze starszych tytułów pewnie będzie kilka pozycji, ale potem... pustka. Nic. Zero. PSP umrze.
the_m
CYTAT
PSP umrze.
Kazdy kiedy musi. Wszystko sie konczy. Tylko nie rozumiem po co tego wyczekiwac? Po co prorokowac smierc skoro jest jeszcze spora szansa na dlugie i dostatnie zycie?

Spoko roumiem ze moga komus nie odpowiadac nadchodzace gry pokroju SO ale mysle ze jest sporo osob ktore czekaja na takie gry z wywalonym jezorem tongue.gif

Cos za szybko chcecie sie rozstac z ta konsola. Poczekajcie chociaz o momentu az Sony przerwie support wink.gif
A w miedzy czasie zagrajcie na czyms innym, jezeli juz tak na prawde nie widziecie tytulow dla siebie na PSP smile.gif
raven_raven
A ja jeszcze mam nadzieję na to, że na święta dostaniemy jakieś świeże kąski. To by było głupie zabijać konsolę, która właśnie sprzedaje się lepiej od DS'a confused.gif.
ogqozo
Ja wiem czy lepiej, na VGChartz napisane jest, że w czerwcu DS miał 420 tys. sprzedaży, a PSP 200 tys., czyli jednak mniej. Nie wiem, na ile dobrze przeczytałem te cyferki.

Warto zauważyć, że konkurencja dla PSP - czyli Nintendo DS - dostanie niedługo Chrono Triggera, a to bez wątpienia znacznie przyspieszy śmierć maszynki Sony.
MoniqaPS2PSP
CYTAT(Pan Pieczarka @ 2 07 2008, 22:18) *
Ale co to ma do rzeczy?

to ma do rzeczy, że kupując oryginały nie masz 150 gier i dłużej masz w co grać. Konsola umiera w chwili kiedy jej właściciel nie chce już na niej grać. Na każdą z platform kiedyś przestaną wydawać nowe gry więc po co to marudzenie.
raven_raven
CYTAT(MoniqaPS2PSP @ 3 07 2008, 10:42) *
Na każdą z platform kiedyś przestaną wydawać nowe gry więc po co to marudzenie.

Tak, ale nie po trzech latach i szczególnie nie na tak zaawansowaną i dobrze się zapowiadająca platformę...
jaroz
raven,tak samo bylo z dreamcastem-tez stanowczo za szybko umarl.
Pan Pieczarka
CYTAT(MoniqaPS2PSP @ 3 07 2008, 10:42) *
CYTAT(Pan Pieczarka @ 2 07 2008, 22:18) *
Ale co to ma do rzeczy?

to ma do rzeczy, że kupując oryginały nie masz 150 gier i dłużej masz w co grać. Konsola umiera w chwili kiedy jej właściciel nie chce już na niej grać. Na każdą z platform kiedyś przestaną wydawać nowe gry więc po co to marudzenie.

No dobra, ja mam, powiedzmy 30 gier, ale już kupiłem wszystko, co mnie zainteresowało. I co teraz mam począć? Konsolka mimowolnie się kurzy...
nWo
skoro kupiles to co ciebie interesilo to pozostaje sciągac z torrentow ciekawostki, ja mam niemal kazdą gre ktora ukazala sie w eu i us, wiec mam w co grac. a kupilem to tylko 4 gry na umd.

mi granie sie nie nudzi, pomimo ze wiem jak to jest gdy chce sie w cos zagrac ma sie 60 plyt dvd z grami dla psp i praktycznie nie ma w co grac, taki lekki debilizm. ale jest na to rada, wystarczy wylosowac jakakolwiek plytke i zgrac z niej na memorke cokolwiek. happy.gif ja tak robie i sie nie zastanawiam czy mi sie podoba czy nie albo czy chce w to zagrac czy tez nie, tylko dzieki tej metodzie dwa miesiace temu skonczylem avp requiem. chyba drugiego najwiekszego gniota na psp. ale co tam zagralem skonczylem wywalilem. idac wlasnie takim trybem grania gry skoncza mi sie za kilka lat. cool.gif
raven_raven
Dokładnie, po chwilowym szaleństwie, kiedy to przerzuca się gierki jak porąbany, potem się człowiek opamiętuje i przechodzi gierki normalnie.

Ale jest giga-posucha na PSP i raczej nikt temu nie zaprzeczy confused.gif.
jjot
nie wiem, czy padlo w dyskusji: http://psp.ign.com/articles/883/883679p1.html

mozna wylowic taka teze, ze posucha gier na PSP jest konsekwencja slabej sprzedazy ok. pol roku temu i wycofania sie czesci developerow. teraz sprzedaz idzie w gore i za jakis czas znowu powinnismy miec wiecej zapowiedzi. mozna w to wierzyc lub nie, w koncu to gosc z sony i co niby mial powiedziec. sie okaze sie.
nWo
Nie wiem czy firma traci jakąkolwiek kasę na produkcji PSP bo na ps3 na pewno. Sprzedają ps3 poniżej kosztów produkcji, tyle wersji narobili ze ostatecznie musieli się zdecydować. Natomiast samo odchudzenie PSP było raczej niewymuszone kosztami, stąd dwie wersje. Jeśli firma skupia się wyłącznie na ps3 kosztem PSP to moim zdaniem po uspokojeniu sytuacji powinni się szybko zacząć rehabilitować. Samo sony rynku nie zaspokoi, jeśli inne firmy porzucają PSP to nie jest dobrze. GT portable mogło by bardzo pomóc naszej maszynce a tak dupa blada, to najgorsza decyzja jaka mogli podjąć. Polyphony powinno dostać od sony bata. Ciekawi mnie ile mocy ma psp, i co można z niej na maxa wyciągnąć. Polyphony zawsze potrafiło tworzyć perły graficzne.
Musiolik
http://www.capcom.co.jp/game/list/psp.html
Hm... zapowiedź? (dla niekumatych, pierwsza pozycja na liście)
Mikes
Myślę że to może dać nam małą nadzieje ze sony sie wzieło za PSP. Przed e3 wiemy na razie ze mamy szanse na Star Ocean i DMC, do tego dochodzi jeszcze Midnight Club, echochrome, KH, star wars: FU, DAH, Buzz. jakas gra muzyczna od rockstar(własnie zobaczyłem na IGN), i te kilka gierek zapowiedzianych na Store. Pominąłem gry mniej znaczące, a jest ich jeszcze troche. Ja tam czekam do e3.
raven_raven
Oj tak, IMO to będzie takie być albo nie być dla tej kieszonki.
Wojtq
Według mnie, możliwym jest, że na tegorocznych E3 zostanie zapowiedzianych kilka "większych" gier - przecież PSP wyprzedziło DS'a w rankingach sprzedaży, i to w Japonii! ohmy.gif W ten sposób rynek zbytu znacznie się powiększył (chociaż wiadomo, że Japonia to nie Europa, z jej innymi gustami i upodobaniami), co nie umknęło uwadze developerów. Także z niecierpliwością czekam na jakieś wielkie zapowiedzi, bo chociaż wcześniej wykluczyłem kupno tej kieszonsolki, tak teraz możliwe, że będzie mi bardzo przydatna (częste podróże, jeśli nie znajdę mieszkanka w mieście studiów biggrin.gif ). Ostrzę sobie ząbki na DMC (żywiąc nadzieję, że nie będzie to wersja zerżnięta z PeeSdwójkowych edycji). Pamięta ktoś słowa, którymi raczyło nas Team ICO, że podobno pracują nad dwoma tytułami ? Może jeden z nich zmierza właśnie na PSP ? Patrząc na przyszły line-up (który jest dość ubogi) nie widać żadnej gry typowo od Sony, pokroju GoW'a, Daxtera czy Ratcheta, więc może nowy projekt artystów od SotC wypełni tę lukę ? wink.gif
MoniqaPS2PSP
Kiedyś czytałam zapowiedź osobnej części Elder Scrolls Oblivion na psp. Co się z tym stało? Chętnie tez zobaczyłabym na tej konsoli jakąś porządną częśc onimusha albo Devil may cry. I dlaczego nie wyszedł żaden rpg Dragon Questa...grrr ;( Zapowiedzi jest jak na razie niewiele ale nie skazujmy jej jeszcze na pewną śmierć smile.gif Mam na tyle szczęscia, że dużo gier przypadło mi do gustu na tę konsolkę i kilka głośnych tytułów na nią jeszcze nie przeszłam w 100% tj np Daxter czy gta takze kurzyć się nie będzie. a jak juz gry mi się skonćzą? Może przeproszę się z NDSem i go kupię tongue.gif hehe
Wojtq
Oblivion na PSP umarł śmiercią naturalną...a właściwie nie umarł, bo ta "czynność" jest domeną bytów żywych, a do takich przenośny ES:O na pewno nie należał (wątpię, żeby produkcja gry w ogóle ruszyła na większe obroty - skończyło się pewnie na pomyśle).
Dla mnie całkowicie nowa gra z serii Devil May Cry (nie żadna konwersja) byłaby mocnym argumentem, aby poważnie zastanowić się nad kupnem PSP, i tejże właśnie zapowiedzi oczekuję na E3 smile.gif .
izon
Co do pytania zadanego w temacie.PSP napewno szybko nie umrze juz 14 listopada premiera nowego Harrego Pottera na te konsolke;)
winner
Dla mnie najważniejsze 3 nadchodzące tytuły to: MC4:LA, DMC i zapowiedziany już Patapon 2!!!
Mikes
http://www.skizo.org/news,psp,Patapon_2_i_...!,3852.html

Jeszcze trochę pożyje
Yahoosh
yo siemka przymierzam się do ponownego kupna psp

(znowu fat'a, chociaż jakby ktoś mi powiedział czy w slim'ach jest możliwość już podłaczania każdym kablem do starych telewizorów PSPka żeby można było

grać na dużym ekranie to byłbym szcześliwy ;/ ) ale mimo wszystko gdy patrzę na samą ofertę nowych tytułów które wyszły od kiedy sprzedałem poprzedniego psp (pół roku) i są wysoko oceniane to jest oszałamiająco... nie wielka ;/

God of War: Olympus
Patapon
Crisis Core: FFVII
Secret Agent Clank

+ parę które ominąłem i nie są najmłodsze.

Tosz troszkę smutne że najwyższy technologicznie, oczko w głowie Sony, mały majstersztyk ma taki mały wysyp (a raczej zastój) tytułów ;/
Może i wyjdą za jakiś czas Patapon 2, nowy FF i Force Unleashed, ale jak narazie posucha na całej linii.

yo i mam nadzieje że się mylę (piszę na podstawie tego forum, psp-team i gamerankings....) - proszę o wypowiedzi w tej sprawie, bo jak narazie czuje że PSP popracuje dorywczo jako mp4/pdfreader/PSX/GBA, a mniej do swojej "właściwej" fuchy ;/.

PoZdrówko.
Coati
da sie juz grac na slimce poprzez kazdy kabel. tylko musisz miec przerobiona konsole [istnieje odpowiedni plugin]... aha i tv chyba musi obslugiwac progressive'a , ale tego nie jestem pewien
ghost.
musi musi
portablemag
CYTAT(7ahoosh @ 10 07 2008, 02:54) *
yo siemka przymierzam się do ponownego kupna psp

(znowu fat'a, chociaż jakby ktoś mi powiedział czy w slim'ach jest możliwość już podłaczania każdym kablem do starych telewizorów PSPka żeby można było

grać na dużym ekranie to byłbym szcześliwy ;/ ) ale mimo wszystko gdy patrzę na samą ofertę nowych tytułów które wyszły od kiedy sprzedałem poprzedniego psp (pół roku) i są wysoko oceniane to jest oszałamiająco... nie wielka ;/

God of War: Olympus
Patapon
Crisis Core: FFVII
Secret Agent Clank

+ parę które ominąłem i nie są najmłodsze.

Tosz troszkę smutne że najwyższy technologicznie, oczko w głowie Sony, mały majstersztyk ma taki mały wysyp (a raczej zastój) tytułów ;/
Może i wyjdą za jakiś czas Patapon 2, nowy FF i Force Unleashed, ale jak narazie posucha na całej linii.

yo i mam nadzieje że się mylę (piszę na podstawie tego forum, psp-team i gamerankings....) - proszę o wypowiedzi w tej sprawie, bo jak narazie czuje że PSP popracuje dorywczo jako mp4/pdfreader/PSX/GBA, a mniej do swojej "właściwej" fuchy ;/.

PoZdrówko.

Napewno PSP warto kupić z racji gier które wyszły i które wyjdą w niedługim czasie. Chociazby Patapon doczeka się swojej 2 częsci. Ja osobiście polecam obie czesci Syphon Filter i oczywiscie Metal Gear Soild
BartX
Ja się najbardziej na MC4 napalam tongue.gif Bo Dub Edidtion, w które zagrywałem się na PSP (IMO najlepsza ścigałka na tą konsolę), z chęcią pogram w inny tytuł spod szyldu "północnego klubu" biggrin.gif
winner
Dobrze prawisz sam jestem maniakiem ścigałem i z zniecierpliwieniem czekam na MC4:LA biggrin.gif juz nie moge się doczekać.

Wiecie może kiedy jest premiera Phantasy Star w Europie czy USA (nie z dzierże krzaczków)?
krupek1
Duzo mowilo sie o kolejnej czesci Gta oznaczonej podtytulem San Andreas Stories.Jeden z pracownikow R* sam przyznal,ze jest mozliwe wydanie takiej gry na Psp.Oczywiscie duzo byloby w tym pracy i pewnie to jest powodem i gra sie nie ukaz;//

ja narazie nie narzekam na mala ilosc nowosci ,bo uzupelniam braki w kolekcji;)
tomsecret1993
CYTAT(Coati @ 11 07 2008, 12:37) *
da sie juz grac na slimce poprzez kazdy kabel. tylko musisz miec przerobiona konsole [istnieje odpowiedni plugin]... aha i tv chyba musi obslugiwac progressive'a , ale tego nie jestem pewien

Progressiva obsługuje zdecydowana większość tv. jednak z pluginem FuSa nie trzeba tivi z tym dobrodziejstwem, chociaż będzie to wyglądało gorzej. Mam jeszcze takie pytanie jak to wygląda na dużym ekranie, bo nie jestem pewny czy kupować kabelek, a na filmikach z netu niezbyt to widać.
Arkady
Jak dla mnie może juz umierać, to co teraz zobaczymy to tylko lekkie podrygi. Wolę, aby Sony zaczeło się już przymierzać do PSP 2, tylko niech się nauczą na błędach, więcej gier mniej gadzetów.
/Kradz!ej/
No to jednak PSP nie umarło - E3 okazało się zbawienne. Pokazano:
- Resistance Retribution
- Star Wars: Force Unleashed (wyglądało przekozacko)
- Super Stardust Portable
- Buzza
- Loco 2
- Pony 2
- nowe gry od EA.
Nie jest tak źle - a nawet lepiej niż w przypadku DSa whistling.gif
ghost.
CYTAT(Arkady @ 17 07 2008, 16:31) *
to co teraz zobaczymy to tylko lekkie podrygi

nieźle ;] Twoim zdaniem to, co pokazano na e3 (lub nie pokazano, ale zapowiedzano wczesniej), to tylko lekkie podrygi?

The Force unleashed, Spider-man, Valkyrie chronicles, Dissidia, Resistance Retribution, Patapon 2, LocoRoco 2, Super Stardust, jeszcze kilka innych... no, racja, lekko podryguje tylko.
/Kradz!ej/
CYTAT(ghost. @ 17 07 2008, 17:49) *
Valkyrie chronicles

Błąd montażysty Sony - gra ukaże się niestety tylko na PS3 icon_cry3.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.